reklama
Dziewczyny łącze się w bólu z wami! Też mnie wszystko boli. Nie śpię, ale to przez chore dziecko :-( ogólnie to masakra :-(
Dorota super pokoik :-)
Monia daj znać co tam w szpitalu po ktg.
Dzisiaj zaczynam 38tydzień więc donosilam
Dorota super pokoik :-)
Monia daj znać co tam w szpitalu po ktg.
Dzisiaj zaczynam 38tydzień więc donosilam

kate2288
Fanka BB :)
Dzień dobry, po strasznej nocy...
od godziny 3 miałam można powiedzieć że prawie ciągły ból jak na okres i skurcze co 7/8 minut... obudziłam juz nawet mojego M. Niestety kolo 5 udało mi się zasnąć więc przeszło :-( teraz obudziłam się ale z bólem żołądka z głodu, czuje się jakbym w nocy w maratonie biegała, a z drugiej strony nie mogę już zasnąć... no cóż
od godziny 3 miałam można powiedzieć że prawie ciągły ból jak na okres i skurcze co 7/8 minut... obudziłam juz nawet mojego M. Niestety kolo 5 udało mi się zasnąć więc przeszło :-( teraz obudziłam się ale z bólem żołądka z głodu, czuje się jakbym w nocy w maratonie biegała, a z drugiej strony nie mogę już zasnąć... no cóż

Mizzah
Mizzach, lodowka nigdy nie jest zbyt pusta żeby nie moc usmazyc placuszkow lub nalesnikow :-).
To moja to wyjatek bo jest puściutka :ni jajek ni mleka w niej nie uswiadczysz
Hej. Obudzilam sie o 3.30 i czuje na przescieradle duza mokra plame. Bielizna sucha, woda mineralna lezaca kolo mnie tez... nie wiem, co to bylo, wiec poszlam spac dalej
Ale jazda.Bylam w domu calkiem sama. W nocy mam takie uczucie, jakby to dziecko mnie dusilo, przygniatalo.
Kate pewnie to juz kwestia dni
Marrika mozesz poprosic ktoras babcie o pomoc? Moze ktos zaopiekuje sie corka, zebys mogla odpoczac przed porodem?
Kate pewnie to juz kwestia dni
Marrika mozesz poprosic ktoras babcie o pomoc? Moze ktos zaopiekuje sie corka, zebys mogla odpoczac przed porodem?
pscółka i spółka
Mizzah - sorki, wiem że Ty cierpisz, ale się uśmiałam
. Mój M to najczęściej słyszy "Idź dać Szymkowi smoczek"
garmelka - no ja nie oglądam wiadomości, bo na mnie to faktycznie źle działa, zwłaszcza tematy polityczne
, albo jakieś wypadki z udziałem dzieci:-(.
rjoanka - oj nie wiem;-). Kiedyś mój były otworzył moją lodówkę, bo chciał się popisać (a świetnie gotował), po czym zamknął i powiedział "Z pustego to i Salomon nie naleje"
gnagna - ja też mam takie uczucie przygniatania, a znowu jak za bardzo na bok się położę to mały się rzuca, bo chyba jego przygniatam

garmelka - no ja nie oglądam wiadomości, bo na mnie to faktycznie źle działa, zwłaszcza tematy polityczne

rjoanka - oj nie wiem;-). Kiedyś mój były otworzył moją lodówkę, bo chciał się popisać (a świetnie gotował), po czym zamknął i powiedział "Z pustego to i Salomon nie naleje"

gnagna - ja też mam takie uczucie przygniatania, a znowu jak za bardzo na bok się położę to mały się rzuca, bo chyba jego przygniatam

Witam,
u mnie nocka tez nie najlepsza, za duzo nie pospalam, wiec lazcze sie w bolu.
Gratuuje donoszonych ciazy !!!!!!
Dzis juz z samopoczuciem lepiej - po wczorajszych przebojach. Po poludniu wizyta u poloznej, oby powiedziala, ze malutka jest ciut nizej
u mnie nocka tez nie najlepsza, za duzo nie pospalam, wiec lazcze sie w bolu.
Gratuuje donoszonych ciazy !!!!!!
Dzis juz z samopoczuciem lepiej - po wczorajszych przebojach. Po poludniu wizyta u poloznej, oby powiedziala, ze malutka jest ciut nizej

reklama
mroczko218
Garmelka o jezussss zostaw mi jedna choć juz zjadłam śniadanie wciągnę jedna ależ mi narobiłas smaka ....:-) niedobra ty !!!! Mizzah dawaj do mnie poczęstuje :-). Marrika jutro ja wchodzę w 38 tydz jedziemy prawie na tym samym wózku :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: