reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

A ja wreszcie skonczylam i kurka blaszka DIE!!!!!!!!!!!!! na oko mowisz wiec i ja zrobilam miala byc mala porcja a wyszedł mi taki sagan tego lecza ze moglabym cała klatke obdzielic i jeszcze by zostalo :-D

Nie chce mi sie cofac strony któa to pisala ze wie jak sie robie jedzonko w KFC nardzo prosze o recepture na panierke :D poprostu jest zajefajnie smaczna:D

Warszawa tez zalana słoncem wiec nie pozostalo mi nic innego jak wytaszczenie dzieciom basenu na balkon synus trzyma szlaufa a ja wode leje i co chwila latam i sprawdzam czy nie za duzo wody w basenie o rachunku za wode nawet nie chce myslec...

reklama
u nas nie ma jeszcze takiej masakry z temperatura ;] ja siedze w cieniu, cora ma piaskownice i hustawke...
teraz wróciłysmy z najgorszego słoneczka, zaraz dam jej zupke :)

Die ewidentnie Ci nie poszło !!!!! :-D

co do panierki z kfc to przyjezdza gotowa do restauracji, miałam okazje sprobować ja na sucho - masakrycznie ostra !! ale hotwingsy uwielbiam :D zreszta ja w ogole ostrą kuchnie preferuje :p

ja jutro z rana pogonie meza aby nalał młodej wody do basniku :) ma wyszorować łóżeczko i moze kołyske :) niech to obeschnie elegancko :D

Iguana przepis na panierkę zna tylko kilka osób na świecie... To tak jak z recepturą coca coli... Panierki przychodzą oddzielnie w paczce :) ja nie pracowałam, tylko gdzieś ktoś mi mówił.

Patrzcie jaką mam niespodziankę :)

P7263534.jpg

Idę sobie posiedzieć :)

Załączniki

• P7263534.jpg
    P7263534.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 44
Pannacota zazdroszcze tej niespodzianki.... ;]

mnie babka wkurzyła.... wysyła młoda do ciotki na przeciwko ulicy i zebym ja z nia poszła.. to mowie ze ja nigdzie nie ide, a zresztą po co mamy tam isc... to juz od razu A KTO CIE NASTAWIŁ.... no kurna mać juz podwijam kiece i lece bo nie mam nic lepszego do roboty ;]

Hej.
Przelotem tylko zamaeldować, że żyjemy i wszystko ok - goście przyjechali, nim zdązyłam w środę nadrobić wtorek, no i teraz to już raczej cięzko będzie...
Rafałkowy siusiak w zasadzie już zagojony.
Wczoraj miałam mieć wizytę u gin, ale na miejscu się okazało, że lekarza nie ma. I nikt oczywiście nie zadzwonił nawet - szkoda gadać...

Buziaki dla wszystkich i obiecuję poczytać w najbliższej wolnej chwili - przynajmniej pobieżnie ;-)

Nie chce mi sie cofac strony któa to pisala ze wie jak sie robie jedzonko w KFC nardzo prosze o recepture na panierke :D poprostu jest zajefajnie smaczna:D

ja pracowałam w klfc :-D niestety przepisu na panierkę nie znają tak na prawdę nawet kucharze :-D bo te wszystkie składniki do panierki są w takich foliowych torebkach i oni tylko sypią odpowiednią porcję i tyle, także niestety :-D

Dzień dobry

Osa zazdroszczę, że mieliście taką zgraną klasę w liceum, że udało się zorganizować 10 lecie. U nas było kilka prób zorganizowania spotkania klasowego, ale zawsze pojawiało się góra 5 osób. Jak przyszło do 10 lecia, to wszyscy olali, bo i tak nikt nie wierzył, że się uda.

Kefir ubóstwiam :-)

Persefona trzymam kciuki za operację męża

Pannacota ale zazdroszczę takiego basenu

Vilandra no chyba bym tam mega awanturę zrobiła, gdyby się okazało, że specjalnie na wizytę przyjechałam a lekarza nie ma. jeśli mają Twój numer telefonu, to nic ich nie usprawiedliwia.

Co do upałów, to temat już wielokrotnie maglowany, ale powtórzę jeszcze raz. Ja to cały rok czekam na pogodę powyżej 30 stopni. Jak jest mniej niż 25 to jest mi najzwyczajniej w świecie zimno. Jak jest 30 stopni, to dopiero mam ochotę wyjść na pole i cieszyć się pogodą. Niestety teraz staram się unikać zbyt długiego przebywania na słońcu ze względu na ciążę, bo tak jak pisze Takhisis nie jest to zbyt zdrowe. Nie zmienia to jednak faktu, że dopiero kiedy jest powyżej 30 to ja się zaczynam dobrze czuć. Nagle magicznie wszystko mnie przestaje boleć, zmęczenie gdzieś mija i jestem pełna energii, że mogłabym maraton przebiec.

Antiope mam dokładnie tak jak Ty w upaly :)) ale w ciazy trzeba uwazać niestety... to moja druga ciaza w takie upały ;]

Kurcze wywiesilam pranie i wyszla taka mala niepozorna chmurka i no nie zalala, ale zamoczyla je. Teraz sie zastanawiam, czy je wieszac spowrotem czy pojsc na latwizne i wrzucic do suszarki?

Persefona super basenik:tak:

A ja jednak z umiarkowanego klimatu i nie lubie ani zimna, ani przesadnych upalow. Teraz jest dla mnie troche za cieplo.

reklama
Hej dziewczyny!
Nie wchodziłam wczoraj no i masz........ ale nie mam siły was nadrobić, weszłam tylko na moment

koreczek gratuluje wolności od pracy i swobody :D
osa fajne takie spotkanie po 10 latach :) u mnie wypada za rok, ciekawe czy się uda je zorganizować
Pannacotta aaaaaaaaaaaale zazdroszczę takiego baseniku :D

ktoś coś mówił o krokietach? nie jadłam wieki mniam ! a uwielbiam wszystko co z kapustą !

coś tu było o fast foodach? ja tylko jem pizzę i lubię kebaby, ale a mnie ciągle ciągnie na słodkie i zrobiłam sobie wczoraj 7 wielkich knedli ze śliwkami i pochłonęłam na 2 razy a dziś robię naleśniki z serem :p

co do teściów to ja się nie wypowiem za wiele, mieszkają blisko a widuje ich od święta i całe szczęście, bo jak siedzę z teściową to tylko słucham jej narzekań na wszystko, wiecznie niezadowolona z życia ehh
a co do wychowywania dzieci, to dopiero się przekonam jak będzie, a ona urodziła 7-ke więc pewnie nie lekko..

co do upałów to ja niestety ale powyżej 25 stopni nie funkcjonuje prawidłowo, pocę się, męcze i nie moge sobie miejsca znaleźć a dziś 29 stopni :/ w pon. ma być ponoć 35 ehhhhhhh, natomiast zimy jeszcze bardziej nie znoszę, to już za zimno :)

Do góry