reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieci też takie mało ruchliwe? Wczoraj cały dzień przeleżałam a mała niewiele się ruszała. Teraz też nie mogłam jej obudzić tak się wystraszylam ale czuje jak się przekręca.

Hej.

Mizzah ja tez zasnelam. O 7 obudzila sie starsza corka,a ta w brzuchu mnie skopala. Ale bedzie jazda jak sie urodzi. Obudzilam sie juz ze zgaga. Teraz musze przetrwac do 12, kiedy mloda pojdzie spac.

Domka sofa w moich kolorach :)

Dzien dobry laski jako tako sie wyspalam ... IDE na sniadanie bo musze koniec znie te tabletki na Zbicie cisnienia wziasc :-) mam nadzieje ze bedzie ok ... Bo wczoraj sie wystraszylam w piatek jade na kolejne ktg mojego malenstwa .,.. Dziekuje wam wszystkim za wczorajsza troske uwielbiam was :-)))). Domka ladna sofa :-). Gnagma. Marrika29. Mizzah dzien dobry :-)

U mnie znowu noc ze skurczami i nic. Jadę dzisiaj na wizytę zobaczyć co się tam dzieje ;) Poza tym czuję się świetnie. Wczoraj z córcią po szkole zaliczyłyśmy spacer, lody, gokarty :) Pomyślałam, że już nie długo nie będzie za szybko okazji żeby ją gdzieś zabrać.

Marrika moj maly ostatnio tez mial takie dni ze sie mniej krecil ale zmienil wtedy chyba zycje:-)

Mizah podrecze cie z tym bujaczkiem bo dzisiaj go ogldalam i da sie zrobic 3 pozycje aleee bez jednej czesci w instrukcji ( pisze na pierwszej stronie ze jes z 2013 )mam ja jako L i tu problem bo potem juz nigdzie tej czesci nie ma wsadzonej:-D nawet na zdjeciu calego bujaczka i opisem czesciu juz tego brak:eek: ogldalam filmik i tam ta czesc wkladaja i teraz mam problem ocb hym?

Marrika moj maly ostatnio tez mial takie dni ze sie mniej krecil ale zmienil wtedy chyba zycje:-)

Mizah podrecze cie z tym bujaczkiem bo dzisiaj go ogldalam i da sie zrobic 3 pozycje aleee bez jednej czesci w instrukcji ( pisze na pierwszej stronie ze jes z 2013 )mam ja jako L i tu problem bo potem juz nigdzie tej czesci nie ma wsadzonej:-D nawet na zdjeciu calego bujaczka i opisem czesciu juz tego brak:eek: ogldalam filmik i tam ta czesc wkladaja i teraz mam problem ocb hym?

Ok a korzystalas z tego tutoriala:

3 in 1 Rocker-Napper Assembly by Tiny Love: 3 in 1 Rocker-Napper Assembly by Tiny Love - YouTube

Jak tutorial nie pomoże najwyzej ja ci zrobie fotki co gdzie mam. No bo wiadomo, ze do zmiany pozycji korzystasz z tej dzwigienki pod spodem. Operujesz tez tymi podpurkami.

pscolka - ja 2 noce przed porodem nie spalam, wiec jak wreszcie urodzilam, bylo mi naprawde obojetne jakie mam warunki, byle spac ;-)

marrika - dzieciaczki maja coraz mniej miejsca, wiec beda spokojniejsze, a i przed samym porodem wszysko sie wycisza. U mnie z kolei wczoraj tak buszowalam, ze myslalam, ze pepkiem wylezie, wiec chyba za duzoa dziewczynka mi sie nie szykuje, choc czasu jeszcze ma

U nas nocka oki, z tym, ze obudzialm sie i palce jak srdelki...kurcze juz prawie nie sole (wiec jedzenie juz mam ohydne :-p a nbadal puchne )

reklama
Zostaje do jutra, były lekkie skurcze i wszystko co najgorsze miałam w moczu łącznie z białkiem , zrobię posiew i zobaczymy co i jak:-(

Do góry