reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Cyntia u mnie na tel trzeba trochę powiększyć żeby przeczytać ale ja to ogólnie ślepa jestem ;-) ale szczerze powiem że bardzo ładna :-)

Czarna trzymaj się! Ile rozwarcia?

Atu ja też ostatnio Greya przeczytałam :-) ale szczerze mówiąc to 2 i 3 tom męczyłam strasznie :-/

Rjoanka ja na zakupach ostatnio postanowiłam kupić mały słoik Nutelli i pożeram ja jak młoda pójdzie spać! Wstyd! Ale nie chce żeby jej przykro było a ona nie może czekolady jeść bo jest uczulona. Od wtorku skończy się podjadanie słodyczy :-( to chociaż ta Nutella :-D

Czarna - &&&&& oby sie dzis rozkrecilo

Cyntia - nie wiem jak to zrobic niestety :sorry2:

Rjoanka - ale mi zrobilas ochote na czekolad z orzechami a za ta z "okienkiem" oddalabym zycie... kurcze moze w lidlu bedzie

Mnie cos brzuch pobolewa, ale po prawej stronie...dla uprzyjemnienia zjadlam fryty

Czarna trzymam kciuki.

Justine ale dopiescilas synka tymi zakupami. W jakim rozmiarze wzielas kombinezon?

Ja nie jestem w sta.ie czytac, wiec moge wam tylko pozazdroscic. Jesc tez nie moge przez zgage. Tylko sie zastrzelic. Rzeczy, ktorych potem nie bede mogla robic, to spie :)

Gosiak, W lidlu u nas mają taka z całymi orzechami. To wlasnie ja zjadam. Jak sie żegnać to z przytupem!
Dol szafek kuchennych umyty, nie dziala, tylko zadyszke złapałam i plecy bolą. Z góra poczekam az m mnie przypilnuje, bo nie chce zleciec.
Frytki mówicie....też dobre do listy. Lekkostrawne nie są. W sumie porzadki wychodzące poza niezbędna konieczność też sie na tej liscie powinny znaleźć chyba :-).
Czarna, raportuj nam tu, szybciej zleci!! Powodzenia i zazdroszczę strasznie. Gnagna, ojej, az tak źle?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki za porady co do zaparć, ale widzę ze w "nagrodę" dopadło mnie tzw. "Górne czyszczenie" bo juz 2 razy dzisiaj było rzyganko:( nie wiem co sie dzieje :(

Dziewczyny, mi wychodzą dwie walizki jak na wczasy dwutygodniowe... A kosmetyki dajecie do torby porodowej a pozniej przekładacie w szpitalu do tej na poród czy dwie kosmetyczki jedna na porodowke a druga na pobyt?

Rany, znowu muszę lecieć do jibla

Do góry