reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

U mnie to wogole jest super sytuacja bo wszyscy czekają na mikołajka. Teściowie mają tylko jedna wnuczkę, więc czekają az malutki się urodzi, a u mnie też jest ok. mama ma dobre podejście do dzieci, więc z bawieniem nie będzie problemu.
Bylam dzisiaj w lumpku ale kobita mi powiedziała ze w pon będzie nowa dostawa jesiennych rzeczy. Musze zaraz z rana pojechać, och coś czuje ze się oblowie:)

reklama
No ja za każdą wizytę z usg 100zł w prywatnej klinice a za 3d 200zł. Także w sumie nie drogo w porównaniu w niektórymi z was. Ale chodzę do lekarza w mniejszej miejscowości.

Byłam dzis w sklepie z artykułami dziecinnymi i w gratisie dostałam pojemnik na pampy firmy angelcare plus trochę próbek kosmetyków i bony rabatowe ;) takie prezenty to ja lubię.

Wawka ja mam anemie I biore zelazo 3x dziennie. Kupilam buraki zeby wyprowadzic organizm z anemii. Tylko najgorzej ze nie mam sokowirowki :/ kombinuje jak tu zrobic sok ale chyba zetre je na tartce. Chyba ze ktoras z was ma pomysl jak zrobic sok z buraka bez sokowirowki. A dziwie sie bo jadlam warzywa cytrusy a tu anemia :/. Wogole sily nie mam. W glowie mi sie kreci caly czas duszno I ciezko oddychac :/ porazka :(((

reklama
IzabellaM: mam obniżoną nieznacznie czyli 11,7 przy dolnej granicy 12. Tylko, że ta moja hemoglobina z miesiąca na miesiąc spada i teraz jest już poniżej normy. Mój gin w poprzedniej ciąży mówił, że nie może być anemii i dowalił mi duże ilości kwasu foliowego i żelaza. A czytałam gdzieś, że nadmiar kwasu foliowego może powodować astmę u dziecka. I nie wiem co jest gorsze. Boję się, że na czwartkowej wizycie duże dawki kwasu foliowego. Na razie biorę tardyferon raz dziennie.

Magdalenka: z burakami nie pomogę :no: Ale chyba sok z takiego twardziocha to tylko tarka albo sokowirówka.

Do góry