reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Mizzah ja mam jedo fyn memo i wczoraj go wlasnie skladalam i ja jestem mega zadowolona ale to ty musisz zdecydowac co wolisz;-p

Kupilam znowu kocyk za 25 zl wiec nie jakas kkosmiczna cena a cieplijszy bo wlasciwie z takich mialam tylko 1:-d

reklama
Tak Cyntia to ja biorę B12 i też mi się wyniki poprawiły :tak:

marrika ja na GBSa czekałam kilka dni

Mam takie pytanko bo tak się teraz zastanawiam... Czy tą emulsją Oilatum do kąpieli myje się też dziecku normalnie głowę/włosy jeśli ma? Czy raczej trzeba oddzielnie szampon?

Czarna a wyszedł ci dodatni czy ujemny? U mnie nie ma większego znaczenia bo będę miała cc ale dr mówił że takie wymogi żeby zbadac.

No tak to podobno jedno z podstawowych wymaganych badań przy przyjęciu do porodu. U mnie na szczęście ujemny.

Ale mój mały dziś daje czadu w brzuchu! Nawet jak chodzę to się wypina, rozkopuje i jakieś cuda tam wyprawia ;-)

Madzia - tez tez, toz ona jak buleczka teraz :-postatnio golilam sie juz praktycznie na czuja :sorry2:

Czarna - mysle, ze spokojnie mozna tym i glowke umyc

Atu
- z tapetowaniem nie taki diabel straszny jak go maluja !!!

Ale Wam zazdroszcze tyhc remontow !!! my byle do kwietnia (ale licze, ze moze szybciej) i bedziemy kupowac cos wiekszego i wtedy bede mogla wreszcie cos porobic. Glownie pokoje dla dzieci, bo juz mi sie snia po nocach :-p

Cyntia - super, ze wyniki sie poprawily !

Babina - -oby z waga bylo i tak w tej ciazy ;-) tez bym tak chciala :-D a ze wiyte mam dopiero w 34 tyg. to az ciekawa jestem ile teraz na plusie bedzie :szok:

Ja dzis robie tarte z ciasteczek oreo. Mam nadzieje, ze dobra wyjdzie bo na sama mysl sie slinie :-p

Ale Wam zazdroszcze tyhc remontow !!! my byle do kwietnia (ale licze, ze moze szybciej) i bedziemy kupowac cos wiekszego i wtedy bede mogla wreszcie cos porobic. Glownie pokoje dla dzieci, bo juz mi sie snia po nocach :-p

Ja dzis robie tarte z ciasteczek oreo. Mam nadzieje, ze dobra wyjdzie bo na sama mysl sie slinie :-p

a kupujecie dom w UK czy Polsce? może wspominałaś ale nie pamiętam :zawstydzona/y:

dawaj przepis, bo mnie też już ślina cieknie :-p

Czy na badanie GBS dostalyscie jakieś konkretne zalecenie/skierowanie od lekarza? Ja byłam w 33 tyg i nic mi lekarz nie mówił o tym badaniu

reklama
Do mamus z uk. Czy w tej ksiazecce wg przurostu brzuszka midwife zaznaczaja wam dane na wyktesie? Ja mialam przewaznie na tym wykresie 50 centyle a po ostatniej wizycie 95centyli o_O I nie wiam jak to ma sie w rzeczywistosci. Bo chyba co innego centyle oceniane na podstawie usg.:/ tylko ze nam juz usg na tym etapie nie zrobia :(

Do góry