reklama
Enya śliczne ciuszki :-) nie martw się moja też ma adhd w sumie to obie mają ;-) ciekawe po kim
Pscolka ty też już gotowa a ja już w tym miesiącu nic nie kupię bo wydałam na wyprawkę do pierwszej klasy ok 400zł i reszta wyprawki dla maluszka musi poczekać do września :-/
Pscolka ty też już gotowa a ja już w tym miesiącu nic nie kupię bo wydałam na wyprawkę do pierwszej klasy ok 400zł i reszta wyprawki dla maluszka musi poczekać do września :-/
madziula78
Zaciekawiona BB
cześć laski
nadrobiłam zaległości od czwartku, pisałam coś tam w środę, ale widzę, że wcięło mojego posta, rzadko korzystam z jakichkolwiek forów i to jest efekt.
dwa słowa o mnie: termin z OM 23.10.14r. i tak też wynika z ostatnich badań USG, prawdopodobnie córka, choć to się okaże w październiku, to moja druga ciąża, ale poprzednia była naście lat temu, więc ta jak pierwsza a w tej sytuacji Wasze rady są bardzo cenne, bo przez tyle lat sporo się zmieniło
Dyskutowałyście a propos smoczek czy bez, to powiem Wam, że ja spróbuję dziecko przyzwyczaić do smoczka,jedna z dziewczynek u nas w rodzinie nie przyzwyczaiła się do smoczka i cały cas ciągnie kciuka, a ma 3,5 roku, wydaje mi się, że chyba od smoczka łatwiej odzwyczaić, zobaczymy
współczuję wszystkim chorującym i z problemami, ja na szczęście dowiedziałam się dzisiaj od mojej Pani doktor od cukrzycy, że narazie mam trzymać dietę, sprawdzać glukozę 4x dziennie i uważać ok 32 tyg., bo ponoć wtedy coś tam się zmienia i znów mogę mieć problem z cukrami
spokojnej i przespanej nocy życzę
P.S.
Na szczęście widzę, że nie tylko ja jestem daleko w polu z wyprawką :-) dla małej coś tam kupiłam w lumpie w zeszłym tygodniu, ale .... to dużo za mało; gdyby ktoś być zainteresowany to widziałam dzisiaj reklamę, że w przyszłym tygodniu w Lidlu będą ciuszki dziecięce, m.in. body z długim rękawem, które pewnie będą bardziej przydatne w październiku niż te z krótkim
P.S.2
Sorry za spam, chyba trochę się rozpisałam
nadrobiłam zaległości od czwartku, pisałam coś tam w środę, ale widzę, że wcięło mojego posta, rzadko korzystam z jakichkolwiek forów i to jest efekt.
dwa słowa o mnie: termin z OM 23.10.14r. i tak też wynika z ostatnich badań USG, prawdopodobnie córka, choć to się okaże w październiku, to moja druga ciąża, ale poprzednia była naście lat temu, więc ta jak pierwsza a w tej sytuacji Wasze rady są bardzo cenne, bo przez tyle lat sporo się zmieniło
Dyskutowałyście a propos smoczek czy bez, to powiem Wam, że ja spróbuję dziecko przyzwyczaić do smoczka,jedna z dziewczynek u nas w rodzinie nie przyzwyczaiła się do smoczka i cały cas ciągnie kciuka, a ma 3,5 roku, wydaje mi się, że chyba od smoczka łatwiej odzwyczaić, zobaczymy
współczuję wszystkim chorującym i z problemami, ja na szczęście dowiedziałam się dzisiaj od mojej Pani doktor od cukrzycy, że narazie mam trzymać dietę, sprawdzać glukozę 4x dziennie i uważać ok 32 tyg., bo ponoć wtedy coś tam się zmienia i znów mogę mieć problem z cukrami
spokojnej i przespanej nocy życzę
P.S.
