reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Mona wszystko możliwe :tak:Jak się nie rozpakuję w najbliższych dniach, to od piątku i tak tam będę :happy2: W Pro F była podobna sytuacja jakies 3 tygodnie temu, bo urodzilo się cos 3 pary blizniakow - wczesniakow i wszystkie respiratory były zajęte wiec nie przyjmowali nikogo na porodówke przez kilka dni. Bylam cala wydygana żeby akurat wtedy nie zacząć rodzic :szok:

Mi dzisiaj jakąś laska przed ktg mówiła że do pf nie przyjmują już!mam nadzieję że to tylko plotki bo będzie lipa na szopena nie chce jechać,ewentualnie na lwowską ale ponoć z mojego szpitala wysyłają do łańcuta

Mona nie wiem, nic mi o tym nie wiadomo. Mam nadzieje ze jak mam skierowanie do nich i od ich lekarza to w konia mnie nie zrobia :/ nie zamierzam rodzic gdzies indziej :mad: a w pazdzierniku maja otwierac ten nowo wybudowany blok polozniczy to wtedy pewnie juz nie bedzie takiego oblezenia

Oby kochana !!! Mi dała skierowanie do miejskiego a tu takie coś!chyba że jutro mi wypisze do pf i wtedy będę mogła tam spokojnie rodzic

Mam pytanko do dziewczyn które biorą luteine dopochwowo, ja dziś pierwszy dzień biorę i mam 2tabletki dwa razy dziennie tylko że dopiero teraz pomyślałam jak je brać rano? Przecież zaraz wypłyną na zewnątrz.... ile trzeba leżeć żeby się należycie wchłonęły? Nie pomyślałam jak byłam w gabinecie żeby spytać.
A dostałam luteine bo mam twardy brzuch i podobno macica w dużej gotowości do skurczow a jeszcze ma czas...

Bierzesz normalnie rano zakładasz wkładkę i niestety nie unikniesz "potopu" takie uroki luteiny;-)ona się szybko rozpuści i wchłonię

witam po weekendzie....widzę że coraz bardziej gorąco się u Nas robi;-)))
po sobotniej wizycie ktg ok skurczy brak mały wazy 2100 a to już koniec 34 tygodnia lekarz powiedział że wszystko ok cesarka nadal aktualna i leżenie plackiem niestety też;-((((za tydzień mam odstawic leki hamujące skurcze będzie wtedy początek 36 tygodnia ...mój gin obstawia że urodzę w terminie nastepna wizyte mam 11 .10.ktg dalej co tydzień miałam tylko usg badania od dołu nie bo powiedzial , ze przy plamieniach nie ma co ryzykować ...dobrej nocy życzę ;-)
a i mam już tesciowa teraz tym bardziej chce żeby czas szybko leciał
.

reklama
2014-09-15-1832.jpg2014-09-15-1833.jpgA my zwarci i gotowi ;) Wszystko czeka! Zobaczymy jak długo.....

Załączniki

• 2014-09-15-1832.jpg
    2014-09-15-1832.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 80
  • 2014-09-15-1833.jpg
    2014-09-15-1833.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 78
Do góry