reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Kate - fajna oferta, ale coś mało opinii ma ten termometr i takie sobie raczej.
Ja dumam nad Microlife NC 100 już jakiś czas. Albo NC 150....

reklama
Magdalenka: a chodzi o podkłady które się wkłada w majtasy czy te rozściełane na łóżko? Jeśli chodzi o te na łóżko to ja się kierowałam rozmiarem a nie grubością bo przecieki nie były duże.

Magdalenka- ja majtkowe mam z belli
Takie czerwone opakowanie 50szt i jeszcze z canpolu zamówiłam takie bardziej krojem pieluchę przypominają ale wydają sie ciensze:)

Mi przyszła koszula do porodu z Allegro/ fakt ze kosztowala niecałe 20zl ale pomyślałam ze nie żal bedzie wyrzucić... Jest uwalona jakimś smarem na przodzie ... Była elegancko złożona w opakowaniu a tu taki zonk po otwarciu... No nic wygotuje ja i moze bedzie ok... Nie chce mi zadymy za taka kwotę robic... Ale napisze sprzedawcy co o tym uważam...

Magdalenka: no to lepiej te grubsze bo po porodzie dość mocno leci. Ja mam te z belli które są jednego rozmiaru ale mam też firmy Hartman i wzięłam te największe/najgrubsze.

Garmelka: ja też zamówiłam na all dwie koszule po 20 zł. Ciekawe w jakim stanie przyjdą?

Magdalenka- ja majtkowe mam z belli
Takie czerwone opakowanie 50szt i jeszcze z canpolu zamówiłam takie bardziej krojem pieluchę przypominają ale wydają sie ciensze:)

Mi przyszła koszula do porodu z Allegro/ fakt ze kosztowala niecałe 20zl ale pomyślałam ze nie żal bedzie wyrzucić... Jest uwalona jakimś smarem na przodzie ... Była elegancko złożona w opakowaniu a tu taki zonk po otwarciu... No nic wygotuje ja i moze bedzie ok... Nie chce mi zadymy za taka kwotę robic... Ale napisze sprzedawcy co o tym uważam...

Mogę prosić link/zdjęcie tych majtek.

O masakra z tą koszulą..nowa i w takim stanie?ręce opadają

garmelka ja też zamówiłam na allegro koszulę do porodu za 15 zł, taką rozpinaną na przodzie to dwa górne guziki mają tak duże i wyrobione dziurki że same się rozpinają, muszę trochę zaszyć dziurki bo inaczej będę od początku mega dekoltem świecić ;-) ale też stwierdziłam że nie ma się o co kłócić skoro to i tak ma iść potem do kosza...

Idę chyba zrobić kawę bo zasnę. Czekam na koleżankę z pracy bo ma wpaść ale jedzie, jedzie i dojechać nie może a mi się chce kawy. A co tam, wypiję z nią potem herbatę najwyżej ;-)

reklama
Madzia- to jest mój zestaw na "przeciekającą klementyne" :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1409053834.320826.jpg

Te na gorze Seni to podkłady na łóżko (choć uważam ze to szpitalowi powinno zależeć żeby im nie poplamic łóżka i dawać swoje... Mam 10szt
Bella mama- podkłady higieniczne w majtochy 5x10szt
Canpol- podkłady tez w majty 10szt
I na dole zdjecie majtek które wczoraj pralam (siatkowe wielorazowe) mam 6szt

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409053834.320826.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409053834.320826.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 67
Do góry