reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

martina -&&& za szybka akcje !!!!! dawaj znac co i jak w miare mozliwosci

Babina
- Kochana z takimi objawami to mysle, ze to kwestia paru dni, choc obym sie mylila i godzin ! tego zycze !!!

reklama
Ejj hola hola co Wy takie tępo narzucacie :o:confused::p Zaraz będę sama na pokładzie sama i z kim będę tu pisac coooooo:what::what::what:

Dzisiejszy plan wykonany - mąż zaliczony.

Witajcie .... To sie dziewczyny rozkręciły :-) super ... Ja dZis wykorzystalam meza moze cos poskutkuje:-) I niebede mialA wywolywanego porodu 1 pazdziernika ..... Jestem po sniadaniu cisnienie mierze co 2 godziny rano mialAm 143/89 .... A wy jak sie czujecie Dzisiaj?

Ja nadal w domu. Wody co jakiś czas się sączą. I mam taka różową wydzielinę. Podejrzewam ze to czop powoli odchodzi albo coś się czyści. W pierwszej ciąży tego nie mialam
Skurcze różnie. Raz co 10 min, raz co 5. Po paracetamolu i kapieli przechodzą ewentualnie na 20 min i od nowa.
Narazie czekam bo myślę ze bez sensu tu jechac juz do szpitala.

Gosiak mam zamiar dzwonić tylko tak czekam zeby juz mega regularnie bylo. A i mąż niech sie wykapie, uszykuje siebie i małego bo trzeba rodzince podrzucić:-)
Jak chodze to skurcze mam max co 5 min. Leżąc dochodzi do 10 i jest spokojniej:confused: Nie wiem jak to jest

Martina, kiedy ktos mi opowiadal ze kazali w szpitalu chodzic zeby wszystko przyspieszyc. Albo jak masz pilke to na niej sie po ruszaj. Trzymamy Kciuki

Mizzah ja się rzadko udzielam, ale caly czas Was czytam,a u mnie nic sie nie dzieje,wiec nie zostaniesz sama. Chyba,ze w srode na wizycie okaze sie,ze cos sie jednak dzieje,a ja o tym nie wiem.
Gratulacje dla wszystkich Mamusi i trzymam kciuki za kolejne.

reklama
Do góry