reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Nawet nie wiem... Ze ja wogole uwagi nie zwróciłam. Byłam tak zaapsorbowana zakupami ze szukałam wszystkiego naraz i sie nie zastanowiłam co biorę.

Zainteresowałam sie tematem i poczytalam o tym termometrze w necie... Niestety ma zle opinie. Gdybym wczesniej o nim pocztala... No cóż jak bedzie taka potrzeba to kupimy inny. Póki co zobaczymy co z tym.

Ostatnia edycja:
reklama
Przewrocilam się ; ( gapa nie wytarlam dobrze podłogi i wywinelam orła. Płacz taki, ze mąż o mało nie zabił sie w przedpokoju jak biegł. Mocno sobie stłuklam łopatke, pupe i nogę ale tak sie przestraszylam ze płakałam chyba z 5 minut :( :( :( Nadal czuję się roztrzesiona

Ostatnia edycja:
Mizzah uwazaj na siebie kobitko.

Ja mam termometr hartmann do ucha i bezdotykowy. Jak mierze mlodej, to sprawdzam u siebie dla porownania. Mnie interesuje, zeby nie przekraczalo 38 stopni, bo tylko wtedy bym jej cos podala. W koncu nie uzywam go do termicznej metody antykoncepcyjnej, zeby liczyla sie dokladnosc co do kreski...

Mizzah - współczuję, i bez upadków jesteśmy obolałe:cool:

gnagna - ja podobnie używam termometru tj. nie musi być dokładny co do kreski, poza tym ja już po dotknięciu ręką czuję kiedy podać przeciwgorączkowy:tak:

wawka - chyba Mati nadal głową na górze, bo jak miał czkawkę to mi pępek podskakiwał:cool2:

Mizzah, uważaj na siebie!!!!!!!

Ja właśnie wróciłam od lekarza. Wynik posiewu moczu taki sobie, są bakterie i na razie dostałam furagin. Cieszę się że nie ma tragedii :)

Mizzah- z dzidzia wszystko ok? Ruchu w normie? Nie płacz! Bądź twardzielka!!! Mąż na pewno zrobił tuli tuli :)

Agniecha- ja sie zastanawiam z tym swoim kluciem czy to nie pecherz, jeszcze częściej chodzę siusiu, ale w środę badalam mocz i wszystko ok... Dobrze ze u Ciebie nie jes źle...

Ja skończyłam prasowac jedna pralkę- pot pó dupie sie leje i jeszcze parą buchnelam w brzuch :/ na dzis dosyc. Czekam na męża- ma być za dwie godziny z gyrosem :) :)

Mizzah- a tak z ciekawości (nie złość sie tylko:) ) sama sie podnioslas czy Cię mąż podnosil?? Bo ja w szkole rodzenia na zajęciach fitness to jak leżę na materacu i mam wstać to zawsze dostaje glupawki ze taka nieporadna armata ze mnie i wstaje z pozycji na czworaka... :) hehe

reklama
Garmelka, ja tez się czuję taka nieporadna, wieczoram zawszde leżę sobie na dywanie i oglądam tv, no i jak mam wstać to poprostu jak wieloryb :)
Co do moczu, wyniki mam średnie, bakterie są, nic mnie nie boli ale bardzo często siusiam

Sandy, witamy :)

Do góry