Na szczęście widzę, że nie tylko ja jestem daleko w polu z wyprawką :-) dla małej coś tam kupiłam w lumpie w zeszłym tygodniu, ale .... to dużo za mało; gdyby ktoś być zainteresowany to widziałam dzisiaj reklamę, że w przyszłym tygodniu w Lidlu będą ciuszki dziecięce, m.in. body z długim rękawem, które pewnie będą bardziej przydatne w październiku niż te z krótkim
P.S.2
Sorry za spam, chyba trochę się rozpisałam
Msdziula78 - ze smoczka jak piszesz w ogolnym rozliczeniu jest wiecej plusow niz minusow. Juzteraz tak specjalistyczne sate smoczki ze nie wplywaja ujemnie na zgryz, wiec ja tez jak najbardziej jestem za z makym wytrzymalismy ze 3 tygodnie i sprowadzalam z polski smiczki bo tu nie chcial mi zalapac nic. Dopiero podczas zmiany na wieksze przeszlismy na MAM i ich sie trzymamy
Cyntia85
Fanka BB :)
Magdalenka - ja się cieszę, że mam detektor tętna płodu. Bez niego chyba czasami bym bezsensu się stresowala. Może kup sobie? Adi miał takie dni, gdy ledwo go czułam i zastanawiałam się co się dzieje. W sobotę z kolei chyba zrobił obrót (czułam jego gramolenie się w brzuszku) i czuć go bardzo intensywnie.
Enya - super, że Basia ładnie rośnie
Ja po wizycie Tak jakoś liczyłam, że mi się szyjka wydłużyła. Niet. To tak nie działa Najważniejsze, że bez zmian 1/0/0 Skrócona, ale nie poszła dalej i szczelnie zamknięta
I dostałam zgodę, by móc pojechać na zakupy (po wózek itp). Coś gin mówił, że za 3 tyg (w 36 tc), ale wydebatowalam, że za tydzień
Czuję się w czarnej d...., bo na mebelki oczekiwanie ok. miesiąca i na wózek też. I do tego w sklepie (u producenta), gdzie i tak robią na zamówienie, powiedzieli mi, że nie sprzedadzą nam łóżeczka niepolakierowanego, bo lakieruja i tyle :/
I mam zgagę z ulewaniem Super, druga kolacja
Enya - super, że Basia ładnie rośnie
Ja po wizycie Tak jakoś liczyłam, że mi się szyjka wydłużyła. Niet. To tak nie działa Najważniejsze, że bez zmian 1/0/0 Skrócona, ale nie poszła dalej i szczelnie zamknięta
I dostałam zgodę, by móc pojechać na zakupy (po wózek itp). Coś gin mówił, że za 3 tyg (w 36 tc), ale wydebatowalam, że za tydzień
Czuję się w czarnej d...., bo na mebelki oczekiwanie ok. miesiąca i na wózek też. I do tego w sklepie (u producenta), gdzie i tak robią na zamówienie, powiedzieli mi, że nie sprzedadzą nam łóżeczka niepolakierowanego, bo lakieruja i tyle :/
I mam zgagę z ulewaniem Super, druga kolacja
Dziewczyny spać nie mogę. Dramat! Kładę się spać o 24.00 albo później a o 6.00 już muszę wstać. I jak tu wypocząć przed narodzinami maluszka? Ehhhh....idę prasować
Dzisiaj odbieram zdjęcia z sesji z brzuszkiem Doczekać się nie mogę A jutro wyjazd nad jeziorko Może zmienię klimat i tam pośpię....
Dzisiaj odbieram zdjęcia z sesji z brzuszkiem Doczekać się nie mogę A jutro wyjazd nad jeziorko Może zmienię klimat i tam pośpię....
mroczko218
Fanka BB :)
Czesc ja bylam wcZoraj u lekarZa I mialAm usg a wiec tak jak zwykle moje malenstwo mialo nas gdzies I bylo odwrocone do nas dupa :-) doslownie siedziala na dole skulone nozki glowka odwrocona do mnie pod zebra mi I za nic nie chciAla sie zmierzyc hehe takA jest :-))) wazy juz 2040 kg w 32 I 5 dniu ciąży spora juz pow lekarz ... Serduszko I przeplywalnosc w pepowinie wzorowe ... Jeśli w ciagu 3 tyg nieodwroci sie główka w dół bede miała dodatkowe usg by to potwierdzić to idę do szpitala tutaj i bedą mi ja odwracać ręcznie zastanawiam sie czy mam sie na to zgodzić ???? Co byście zrobiły na moich miejscu ????? I jeśli to nic nieda bede miała cesarkę wtedy ... Wszystkie wyniki ok trochę tarczyca poszła mi w gore ale dzis mam wizyte u lekarza rodzinnego mam dostać zwiększona dawkę tabletek i to by było na tyle z wiadomości .....
reklama
Podziel się: