reklama
Dziewczynki wiem, ze jestescie juz na innym etapie, ale ja dopiero zaczynam sie ogarniac i wlasnie zastanawiam sie nad torba na pieluchy. Dla starszej corki mam od wozka, a dla modszej chyba musze kupic. Widzialyscie cos fajnego, co nie kosztuje 400 zl?
Przyszla mi paczka z gemini za ponad 300 zl bez probek. Dostalsm kupon na 40 zl do sklepu GerryWeber. Taki sam mozna pobrac na ich stronie.
Przyszla mi paczka z gemini za ponad 300 zl bez probek. Dostalsm kupon na 40 zl do sklepu GerryWeber. Taki sam mozna pobrac na ich stronie.
renisus
Fanka BB :)
Ahhhh jak cudownie, pierwsze dzieciątko
Gratulacje Enya!!!!
Mroczko, trzymam kciuki aby szybko poszło
Magda ja nie zgodziłam się na żadne szczepionki.
Rjoanka pamiętaj że pijąc herbatki z liści malin musisz robić przerwy, polecają tygodniowe. Podobno dobrze działa przy bolesnych miesiaczkach.
Gosiak, dla mnie mycie zębów w ciąży to katorga, nie dość że krwawią to mam jeszcze odruch wymiotny. Płukanie szałwią troszkę pomaga, no i polecam zmienić szczoteczkę na bardzo miekką.
Mroczko, trzymam kciuki aby szybko poszło
Magda ja nie zgodziłam się na żadne szczepionki.
Rjoanka pamiętaj że pijąc herbatki z liści malin musisz robić przerwy, polecają tygodniowe. Podobno dobrze działa przy bolesnych miesiaczkach.
Gosiak, dla mnie mycie zębów w ciąży to katorga, nie dość że krwawią to mam jeszcze odruch wymiotny. Płukanie szałwią troszkę pomaga, no i polecam zmienić szczoteczkę na bardzo miekką.
wawka2013
Gnagna: nie wiem czy o to chodzi, ale ja mam taką torbę i jestem mega zadowolona:
BabyOno 1421/01 Torba dla rodzica BASIC, czerwony/czarny | MALL.PL
A na gemini to nie ma chyba żadnej reguły
Ale przy takich zamówieniach to się mogli bardziej postarać.
Ruda: rogal bardzo się sprawdził już w szpitalu. Jest dobry, bo na początku dziecko nie trzyma główki i na rogalu sobie pięknie leży i pije mleko. I dla mamy wygodniej, pleców nie męczysz.
Gosiak: też mam masakrę z dziąsłami
BabyOno 1421/01 Torba dla rodzica BASIC, czerwony/czarny | MALL.PL
A na gemini to nie ma chyba żadnej reguły

Ruda: rogal bardzo się sprawdził już w szpitalu. Jest dobry, bo na początku dziecko nie trzyma główki i na rogalu sobie pięknie leży i pije mleko. I dla mamy wygodniej, pleców nie męczysz.
Gosiak: też mam masakrę z dziąsłami

pscółka i spółka
Mizzah - łożysko III stopnia tzn. że już dojrzałe, żeby nie powiedzieć starzejące się, może dostarczać dziecku mniej tlenu i gorzej odżywiać maluszka. U Ciebie to pewnie wynik podwyższonego ciśnienia, ale tak za tydzień/dwa to już u każdej z nas będzie to norma. A masz wyznaczony następny termin, czy lekarz już zakłada, że się nie zobaczycie?
Co do skurczów, Ty rodzisz pierwsze dziecko, więc to trochę wolniej co do zasady przebiega
.
kotulcia - te skurcze właściwe nie muszą boleć, jedna z kwietniówek czytała sobie książkę praktycznie do partych. Dobrze, że w szpitalu była na obserwacji, bo chyba by w domu urodziła
gosiak - mój wytrzymał łaskawie w łóżeczku 15 minut. Kiedyś potrafił nawet i półtorej godziny, ale jak zaczął chodzić to nie idzie go utrzymać na miejscu
ruda - ja kupiłam wypasioną poduchę do karmienia, co by kręgosłup oszczędzić

kotulcia - te skurcze właściwe nie muszą boleć, jedna z kwietniówek czytała sobie książkę praktycznie do partych. Dobrze, że w szpitalu była na obserwacji, bo chyba by w domu urodziła

gosiak - mój wytrzymał łaskawie w łóżeczku 15 minut. Kiedyś potrafił nawet i półtorej godziny, ale jak zaczął chodzić to nie idzie go utrzymać na miejscu

ruda - ja kupiłam wypasioną poduchę do karmienia, co by kręgosłup oszczędzić

reklama
Renisus, nie wiedziałam o tej przerwie przy malinach. Muszę doczytac, dzięki za info.
A może rozwazycie do zebow szczoteczke elektryczną? To jest genialny wynalazek też poza ciążą. Teraz nie mam żadnych kłopotów z dziaslami, a w czasie wyjazdów, kiedy zabieralam normalną, to też czułam sie jak wampir.
Też jeszcze nie ogarnelam tematu torby do wózka, bo mój nie ma w komplecie, wiec jeśli możecie coś polecić w przyzwoitej cenie, jak Wawka, to sie nie powstrzymujcie.
A co do rogali to wiem, ze można mieć różne wypełnienia i nie wiem które najlepiej. Macie pogląd na ten temat? Pscolka, na czym polega wypasienie rogala?
A może rozwazycie do zebow szczoteczke elektryczną? To jest genialny wynalazek też poza ciążą. Teraz nie mam żadnych kłopotów z dziaslami, a w czasie wyjazdów, kiedy zabieralam normalną, to też czułam sie jak wampir.
Też jeszcze nie ogarnelam tematu torby do wózka, bo mój nie ma w komplecie, wiec jeśli możecie coś polecić w przyzwoitej cenie, jak Wawka, to sie nie powstrzymujcie.
A co do rogali to wiem, ze można mieć różne wypełnienia i nie wiem które najlepiej. Macie pogląd na ten temat? Pscolka, na czym polega wypasienie rogala?
Ostatnia edycja:
Podziel się: