reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mroczko, Ty dawaj do mnie:) ja serwuje zapiekaneczki z serkiem, cebulką, szyneczką i oregano:) mniami!!! No muszę wyluzować troche ale jak tu tyle dolegliwości i te hormony to święty by nie podołał...

reklama
Dziewczyny łącze się w bólu z wami! Też mnie wszystko boli. Nie śpię, ale to przez chore dziecko :-( ogólnie to masakra :-(

Dorota super pokoik :-)

Monia daj znać co tam w szpitalu po ktg.

Dzisiaj zaczynam 38tydzień więc donosilam :-D

Dzień dobry, po strasznej nocy...
od godziny 3 miałam można powiedzieć że prawie ciągły ból jak na okres i skurcze co 7/8 minut... obudziłam juz nawet mojego M. Niestety kolo 5 udało mi się zasnąć więc przeszło :-( teraz obudziłam się ale z bólem żołądka z głodu, czuje się jakbym w nocy w maratonie biegała, a z drugiej strony nie mogę już zasnąć... no cóż :confused:

Hej. Obudzilam sie o 3.30 i czuje na przescieradle duza mokra plame. Bielizna sucha, woda mineralna lezaca kolo mnie tez... nie wiem, co to bylo, wiec poszlam spac dalej :) Ale jazda.Bylam w domu calkiem sama. W nocy mam takie uczucie, jakby to dziecko mnie dusilo, przygniatalo.

Kate pewnie to juz kwestia dni :)

Marrika mozesz poprosic ktoras babcie o pomoc? Moze ktos zaopiekuje sie corka, zebys mogla odpoczac przed porodem?

Mizzah - sorki, wiem że Ty cierpisz, ale się uśmiałam:-D. Mój M to najczęściej słyszy "Idź dać Szymkowi smoczek":-D

garmelka - no ja nie oglądam wiadomości, bo na mnie to faktycznie źle działa, zwłaszcza tematy polityczne:-D, albo jakieś wypadki z udziałem dzieci:-(.

rjoanka - oj nie wiem;-). Kiedyś mój były otworzył moją lodówkę, bo chciał się popisać (a świetnie gotował), po czym zamknął i powiedział "Z pustego to i Salomon nie naleje":-D

gnagna - ja też mam takie uczucie przygniatania, a znowu jak za bardzo na bok się położę to mały się rzuca, bo chyba jego przygniatam:baffled:

Witam,

u mnie nocka tez nie najlepsza, za duzo nie pospalam, wiec lazcze sie w bolu.

Gratuuje donoszonych ciazy !!!!!!

Dzis juz z samopoczuciem lepiej - po wczorajszych przebojach. Po poludniu wizyta u poloznej, oby powiedziala, ze malutka jest ciut nizej :sorry2:

reklama
Garmelka o jezussss zostaw mi jedna choć juz zjadłam śniadanie wciągnę jedna ależ mi narobiłas smaka ....:-) niedobra ty !!!! Mizzah dawaj do mnie poczęstuje :-). Marrika jutro ja wchodzę w 38 tydz jedziemy prawie na tym samym wózku :-)

Ostatnia edycja:
Do góry