reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Judy mysle ze te ciemne kolory lepsze nie bedziesz sie potem denerwowac ze jest gdzies brudny:-)

Garmelka ja mam ten wlasnie jedo wybrany z mysla o zimie,d duza gondola, wizualnie tez super, material tez i fajnie sie go prowadzilo w sklepie hehe.

Ja dolaczam do tych z was ktore rano bola stopy, nawet myslalam ze za duzo chodzilam albo cos ale trwa to juz kilka dni i rano sie musze z tym meczyc:-)

Co do spania to nie jest zle ale obracanie sie to juz inna sprawa:-p

aaa co do kommbinezonu to ja juz pokazywalam kiedys taki czarny mam to jest niby 62 ale dostalam tez 68 z kurtka dla odmiany bialy:-p i powiem wam ze wygladaj tak samo rozmiarowo:-)

Milego dnia,odpoczywajcie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kacha88 Z tymi stopami to większość cos ma:/ Mnie bolą podeszwy jak chodzę i palce u rąk jak zaciskam w pięść, normalnie nie wiedziałam, ze te kosteczki mogą tak pobolewac plus żebym się chyba nie nudzila bola mnie kolana szczegolnie jak wstaje lub siadam o kucaniu nie wspomnę. Geriatria normalnie :)

Miłego weekendu !

dzień dobry,
ja jakoś dzisiaj w miare dobrze spałam, może dlatego że chłodniej na dworze
Garmelka, dobrze, że u ciebie wszystko ok :tak: Co to mojego zapytania to sie nie śpieszy, i tak skierowanie do szpitala dostane dopiero 3 września więc wtedy bede się martwić :)

Mój m się rozchorował wczoraj, cały dzień przespał, mam nadzieję że nic od niego z synkiem nie złapiemy. Jeszcze spi, ciekawe jaki wstanie, muszę z synkiem sobie coś zaplanowac na dzisiaj

miłego dnia

Goska - ja biorę w trakcie obiadu.

W ogóle to biorę Euthyrox i po nim trzeba odczekać parę godzin zanim weźmie się żelazo. Endokrynolog mówił, że minimum 4 godziny.

Czy któraś z Was zamierza brać olej z wiesiołka (Oeparol) na wywołanie porodu? Od którego tygodnia?

A tardyferon to w jakiej ilości bierzecie? Ten lek jest na receptę. Jak mi lekarz za mało zapisał to w aptece nie sprzedały bez recepty.

Cyntia, ja jeszcze mam olej z wiesiołka z okresu staraczkowego i mam zamiar tak w 38 tc zacząć brać, no też zobaczymy co lekarz powie o malutkiej, czy juz jest gotowa

Dzień doberek :)

A w jaki sposób działa ten olej z wiesiołka? Tak po prostu po wypiciu wywołuje poród? :-) Bo nigdy o tym nie słyszałam.

Syla tak kupiłam ten śpiworek właśnie kilka dni temu ale jeszcze nie dostałam - szyje się :happy2: Ja go wzięłam z myślą trochę o wózku, trochę o łóżeczku ale ten sam sprzedawca ma jeszcze coś takiego ŚPIWOREK do gondoli jesień,powrót ze szpita ciepły (4475110192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. typowy do wózka tylko ten jest mniejszy więc pewnie na krócej wystarczy.

Nawet nie wiecie jak się cieszę że już połowa sierpnia minęła :tak: jeszcze tak 2 tygodnie i będę mogła powoli odetchnąć...

Też się kiedyś zastanawiałam która z nas pójdzie na pierwszy strzał. Ale myślę, że i tak jesteśmy twarde że żadna jeszcze nie urodziła bo z tego co widziałam na sąsiednich wątkach to wszędzie się jednak jakieś wcześniaki zdarzały a u nas spokój i cisza. No i dobrze. Oby wszystkie maluchy przyszły na świat w swoim czasie.

Czarna u nas bylo tyle strat w pierwszym trymestrze ze juz zadna nie brala pod uwage tego ze zaczna nam sie wczesniaki przed 30tyg rodzic! :tak:

Ja mam do fotelika taki spiworek Śpiworek do fotelika Maxi Cosi Cabrio Fix 2014 (4442796931) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bede do tez do gondoli uzywala. Kolezanka mi podpowiedziala. Dostalam tez 2 pajace na 56 i taki pajaco-spiworek na 62. To bedzie na zime. A na jesien w lumpku wychaczylam po 4zł polarkowego pajaca i takiego puchatego troche ocieplanego i mysle ze opekamy :) Po corce nie mam nic ocieplanego bo ja w marcu urodzilam i zaraz juz cieplo bylo.

Ostatnia edycja:
Oj to prawda marrika, chyba 1/3 dziewczyn straciła swoje fasolki. Aż czasami strach było wchodzić i czytać. Niby ciąża to taki wyjątkowy stan ale dla mnie to jednak jest stresujący czas. Najpierw się człowiek martwi żeby dotrzeć do końca 3 m-ca, potem żeby nie urodzić za wcześnie bo dziecko nie przeżyje, potem żeby jeszcze donosić i żeby było zdrowe. Echhhh jak pomyślę że kiedyś chcąc mieć drugie dziecko znów to będę przechodzić... :baffled:

reklama
no właśnie ja o tym samym pomyślałam, że u nas wyjątkowo dużo dziewczyn na początku straciło swoje maleństwa więc reszta październikowych mam może rodzić dopiero od 38 tc :)

Do góry