A ja leże i leże i leże
spalam w południe, teraz codziennie o 16 idę w kimonko na godzinę
Dziewczyny które chcą kupić białe łóżeczko!! Nie obawiacie sie ze jak małe zaczną łapać łóżeczko albo w odwiedziny przyjadą znajomi z dziećmi i każdy łóżeczko będzie dotykał to szybko sie pobrudzi? Bo mi bardzo sie podobają ale boje sie tego...
Antiope no sprzedawca beznadziejny i jak mowisz jego strata. Ja dzis spędziłam duzo czasu na Allegro i wybrałam kilka
ale na koniec juz miałam dość oglądania xD eh wizyta sie denerwuje, zreszta jak każda ale nie chciałabym iść za szybko do szpitala zwłaszcza ze dotarło wkoncu do mojej rodziny ze mam leżeć. Bede 3mac kciuki za Twoje wizyty !!&&&
Nula tak jak mowisz
trzeba odpoczywać teraz kiedy na to jest czas bo potem może byc mało odpoczynku, ale szczerze to będzie dla mnie sama przyjemność opiekować sie malenstwami i miec mało odpoczynku
Agnieszkala tak jest zawsze. Jeśli jest sie na swoim a potem przyjedzie mama nawet do pomocy to i tak jest duzo pracy
Lamdrynka kochana ja 3mam za was kciuki, sle masę buziakow i masę siły i niech te dolegliwości juz Cię zostawiają w spokoju :*:*:*
Osa czekamy na zdjęcia tych perełek
no z dziećmi czas leci bardzo szybko i faktycznie ciagle coś jest do zrobienia...
Zabcia no łóżeczko śliczne ale niestety nie kupię go... Szukałam dzis innych i coś tam znalazłam
kalafiorek... Mniam podziel sie
z jajkiem nigdy nie próbowałam jeszcze, ale wszystko przede mna jeszcze
Koreczek ciagle robisz jakieś pysznosci
chyba sie spakuje i wprowadza do Ciebie
a potem będzie lepiej mnie przeskoczyć niż obejść w koło xD
Wojniczanka witaj na forum
i przyszła paczka ze smyka
ciuszki przyszły teraz czas rozpakowac przesyłkę