reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Cześć mamuśki, za mną noc taka średnia, zwłaszcza ta pierwsza połowa. Zasnęłam gdzieś między godz. 2-3, wcześniej to cogodzinne wycieczki na sikanie, problemy z oddychaniem i o dziwo zgaga... :szok: nigdy wcześniej mi nie dokuczała. A potem rano nie mogę się zwlec z łóżka taka jestem nieprzytomna. No to ponarzekałam ;-)

Cyntia Twój mały to już spory, ja bym wolała żeby Ksawery nie przekroczył 3 kg ale wiadomo im dłużej posiedzi tym większy będzie.

Mizzah
świetny ten filmik, dzięki :tak: Dziś wieczorem popróbuję w końcu tego masażu.

Madzia to ja miałam pić tą herbatkę, właśnie mam zamiar za chwilę sobie zrobić :tak:

Ja też używam od lat Lactacyd ale teraz dodatkowo zamówiłam sobie tego białego jelenia właśnie ze względu na te właściwości ściągające. Popróbujemy.

Ja mam na dziś bardzo ambitne plany. Chcę zrobić 1 turę prania ubranek w większych rozmiarach które mam, czyli te od 68 wzwyż, rozmrozić zamrażarkę i znaleźć na necie łóżeczko turystyczne bo moi teściowie wymyślili sobie że chcą kupić do siebie jak będziemy z małym przychodzić a jak będziemy gdzieś wyjeżdżać to nam będą dawać. W sumie nie mam nic przeciwko temu :-):tak: I w związku z tym mam do Was pytanie, na co w ogóle zwracać uwagę przy wyborze takiego łóżeczka? Bo nie mam pojęcia.

Acha, zamówiłam wczoraj biustonosz na alles mama a dziś już mam mieć. Jestem pod wrażeniem że tak szybko :szok:

Magda6m a jaka byla ta waga? Za niska? Jestes juz na takim etapie ciazy, ze najwyzej zadecyduja, zeby troche szybciej ja zakonczyc. Jestem pewna, ze wszystko bedzie ok. Niestety teraz juz jest tak, ze nie wiemy, co przyniesie kolejny dzien. W zeszlym roku tez bylam w szoku, ze to juz ...

Czarna tez mam zgage wylacznie w ciazy. Jesli chodzi o lozeczko, to najleiej poczytaj opinie. Ja moge Ci polecic z babyono. Tez mam taki uklad, ze kupili je rodzice, a my bierzemy je na wakacje.

Jesli chodzi o laaktator to bede kupowac jak urodze bo nigdy nie widomo jak to z pokarmem bedzie:-)

Dziewczyny prasowalam wlasnie ciuszki Stasia bo bylo ich juz sporo o jak skonczylam to sie zabralam do wkladania do szafki i doznalam szoku! Na miejscu gdzie siedzialam byla mokra plama nie jakas mega ale byla aam wkladke i sie okazalo ze tam gdzie siedzialam byla wszedzie! Ehh chyba zaczne z podkladem wszedzie chodzi bo strasznie sie leje z klementynki:-(

Madzia- ja Pisałam ze z korą dębu
Kacha- co ci cieknie? Moze czop odchodzi a moze takie upławy. Masz paski do sprawdzania wód plodowych? Nam wczoraj Polozna mowila ze mogą sie sączyć i albo zrobić sobie test papierkiem lakmusowym albo zmienić wkładkę i jeśli po 20 min bedzie cała mokra to znaczy ze wody sie sączą...

Jej ale mnie straszycie, nie mam tych paskow, wkladke zmienikam i dalam dwie he ale to dlatego ze ja mmam te megaa cieniutkie i zobaczylam ze trochce tez bokami uciekalo tam gzie jej nie bylo, to nie czop ani uplywy badziej no ehh takie wodniate a jak zaschnie ma bialy kolor kurdee moze do apteki pojde kupic te paski, jak one sie nazywaja?

Aaa i te wody moga sie saczyc czy nie sorrki za takie pytanie ale nie mam pojecia:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry