kasku - a to chyba kotulcia pisała o przedłużce, ale ja też taki patent aktualnie stosuję
mizzah - u mnie było zamknięte okno, a i tak głowa boli

bo mamy ten wywietrznik u góry którym niestety wieje
domka - wygląda na wygodną i fajny kolorek;-)
marrika - zależy od dnia, dzisiaj na razie jest spokojny
Dorota - a ja mam właśnie odwrotne poczucie, że niedługo będę mogła bardziej zaangażować się w życie synka, bo teraz to poza osiedle się nie ruszam. Dobrze, że zaraz za bramą budują kolejne osiedle i są koparki i dźwigi, tak spędzamy po 2 godziny każdego popołudnia, nawet nie wysiada z wózka

. A jak już oni kończą pracę to wracamy na osiedle i patrzymy jak brama się otwiera i zamyka dla samochodów. Fascynujące co?
gosiak - ja 5 dób w szpitalu nie spałam, po prostu taki typ jestem i wierz mi, że też miałam wszystko w d**ie nawet na teściową trochę najechałam jak zadzwoniła z pytaniami na które nie znałam odpowiedzi, ale niestety spać nie szło

.
kate - w poprzedniej ciąży spędziłam trochę czasu na IP i widziałam co nie co. Wierz mi o wiele lepiej wygląda duża torba, nawet walizka podróżna niż kilka małych toreb i jeszcze ze 3 reklamówki. Z doświadczenia też powiem, że lepiej podzielić torby na poród i pobyt niż na Twoją i dla dziecka.