reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
wcześniej nie wiedziałam jaka płeć, bo mój szanowny lekarz nie raczył mi powiedzieć... w sumie nic mi nie mówił.... i ja tak od samego początku byłam przekonana ze chłopak (kobieca intuicja), a dziś poszłam do innego lekarza prywatnie i on mówi, że córa będzie... A więc kobieca intuicja jest przereklamowana... A co do lekarza to nie mogę sobie wybaczyć, że tak późno poszłam do innego... tamten jak się go pytałam czy wszystko w porządku zawsze mówił, że tak, dopiero jak przeciwciała rh mi wyskoczyły to postanowiłam iść do innego, bo tamten jakoś się w ogóle tym nie przejął...

mroczko - ktg mi zrobili jedno , bylam po terminie tydzien, z druga czy trzecia wizyta na skurczach w szpitalu. Zrobili tylko dlatego , ze po raz kolejny jestem wiec sprawdza. Jak wspomnisz poloznej watpie ze powie aby pojsc, skoro czujesz ruchy dla nich to najwaznijesze. A jesli chodzi o skurcze to i tak przyjma na oddzial jak bedziemi MINIMUM 3 na 10 minut

Buuuu wyskoczył mi pierwszy rozstęp, taka długa czerwona krecha na boku brzucha, tam gdzie mały się najczęściej wypina :-( I ja się pytam po co już teraz :confused::no: no po co....

Poza tym mam dziś straszne ciśnienie na kupę, już chyba 5 czy 6 razy robiłam i przez to podcieranie się już mam wszystko obdarte i piekące :baffled: (sorki za obrazowość). Jak tak dalej pójdzie to dorobię się hemoroidów :wściekła/y:

pauletta a czemu miałabyś znowu iść do szpitala? przez kłucia w szyjce Cię nie zostawią bo na tym etapie to one już są raczej normalne. Oznaczają pewnie nacisk dziecka no i też kurczenie się szyjki.

Mona Ty się tam uspokój i zaciskaj nóżki jeszcze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No u mnie jeszcze ponad 2 tyg do donoszonej ciazy to chocby z tego powodu. Po drugie czuje mala tuz nad koscia lonowa.
Nie wiem jakos mam zle przczucia. Mam nadz, ze sie myle.

Do góry