reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Torbe do wózka mam z biedry,przeceniona kupiłam.

Rogaka mam moterhood do spania,watpie zeby sie przy karmieniu sprawdził.Ale do spania niezbedny jak dla mnie

reklama
Wawka dzieki. Ja jeszcze patrzylam na
BABYONO TORBA DLA MAMY STYLE DO WÓZKA + PRZEWIJAK (4601874351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Musze isc do sklepu pomacac.

Z tym stopniem dojrzalosci lozyska zrobilam panike, kiedy w 30 tc okazalo sie, ze mam II stopien. Poczytalam, co pozniej potwierdzil lekarz, ze jesli przeplywy i ilosc wod jest ok, to nie ma to znaczenia. Powiedzial mi, ze ta skala jest z poprzedniego wieku, a teraz patrzy sie na dobrostan plodu, o ktorym swiadczy jego rozwoj, poprawne ktg itd.

Ja od rana sprzątam i sprzątam. Wszystko na błysk. Muszę się dzisiaj i jutro z tym ogarnąć bo w niedzielę chce odpocząć a w poniedziałek do 10 mam się stawić w szpitalu. Jeszcze mi zostało wyszorowac szafki w kuchni.

Gnagna mi to nie grozi. Od jakiegoś czasu mam skurcze i to porządne. Nieraz w nocy mnie wybudzają i czasem nawet krzyżowe a moja szyjka przedwczoraj była długa, twarda i zamknięta. Także jej nic nie rusza. Wogole mój gin mówi że mam naprawdę wyjątkowo długa szyjke, taka jej uroda.

Gratuluje pierwszej mamusi. I czekamy na nastepne dzidzie.
Ja po wczorajszej wizycie to i szczesliwa jestem, ze to tak niedługo i troszku przerazona :szok:

Już coraz bliżej - emocje coraz większe;)

U mnie dupa blada - przeszło:wściekła/y: Ale czekam na nockę - zwykle skurcze zaczynają się u mnie w nocy;) Może coś się ruszy...:-)

reklama
witam:)

enya gratulacje!!!!!!!!!!!

mroczko
trzymam kciuki, koleżanka miała niemal identyczną sytuację dwa mies temu tu w UK, też wylądowała z ciśnieniem, nie martw się opieka jest tu wtedy naprawdę dobra, była bardzo zadowolona, wywoływali jej poród, ale ciśneinie nie spadało więc na drugi dzień zrobili cc. dzidzia duża i zdrowa, u Ciebie też będzie wszystko dobrze:-)

ja u mnie o dziwo lepsze samopoczucie, lepiej śpie od dwóch dni w nocy, bóle nocne na @ mineły, wczoraj poboplewał brzuch ale nie tak jak np w środę gdy miałam bóle od 12 do 19. :confused: jedno co zauważyłam to tak jakby odchodziły mi fragmenty tego czopa, bo nie są to upławy, bardziej taka galareta, i nie wiem czy to od czopa czy spowodowane że biorę ten antybiotyk na infekcję, aczkolwiek antybiotyk biorę doustnie a nie dowcipnie, wiec sama nie wiem

Do góry