reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Madzia93- jeszcze nie wiem jaki model, wieczorem sie za to wezmę. Ja mam z tego rossmaxa stetoskop i jest do dup... :) ale dałam z niego 26zl wiec pewnie dlatego:)

Aniaa witamy. Na kiedy termin i wiesz juz co bedzie?

Pauleeta jak tam w szpitalu dbaja o ciebie? I mowili ci cos?

Dzisiaj sie byczylam caly dzien! I znowu nie zrobilam prania,nic nie spakowalam di szpitala ehh:-(

Dzień dobry kacha88, jestem listopadowa. Termin mam na 13.11 - a czemu chcesz się tak szybko pakować? za miesiąc będziesz znowu zaglądać do torby bo zapomnisz co tam włożyłaś:) W tym byczeniu się bądź szczęśliwa i czuj się usprawiedliwiona, wiem że czasami nuda i nie można wytrzymać. Też dużo czytam, śpię i ciągle śni mi się jedzenie- koszmar:-D ale tak trzeba. Dziękuję Ci za miłe przyjęcie, będę tutaj zaglądać

Madzia- kupiłam baby ono termometr elektryczny do czoła i ucha. Juz go dostałam ale czeka na mnie w domu w Pl wiec nawet póki co nie mam go jak sprawdzic.

reklama
Do góry