pscółka i spółka
Fanka BB :)
garmelka - ja mam dokładnie taki Inhalator PHILIPS RESPIRONICS FAMILY - hurt.com.pl - baterie, akumulatorki, ładowarki, eneloop, energizer i bardzo sobie chwalę bo jest efektywny (a mam porównanie) tj. nie trzeba długo siedzieć, żeby pół fiolki soli fizjologicznej zeszło. Przyznaję się, że bywało iż używałam tego nebulizatora jako usypiacza, ale to trzeba wcześnie przyzwyczaić (u nas pierwszy katarek był w 6 tygodniu) i potem co jakiś czas robić te inhalacje, żeby dziecko nie zapomniało. Ja miałam pokarm dopiero w czwartej dobie (dlatego w szpitalu byłam 5 dni), ale to był mój błąd - za mało piłam. Siara też wcześniej nie leciała tak więc no stress. Dodam tylko, że Szymek przez ten czas nie był dokarmiany, codziennie był tylko ważony, a że nie spadł z wagi więcej jak te 10% to go nie dokarmiali.
martina - to faktycznie ciekawe rozwiązanie z grzejnikiem... Nie zwracałam na to uwagi, ale faktycznie jak oglądam brytyjskie programy na Domo to widuje się czasem grzejnik np. na ścianie tuż przy wejściu do pokoju, a nie przy oknach...
Mizzah - poszukałabym o nim opinii, bo wygląda fajnie, ale wierz mi że efektywność urządzenia jest bardzo ważna
wawka - haha, ale numer. Rozwiązanie mobilne.
martina - to faktycznie ciekawe rozwiązanie z grzejnikiem... Nie zwracałam na to uwagi, ale faktycznie jak oglądam brytyjskie programy na Domo to widuje się czasem grzejnik np. na ścianie tuż przy wejściu do pokoju, a nie przy oknach...
Mizzah - poszukałabym o nim opinii, bo wygląda fajnie, ale wierz mi że efektywność urządzenia jest bardzo ważna
wawka - haha, ale numer. Rozwiązanie mobilne.