reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

no i polozna zadzwoniła ze ma dzis bardzo busy dzień i przyjedzie w czwartek. A w piątek wizyta i boje sie jak cholera bo nie wiem co z ta szyjka...
zabciu
odpowiedzi uzyskalam ale bardzo ciezko bylo je uzyskac bo na kazde pytanie slyszalam ze mam sobie sprawdzic na aukcji i odpowiedzi ogolnie byly na odwal sie:/ a łóżeczka chcialam takie:

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 41
reklama
nnatalie widać koleś nie nadaje się do handlu, skoro umie tylko zniechęcić potencjalnych klientów. Jego strata.
Z szyjką się na pewno nie pogorszyło. Trzymam kciuki za wizytę. Ja mam jutro państwową, a w czwartek prywatną.

cześć dziewczynki :) my dzisiaj pospaliśmy do 8:30, mąż poszedł do pracy po 7 a mi się nie chciało wstawać :) skoro mogę pospać dłużej to trzeba korzystać :) aniula staram się nie robić za dużo i oczywiście odpoczywać. Lumpexy biorę też pod uwagę, muszę się tylko do nich wybrać bo niestety mieszkam w małej miejscowości i u mnie nic nie ma :( szczęściara odpoczywaj i uważaj na siebie :) swoją drogą 31 tc to chyba trochę wcześnie na poród? nie znam się za bardzo ale tak jakoś mi sie wydaje wojowniczanka witaj :) na pewno szybko się u nas zadomowisz :) dżaga miłego spotkania z koleżanką życzę :) i gratuluję 100-dniówki :) moja już za mną pannacota osz ta niedobra Twoja kicia nie dała Ci pospać, również gratuluję 100-dniówki :) koreczek nie zazdroszczę sytuacji rodzinnej... ale może będzie wszystko ok :) antiope u mnie też dzisiaj ciepło :) z rana skoczyłam do miasta na małe zakupy i szybko do domu bo gorąco joanna życzę smacznego, oby udało się wyjechać na ten urlop :) ja też zajadam się czereśniami :) karoola gratuluję l4, możesz teraz odpoczywać :) malta trzeba teraz spać póki jest okazja bo później może z tym być ciężko natali udanego spotkania z położną i owocnych poszukiwań łóżeczka :) żabcia no niestety na pogodę wpływu nie mamy... może w końcu będzie ładnie u Ciebie :) udanych zakupów życzę :)

Hej,
Ja mam mame w domu i co za tym idzie niewiem w co ręce włożyć. Niby ona gotuje obiady, ale ciągle jest zrób to, przynieś to i niemam kiedy odpocząć, a wieczorami padam. Łatwiej i lżej było mi jak jej nie było, ale przynajmniej Ala ma radoche.
Dzisiaj byłam na badaniach:tsh, krzywa cukrowa,morfologia i mocz, a potem na shopingu. Jutro fotki wstawie w odpowiednim wątku.
Postaram się Was doczytać,ale później bo teraz marze o drzemce.
Miłego dnia!

Tosieńka kciuki za jutrzejszą obronę!

czesc... jeszcze zyje ale ledwo...
Bóle, skurcze ... i inne dziady sie do mnie przyczepiły.
Masa papierkowej roboty i nie mam na nic czasu.
Po nocach spac nie moge juz od 2 tyg. Nie wiem co sie dzieje ale jak to mowia... w ciazy jestem to i tak moze byc.

Nie dam rady was nadrobic. Ale postaram sie teraz na bieżąco podczytywać.

hej dziewczyny:-)
ja mam teraz malo czasu, bo dzieciaki juz w domu:-), wiec spedzam cale dnie na gotowaniu sprzataniu, praniu i wymyslaniu nowych zajec dla moich pociech:-) jestem z nich dumna, bo staraja sie jak moga pomagajac mi. niestety czasami z roznym skutkiem np. sloik z dzemem truskawkowym roztrzaskany na podlodze, ale wiem, ze to tylko z powodu szczerych checi pomocy mamie:-). od dwoch dni mam spotkania z kolezankami ubrankowo towarzyskie, wiec wszystkie potrzebne mi ubranka sa w torbach w przedpokoju:-) niektore to prawdziwe perelki. jak uda mi sie to je wkleje w odpowiednim watku, pozdrawiam i uciekam m. nakarmic:-)

nnatali prześliczne łóżeczko :-)

Byłam w centrum ledwo co wróciłam bo padało wózek załadowany pod spodem mały usnął to troszeczkę udało mi się odchylić oparcie i szłam tam myśląc że już nie dojdę i podjadając pestki z dyni.
Dopadłam mnie jakaś mega senność najchętniej bym poszła spać ta pogoda dobija masakra jakaś.
Kupiłam kalafior także dzisiaj szybki obiad kalafior z bułką abo jak się M będzie chciało stać przy patelni to kalafior w jajku i bułce to już zależy od M czy zechce moją opcje czy woli tą 2 :-)

osa ... no to musisz mieć wesoło.....

landrynka .... tylko mi tam spokojnie ..... nogi do góry i odpoczywać ....

agnieszkaala ..... znam taką pomoc ... wole liczyc sama na siebie....

nula .... ja obok siebie mam chyba 3 .... warto podejsc do lumków .. .. czasem można upolowac niezłe cacka....

natalii ..... beznadziejny sprzedawca .......

a ja wkońcu sie zabieram do rtych rogali .... i tak nie mam co robić :-):-):-):-):-)

reklama
A ja leże i leże i leże :) spalam w południe, teraz codziennie o 16 idę w kimonko na godzinę:)
Dziewczyny które chcą kupić białe łóżeczko!! Nie obawiacie sie ze jak małe zaczną łapać łóżeczko albo w odwiedziny przyjadą znajomi z dziećmi i każdy łóżeczko będzie dotykał to szybko sie pobrudzi? Bo mi bardzo sie podobają ale boje sie tego...

Antiope no sprzedawca beznadziejny i jak mowisz jego strata. Ja dzis spędziłam duzo czasu na Allegro i wybrałam kilka;) ale na koniec juz miałam dość oglądania xD eh wizyta sie denerwuje, zreszta jak każda ale nie chciałabym iść za szybko do szpitala zwłaszcza ze dotarło wkoncu do mojej rodziny ze mam leżeć. Bede 3mac kciuki za Twoje wizyty !!&&&

Nula tak jak mowisz :) trzeba odpoczywać teraz kiedy na to jest czas bo potem może byc mało odpoczynku, ale szczerze to będzie dla mnie sama przyjemność opiekować sie malenstwami i miec mało odpoczynku;)

Agnieszkala tak jest zawsze. Jeśli jest sie na swoim a potem przyjedzie mama nawet do pomocy to i tak jest duzo pracy;)

Lamdrynka kochana ja 3mam za was kciuki, sle masę buziakow i masę siły i niech te dolegliwości juz Cię zostawiają w spokoju :*:*:*

Osa czekamy na zdjęcia tych perełek:) no z dziećmi czas leci bardzo szybko i faktycznie ciagle coś jest do zrobienia...

Zabcia no łóżeczko śliczne ale niestety nie kupię go... Szukałam dzis innych i coś tam znalazłam;) kalafiorek... Mniam podziel sie:) z jajkiem nigdy nie próbowałam jeszcze, ale wszystko przede mna jeszcze:)

Koreczek ciagle robisz jakieś pysznosci:) chyba sie spakuje i wprowadza do Ciebie:) a potem będzie lepiej mnie przeskoczyć niż obejść w koło xD

Wojniczanka witaj na forum:)

i przyszła paczka ze smyka:) ciuszki przyszły teraz czas rozpakowac przesyłkę:)

Do góry