Cześć mamuśki, za mną noc taka średnia, zwłaszcza ta pierwsza połowa. Zasnęłam gdzieś między godz. 2-3, wcześniej to cogodzinne wycieczki na sikanie, problemy z oddychaniem i o dziwo zgaga...
nigdy wcześniej mi nie dokuczała. A potem rano nie mogę się zwlec z łóżka taka jestem nieprzytomna. No to ponarzekałam ;-)
Cyntia Twój mały to już spory, ja bym wolała żeby Ksawery nie przekroczył 3 kg ale wiadomo im dłużej posiedzi tym większy będzie.
Mizzah świetny ten filmik, dzięki
Dziś wieczorem popróbuję w końcu tego masażu.
Madzia to ja miałam pić tą herbatkę, właśnie mam zamiar za chwilę sobie zrobić
Ja też używam od lat Lactacyd ale teraz dodatkowo zamówiłam sobie tego białego jelenia właśnie ze względu na te właściwości ściągające. Popróbujemy.
Ja mam na dziś bardzo ambitne plany. Chcę zrobić 1 turę prania ubranek w większych rozmiarach które mam, czyli te od 68 wzwyż, rozmrozić zamrażarkę i znaleźć na necie łóżeczko turystyczne bo moi teściowie wymyślili sobie że chcą kupić do siebie jak będziemy z małym przychodzić a jak będziemy gdzieś wyjeżdżać to nam będą dawać. W sumie nie mam nic przeciwko temu :-)
I w związku z tym mam do Was pytanie, na co w ogóle zwracać uwagę przy wyborze takiego łóżeczka? Bo nie mam pojęcia.
Acha, zamówiłam wczoraj biustonosz na alles mama a dziś już mam mieć. Jestem pod wrażeniem że tak szybko