reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Czarna też uwielbiam sytuację w których człowiek jednym gestem narobi sobie tylko dodatkowej roboty:))

Zapomniałam napisać o swojej "przypadłości" - mimo tylu miesięcy z wielkiem brzuchem dalej np. w kolejce do kasy mam tak że chcę się w wąskim przejściu koło kogoś prześlizgnąć z myślą że uda mi się wciągnąć brzuch - zwykle udaje mi się takie przejście na styk bo zapominam że ciążowego nie można przecież wciągnąć:p

reklama
Dziewczynki przepraszam za moją nie obecność, wieczorem was nadrobię i popiszę coś, zabiegana jestem. Po wizycie wszystko ok mały rośnie jak głupi w dwa tygodnie 600g, a ja nic :-D remont zabiera dodatkowe kilogramy, ha ha ha. Idę malować. Miłego dnia.

Hehe chude nóżki to ja miałam przed ciąża, teraz to baleronki. Na zdjęciu tylko takie wyszły.
Mam pytanko, czy po urodzeniu będziecie brać jakieś witaminy
Babina ja biorę activ mama Doppelherz aktiv Mama | Doppelherz i zamierzam je też brać po porodzie tym bardziej że zamierzam karmić piersią więc wskazane żeby się czymś wzmocnić:-)

Pszczołka i spółka jeszcze niemierzylam ale czuje sie lepiej niż wczoraj :-)dziekuje za troskę przysnęło mi sie godzinke :-). Katinka84 to urosło twoje maleństwo w expresowym tepmie :-) ja mam za 1,5 tyg wizyte z usg to sie okaże ile moja juz wazy Msc temu miała 2040 ciekawe ile teraz ? Moj maź ważył 4.5 kg niezłe co i siłami natury przyszedł to jest coś na sama myśl aż boli :-))) hehe i tez mam mieć czy jest odwrócona główka w dół ost niebyłą jesli panna sie niezdecydowala to czeka mnie cesarka . U mnie dzis pogoda pod psem szaro buro i ponuro

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale miałam noc... juz wieczorem czułam ze coś nie tak, bo strasznie maluszek parł w dół, ale mówię do siebie, że pewnie mi się tam coś rozchodzi i stąd to uczucie. Potem przy kąpieli zaczęło się kłucie w drogach rodnych, a jak się położyłam do doszły do tego takie bóle że zwijalam się w kulkę... na szczęście nospa mnie uratowała i narazie objawy znikły... przerazilam się, bo tyle się słyszy ze dzidziunie lubią w nocy robić nam niespodzianki ;-) narazie bacznie się obserwuje - zobaczymy czy się to będzie powtarzać :-) buziaczki

Kate28- miałam to samo juz dwa razy:( az sie w kulkę zwijalam, tez mi nospa pomagała...

Ide sie pindrzyc do ginka :) a ze troche mi to zajmie to zacznę dwie godziny wczesniej :)

Dziewczynki przepraszam za moją nie obecność, wieczorem was nadrobię i popiszę coś, zabiegana jestem. Po wizycie wszystko ok mały rośnie jak głupi w dwa tygodnie 600g, a ja nic :-D remont zabiera dodatkowe kilogramy, ha ha ha. Idę malować. Miłego dnia.

Katinka to widzę że dziś dzień malowania. U mnie małż wczoraj zacekolował a ja dziś przycieranie i malowanie :-) A jutro remontu ciąg dalszy z m tapetę kładziemy pierwszy raz w życiu zobaczymy co nam wyjdzie:-)

No mnie też w nocy obudził bolący skurcz brzucha, na szczęście jednorazowy więc potem zasnęłam. Ale brzuszek już ćwiczy, nie ma co...

garmelka to udanych wygibasów przed lusterkiem hi hi ;-);-) mnie też to czeka wieczorem, bo jutro rano mi się nie będzie chciało

katinka masz po prostu małego pożeratora w brzuchu, nic mamie nie zostawia tylko wszystko sam wchłania :-)

Ja idę coś wciągnąć bo już zgłodniałam od śniadania i wezmę się chyba za robienie tego biszkopta.

to mnie chociaż pocieszyłaś że mały rośnie a ty nie;-) mam nadzieję że u mnie podobnie

właśnie również przeczytałam relację wrześniówek w wczoraj, katka normalnie wymiatała :-D aż mi przyszła ochota na pierogi :-D:rofl2:

reklama
Kotulcia mam dokladnie to samo z brzuchem. Smieje sie, ze drugi rok chodze w ciazy i nadal sobie nie uzmyslawiam swoich gabarytow. W myslach wciaz mam rozmiar 34 :)

Mroczko gdzie czujesz ruchy? Moja tez ma pozycje miednicowa i czuje jej stopy tuz nad spojeniem lonowym.

Wczoraj posegregowalam wstepnie ciuszki. Odechcialo mi sie wszelkich zakupow dla malucha. Mam tego tyle, ze plakac sie chce, jak sobie przypomne problemy z domknieciem szafy.

Martina w poprzedniej ciazy stanelam z waga w 34tc a dziecko dalej roslo.

Do góry