reklama
martina969
Filipowa mama
Do mamus z uk. Czy w tej ksiazecce wg przurostu brzuszka midwife zaznaczaja wam dane na wyktesie? Ja mialam przewaznie na tym wykresie 50 centyle a po ostatniej wizycie 95centyli I nie wiam jak to ma sie w rzeczywistosci. Bo chyba co innego centyle oceniane na podstawie usg.:/ tylko ze nam juz usg na tym etapie nie zrobia
mnie nie zaznacza midwife na wykresie, wpisuje tylko pomiar
Badanie jest na nfz (ja mialam juz zlecone na ostatnia wizyte, wiec robilam w 32 albo 33 tygodniu),a na wyniki czekalam kilka dni (w poniedzialek bylo pobranie z samego rana, a wynik byl w dzwartek z rana u lekarza).
rjoanka to ja miałam wybitnie wcześnie bo jak tylko skończyłam 31 tydz. ale to może dlatego że na tej samej wizycie dostałam to skierowanie do szpitala na sterydy. Co do kasy to nic nie płaciłam.
garmelka wróciłaś już z tej wizyty? pochwal się co tam słychać ;-)
Kurcze jaka piękna pogoda się zrobiła. Aż chciałoby się wyjść na jakiś spacer a tu trzeba w chacie siedzieć :-( I tak dziś jakimś cudem zrobiłam ciasto, przesadziłam kwiatka którego wczoraj wywaliłam i jeszcze muszę zamarynować polędwiczki. Ale to potem. Teraz leżę.
garmelka wróciłaś już z tej wizyty? pochwal się co tam słychać ;-)
Kurcze jaka piękna pogoda się zrobiła. Aż chciałoby się wyjść na jakiś spacer a tu trzeba w chacie siedzieć :-( I tak dziś jakimś cudem zrobiłam ciasto, przesadziłam kwiatka którego wczoraj wywaliłam i jeszcze muszę zamarynować polędwiczki. Ale to potem. Teraz leżę.
reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Wymaz na GBS i tak gin powinien pobrać i wysłać sam do badania albo wysłać zainteresowaną z tym wymazem i skierowaniem do labo.
Też miałam wynik po paru dniach.
Gosiak - mmmm, ale zazdroszczę domu, choć pracy Was czeka.
Nie myślę. Dzisiaj totalnie mnie wyłączyło. Będę robić sałatkę do słoiczków i miałam kupić 2 papryki, a kupiłam 2 kg....
Też miałam wynik po paru dniach.
Gosiak - mmmm, ale zazdroszczę domu, choć pracy Was czeka.
Nie myślę. Dzisiaj totalnie mnie wyłączyło. Będę robić sałatkę do słoiczków i miałam kupić 2 papryki, a kupiłam 2 kg....
Podziel się: