reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Magda6m- mnie tez plecy dokuczają ze nawet oglądanie filmu jest dla mnie męczące bo nie moge znaleźć odpowiedniej pozycji... Ostatnio to ja chodzę spac szybko-np juz teraz padam...

Pscólka- dziekuje za info o wózkach :)

Mizzah- ja tez myślałam ze sie nie zdecyduje... Te szwedzkie emanjunga czy jakoś tak słyszałam ze dobre ale mi sie wygląd nie podobał...

Na szczescie kupiliśmy dzisiaj wózek i fotelik samochodowy!! Tak nas to ucieszyło ze az pó mieszkaniu jeździłam pustym wózkiem:) ale za to moja szwagierka (męża siostra/ wszechwiedzaca osoba) skwitowała nasz zakup ze:
złe pasy bo dziecko samo sie z nich wypnie (zbyt proste w obsłudze),
złe koła - jej dziecko takich nieakceptowalo bo go za bardzo trzeslo pó kamieniach
Dziwnie pachnie ten nasz wózek...
I ogólnie cos tam z budka nie tak... Mowię wam szkoda gadać... Taka wredna baba wszystkie rozumy zjadła...

reklama
Magda6m w pierwszej ciazy duzo chodzilismy do kina. Ostatni raz dzien przed porodem a potem 10 dni po :) Chyba powoli docieramy do momentu, w ktorym roznego rodzaju dolegliwosci ciazowe sprawiaja, ze marzymy o porodzie.

Mnie wrocila sennosc z pierwszego trymestru. Codziennie musze miec w ciagu dnia drzemke.

Magda u mnie to samo nudyyyy I nudyyyyy :/ sama w domu, nigdzie nie moge wyjsc bo mi zaraz brzuch rwardnieje. Nawet telewizji mi sie nie chce ogladac bo w salonie nue wygodnie :/ I tak wegetuje w lozku ; ( a doly w takim stanie coz chyba normalne ... wiec glowa do gory bo jest nas wiecej ;)I zawsze mozemy sie wspierac na forum :D

My juz tez mamy wozek taki latwo I lekko sie prowadzi ImageUploadedByForum BabyBoom1408227834.612111.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408227834.612111.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408227834.612111.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 98
Na szczescie kupiliśmy dzisiaj wózek i fotelik samochodowy!! Tak nas to ucieszyło ze az pó mieszkaniu jeździłam pustym wózkiem:) ale za to moja szwagierka (męża siostra/ wszechwiedzaca osoba) skwitowała nasz zakup ze:
złe pasy bo dziecko samo sie z nich wypnie (zbyt proste w obsłudze),
złe koła - jej dziecko takich nieakceptowalo bo go za bardzo trzeslo pó kamieniach
Dziwnie pachnie ten nasz wózek...
I ogólnie cos tam z budka nie tak... Mowię wam szkoda gadać... Taka wredna baba wszystkie rozumy zjadła...

No tak bywa, pamiętaj GARMELKA co mi napisałaś "hak jej w srak" ja się już nie przejmuję siostrą mojego. Sama decyduję, a jak co to rozmawiam z moim i jego pytam co myśli. Lepiej nam to razem idzie, wspólne decyzje i kompromisy są super!!!

Ja mam wózek z TUTKA, nie są drogie a wydaje mi się że dobre. Mój przetestowałam ekstremalnie, schody, droga po polach itp.
no i lalka płacząca siostrzenicy nie płakała a to taki wynalazek że jak ją Jagódka chciała wziąć z wózka to zaczęła wyć...

GRANDER ZEBRA

ja mam ten środkowy, biały.

Wczoraj byłam na ślubie i weselu u znajomych, wyszalałam się, fajnie było. Dziś odpoczywam i później przenosimy rzeczy bo jutro nareszcie okna nam wymienią, już nie mogłam się doczekać :angry:, miały być za dwa tygodnie a już miesiąc minął... :wściekła/y:

reklama
Hej Magdus!!! Jakoś się trzymamy! Ledwo i każda na coś narzeka ale dajemy jeszcze radę! Pisz co u ciebie! Myślałam niedawno o tobie. Pisz szybko :-*

Do góry