reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mizzah ja mam jedo fyn memo i wczoraj go wlasnie skladalam i ja jestem mega zadowolona ale to ty musisz zdecydowac co wolisz;-p

Kupilam znowu kocyk za 25 zl wiec nie jakas kkosmiczna cena a cieplijszy bo wlasciwie z takich mialam tylko 1:-d

reklama
Tak Cyntia to ja biorę B12 i też mi się wyniki poprawiły :tak:

marrika ja na GBSa czekałam kilka dni

Mam takie pytanko bo tak się teraz zastanawiam... Czy tą emulsją Oilatum do kąpieli myje się też dziecku normalnie głowę/włosy jeśli ma? Czy raczej trzeba oddzielnie szampon?

Czarna a wyszedł ci dodatni czy ujemny? U mnie nie ma większego znaczenia bo będę miała cc ale dr mówił że takie wymogi żeby zbadac.

No tak to podobno jedno z podstawowych wymaganych badań przy przyjęciu do porodu. U mnie na szczęście ujemny.

Ale mój mały dziś daje czadu w brzuchu! Nawet jak chodzę to się wypina, rozkopuje i jakieś cuda tam wyprawia ;-)

Madzia - tez tez, toz ona jak buleczka teraz :-postatnio golilam sie juz praktycznie na czuja :sorry2:

Czarna - mysle, ze spokojnie mozna tym i glowke umyc

Atu
- z tapetowaniem nie taki diabel straszny jak go maluja !!!

Ale Wam zazdroszcze tyhc remontow !!! my byle do kwietnia (ale licze, ze moze szybciej) i bedziemy kupowac cos wiekszego i wtedy bede mogla wreszcie cos porobic. Glownie pokoje dla dzieci, bo juz mi sie snia po nocach :-p

Cyntia - super, ze wyniki sie poprawily !

Babina - -oby z waga bylo i tak w tej ciazy ;-) tez bym tak chciala :-D a ze wiyte mam dopiero w 34 tyg. to az ciekawa jestem ile teraz na plusie bedzie :szok:

Ja dzis robie tarte z ciasteczek oreo. Mam nadzieje, ze dobra wyjdzie bo na sama mysl sie slinie :-p

Ale Wam zazdroszcze tyhc remontow !!! my byle do kwietnia (ale licze, ze moze szybciej) i bedziemy kupowac cos wiekszego i wtedy bede mogla wreszcie cos porobic. Glownie pokoje dla dzieci, bo juz mi sie snia po nocach :-p

Ja dzis robie tarte z ciasteczek oreo. Mam nadzieje, ze dobra wyjdzie bo na sama mysl sie slinie :-p

a kupujecie dom w UK czy Polsce? może wspominałaś ale nie pamiętam :zawstydzona/y:

dawaj przepis, bo mnie też już ślina cieknie :-p

Czy na badanie GBS dostalyscie jakieś konkretne zalecenie/skierowanie od lekarza? Ja byłam w 33 tyg i nic mi lekarz nie mówił o tym badaniu

reklama
Do mamus z uk. Czy w tej ksiazecce wg przurostu brzuszka midwife zaznaczaja wam dane na wyktesie? Ja mialam przewaznie na tym wykresie 50 centyle a po ostatniej wizycie 95centyli o_O I nie wiam jak to ma sie w rzeczywistosci. Bo chyba co innego centyle oceniane na podstawie usg.:/ tylko ze nam juz usg na tym etapie nie zrobia :(

Do góry