reklama
mroczko218
Fanka BB :)
Dzien dobry laski jako tako sie wyspalam ... IDE na sniadanie bo musze koniec znie te tabletki na Zbicie cisnienia wziasc :-) mam nadzieje ze bedzie ok ... Bo wczoraj sie wystraszylam w piatek jade na kolejne ktg mojego malenstwa .,.. Dziekuje wam wszystkim za wczorajsza troske uwielbiam was :-)))). Domka ladna sofa :-). Gnagma. Marrika29. Mizzah dzien dobry :-)
U mnie znowu noc ze skurczami i nic. Jadę dzisiaj na wizytę zobaczyć co się tam dzieje
Poza tym czuję się świetnie. Wczoraj z córcią po szkole zaliczyłyśmy spacer, lody, gokarty
Pomyślałam, że już nie długo nie będzie za szybko okazji żeby ją gdzieś zabrać.
kacha88
Marrika moj maly ostatnio tez mial takie dni ze sie mniej krecil ale zmienil wtedy chyba zycje:-)
Mizah podrecze cie z tym bujaczkiem bo dzisiaj go ogldalam i da sie zrobic 3 pozycje aleee bez jednej czesci w instrukcji ( pisze na pierwszej stronie ze jes z 2013 )mam ja jako L i tu problem bo potem juz nigdzie tej czesci nie ma wsadzonej
nawet na zdjeciu calego bujaczka i opisem czesciu juz tego brak
ogldalam filmik i tam ta czesc wkladaja i teraz mam problem ocb hym?
Mizah podrecze cie z tym bujaczkiem bo dzisiaj go ogldalam i da sie zrobic 3 pozycje aleee bez jednej czesci w instrukcji ( pisze na pierwszej stronie ze jes z 2013 )mam ja jako L i tu problem bo potem juz nigdzie tej czesci nie ma wsadzonej

Mizzah
Marrika moj maly ostatnio tez mial takie dni ze sie mniej krecil ale zmienil wtedy chyba zycje:-)
Mizah podrecze cie z tym bujaczkiem bo dzisiaj go ogldalam i da sie zrobic 3 pozycje aleee bez jednej czesci w instrukcji ( pisze na pierwszej stronie ze jes z 2013 )mam ja jako L i tu problem bo potem juz nigdzie tej czesci nie ma wsadzonejnawet na zdjeciu calego bujaczka i opisem czesciu juz tego brak
ogldalam filmik i tam ta czesc wkladaja i teraz mam problem ocb hym?
Ok a korzystalas z tego tutoriala:
3 in 1 Rocker-Napper Assembly by Tiny Love: 3 in 1 Rocker-Napper Assembly by Tiny Love - YouTube
Jak tutorial nie pomoże najwyzej ja ci zrobie fotki co gdzie mam. No bo wiadomo, ze do zmiany pozycji korzystasz z tej dzwigienki pod spodem. Operujesz tez tymi podpurkami.
pscolka - ja 2 noce przed porodem nie spalam, wiec jak wreszcie urodzilam, bylo mi naprawde obojetne jakie mam warunki, byle spac ;-)
marrika - dzieciaczki maja coraz mniej miejsca, wiec beda spokojniejsze, a i przed samym porodem wszysko sie wycisza. U mnie z kolei wczoraj tak buszowalam, ze myslalam, ze pepkiem wylezie, wiec chyba za duzoa dziewczynka mi sie nie szykuje, choc czasu jeszcze ma
U nas nocka oki, z tym, ze obudzialm sie i palce jak srdelki...kurcze juz prawie nie sole (wiec jedzenie juz mam ohydne
a nbadal puchne )
marrika - dzieciaczki maja coraz mniej miejsca, wiec beda spokojniejsze, a i przed samym porodem wszysko sie wycisza. U mnie z kolei wczoraj tak buszowalam, ze myslalam, ze pepkiem wylezie, wiec chyba za duzoa dziewczynka mi sie nie szykuje, choc czasu jeszcze ma
U nas nocka oki, z tym, ze obudzialm sie i palce jak srdelki...kurcze juz prawie nie sole (wiec jedzenie juz mam ohydne

reklama
Podziel się: