reklama
Mizzah
Fanka BB :)
A jaką metodą? Też chcę zacząć.
Ja będę korzystać z instrukcji z tego filmiku: Masaż krocza przed porodem | TV w mamazone.pl
Położna na SR mówiła o madowaniu tylko mięśni łączących pochwe z odbytem, ale mi wydaje się jednak to niepełne.
Mizzah
Mizzah - ja bym nie szalała ale do pracy z doskoku dość szybko wracam, a na stale po 6 mies. wiec wiem ze będę dużo odciągać, ale z córka miałam ręczny z avantu i na okazyjne odciąganie był super ;-)
Aaa no chyba, ze siła wyzsza
magdalenka9191
Ja mam laktor manualny z aventu który wygrałam,zobaczymy jak się sprawdzi
Jakiego płynu używacie w ciąży do higieny intymnej ?
Ja polecam ziaja. U mnie sie sprawdzil. I taki sam ale mniejszy kupilam sobie do wyprawki.
Mizzah
Ja mam laktor manualny z aventu który wygrałam,zobaczymy jak się sprawdzi
Jakiego płynu używacie w ciąży do higieny intymnej ?
Wiem, ze powinno się uzywac jednego ale ja juz uzywala pharmacetics i lacidu ( czy jak to sie pisze). Polecano mi Bialego Jelenia ponoc rewelacyjny, ale nie próbowałam i nie wypowiadam sie.
Ja używam biały jeleń z korą dębu/ i byłam mega zAdowolona, skończył mi sie i nie było w sklepie wiec kupiłam inny - po 3 dniach wyskoczył mi hemoroid ( uważam ze gdybym używała dalej z białego jelenia to by do tego nie doszło bo ma właściwości ściągające). Ale sa rożne rodzaje tych płynów / ja polecam
MonaG1985
Na hemoroidy polecam maść Avenoc- działa prawie natychmiast
a jeśli chodzi o żele do h.intymnej bardzo chwalę sobie GINEINTIMA- teraz często reklamowany- kiedyś przyniosła mi go kuzynka i od tamtej pory zero infekcji tylko zaczęłam stosować ten z BIedroni i już był problem,więc wróciłam do GineIntima i już spokój- po cc stosowałam do mycia blizny szare mydełko - tak mi poleciła moja gin
a jeśli chodzi o żele do h.intymnej bardzo chwalę sobie GINEINTIMA- teraz często reklamowany- kiedyś przyniosła mi go kuzynka i od tamtej pory zero infekcji tylko zaczęłam stosować ten z BIedroni i już był problem,więc wróciłam do GineIntima i już spokój- po cc stosowałam do mycia blizny szare mydełko - tak mi poleciła moja gin
reklama
magda6m
Podziel się: