reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Pochwale sie moim maluszkiem :

Załączniki

• 1411115141655.jpg
    1411115141655.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 61
Kotulcia, mam nadzieję, ze sie wkrótce wyklaruje i będziesz wiedziała co robić. Dzieki za te aplikacje. Wlasnie sie zastanawiałam jak notować te skurcze. Super!

Gosiak, podoba mi sie 5xS. Szafki kuchenne chyba pomyje skoro sex i sutki nie pomogły. A po południu na spacer, to ostatnie dni ładnej pogody :-(.
Czytam, ze już miewacie skurcze, tylko nieregularie, a u mnie cisza. Gin obiecał, ze jak do terminu nie uurodze, to mi bardzo mało delikatnie zbada szyjke i to zapewne pomoże, ale chciałabym tego uniknąć, bo to b.boli. ale zapisałam sie do niego na ten dzień, bo ostatnie miejsce było.
Czarna, wracaj szybko do domu z maluszkiem!!!
Mroczko, kciukasy żeby wreszcie coś postanowili i żebyś wiedziała na czym stoisz!

Mizzah, ale ma spojrzenie!

Ostatnia edycja:
dziękuję za wsparcie;-)
enya gratulacje! aż mi łezka w oku się zakręciła...pierwsze maleństwo jest już z nami ;-)))jesteśmy ciociami;-)))))!!!!!
mroczko badź dzielna godzina zero tuż tuż....jestem z Tobą....i razem się denerwuje....

ale emocje.....

Kotulcia i co tam? Jak sytuacja?

Mroczko no nie wiem czy jest ktoś kto by się nie bał na twoim miejscu. Nawet my które drugi raz będziemy rodzić trzęsiemy portkami na myśl o porodzie :-) jesteśmy z tobą :-)

Czarna czekamy na Info jak tam szyjka i rozwarcie :-)

Wasze rady o kefirze i rumianku uratowały moja klementyne :-D dzisiaj już nie boli i nie piecze ale jeszcze będę leczenie stosować oby się wszystko dobrze zagoiło. Nie wyobrażam sobie cewnika przy takim bólu :-/ clotrimazolem też sobie maziam więc myślę że już będzie ok. Tak myślę że to po tym przedwczorajszym badaniu mnie tak bolało bo tak mnie doktorek przebadał jak nigdy :-/
A dzisiaj na wydruku z usg tego przedwczorajszego dojrzałam ze są 3 wyniki jeśli chodzi o wagę 3200g, 3400g i 3500g. Ciekawe który okaże się zbliżony

Zdrzemnęłam się chwilkę:zawstydzona/y: Oko się otwierało tylko na skurczyk i potem znowu się zamykało. Nic się dalej nie rozkręca póki co ale doszło kłucie szyjki:/ Ogólnie brzuch mnie tak boli jakby mi tam szalało stado mamutów... Zaraz zabieram się za robienie obiadu - jak dalej będą jakieś skurczyki to na wszelki wypadek pofatygujemy się na IP, niech zrobią KTG czy młoda dobrze to znosi i może załapię się na badanie ręczne szyjki:)

Zdrzemnelam sie godzinke z syniem :-p

rjoanka
- korzystaj z pogody !! u mnie ZERO doslownie zero slonca od prawie tygodnia, w depresje mozna popac, do tego mzawka prawie non stop

mroczko - to zrozumiale , ze sie denerwujesz, ale pameitaj , ze bedzie dobrze !!!

kotulica - tylko za pierogi sie nie zabiera bo nie zdarzysz !!! :-D

Dziewczyny czy Wam tez tak dziasla krwawia ??? no leci jak nie wiem, przez cala ciaze bylo troche ale teraz to juz przesada jest ....

gosiak niee, dzisiaj mielone i kotleciki ziemniaczane:-) A że stary lubi mielone to go jeszcze wykorzystam - bo jak nie będzie mi chciał pomóc to zagrożę że obiadu mu nie dam:) Więc może nie pierogi a pomogą;)

reklama
Gosiak ja mam takie jedno miejsce z ktorego leci mi megaa duzo krwi, zistawiam je na koniec zawsze a wczesniej nicc a nic mi nie lecialo

Kotulcia ja tez wlasnie spalam chwilke ale zostalam wybudzona bo dzwonili potwiedzic piniedzialkowa wizyte. Juzz chce ten ponuedzialek i wiedziec co u Stasia, a ty sie tam rozkecaj i nabieraj sily:-)

Do góry