reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

W szpitalu uniwersyteckim w ktorym lezalam od 6 czerwca czy tam od 8 to lezala ze mna dziewczyna z tym samym co ja. Była juz bodajze wtedy w 30 tygodniu juz. Mówila ze lezy juz 3 tygodnie. Rezydentka :) Gdy ja sie wypisywalam na żądanie to zapytala lekarza ile jeszcze ma tu lezec a on ze jeszcze tydzien i wypuszczamy do domu bo dziecko jest na tyle duze ze juz moze rodzic. Jej corka pamietam miala 2200g wtedy. Czyli moze do 2500g trzymaja czyli do najnizszej normy urodzeniowej i juz?

reklama
aniula mnie dziś pierwszy raz chwycił skurcz .... co pomaga szybki dobry masaż męza heheheheh

dżaga a ja sie ciesze że musze wymyślac obiadki .....narazie :-p też z tą pogodą tak słyszałam ale ja od czwartku do pracy .... ale perpektywa weekendu nad wodą .... super ....

szczęściara
leż i mam nadzieje że przejdzie .... i tez jestem w szoku ze powiedzieli ze po 31 może rodzic :szok:

witaj Wojowniczko....

dżaga , Pannacota gratuluje 100 dniówki...

dziś jeszcze leniu****e .... potem małe zakupki ....wczoraj znowu troche nerwów.... tata skończył 60 lat minął miesiac od kłótni z siorą i ona dalej nic .... mój tata to przeżywa ale ja powiedziałam że nie popuszcze.... całe życie popuszczałam ... potem sie uspokoilo... chwile pogadaliśmy .... no i potem do domku gotować zupke ...

Dzień dobry dziewczynki. U nas też się zapowiada nawet ładny dzień, bo słonko i temperatura na polu 22 stopnie.

Dżaga jak mój mały uderza w szyjkę, to mnie to stresuje strasznie. No i fakt, nie jest to przyjemne.

Pannacota, Dżaga gratuluję studniówki

[FONT=&quot]koreczek nie dziwię się, że nie chcesz popuścić w kłótni z siostrą. Ja też zawsze byłam ta, która pierwsza rękę wyciągała, a potem to ludzie wykorzystywali.[/FONT]

witajcie, u mnie wróciło lato w pełni!

Antiope masz racje, zatkane ucho to częsta przypadłość w ciąży, dziś już słyszę dobrze :)
ewelinkowska współczuje zmartwień, zamiast się cieszyć urokami ciąży to się zamartwiasz, ale dobrze że szukasz pozytywów, tak 3maj!
wojniczanka witaj!
Pannacota ja się boje burzy :p
aniula dobrze tak u rodziców sę wybyczyć :d
Dżaga, Pannacota gratki :) ale ten czas leci.....

widzę że dużo z was na urlopie albo lada moment, ja jak mam okazje wyjechać bezpłatnie nad morze na kilka dni to akurat chyba mi się zbiegnie z wyjazdem szefowej a niestety mała firma i na raz nie może nas nie być ehhh oby tak nie wyszło!

Kupiłam sobie właśnie czereśnie i będę wcinać w pracy. Pozdrawiam i miłego dnia!

koreczek ja uwielbiam gotowac ale ostatnio cos nie mam natchnienia ani specjalnie zachcianek o_O
ja wlasnie jem fasolke z panierka :p

witajcie

od dziś oficjalnie L4 :-) pospałam aż to 6.15 :-D

wojowniczka- witaj:-)

osa, żabcia, pannacota i dżaga- gratulacje teraz to już szybko zleci. Wczoraj wieczorem rozmawiałam z przyjaciółka która ma termin na połowę sierpnia i wspominałyśmy jak przed Bożym Narodzeniem pochwalili się że spodziewają się dziecka to był jej 6tc a teraz już lipiec i za chwilę rodzić będzie.... ehhh szybko ten czas leci :-)

ewelinowska i carla- będzie dobrze, po każdej burzy w końcu wychodzi słońce :tak:
bosmanka- udanego wypoczynku :-)

Młoda chyba poczuła że od dziś na l4 i fika koziołki od rana, z każdym dniem czuję że jest coraz silniejsza bo kopniaku przestały przypominać już delikatne pukanie :-)

dobra uciekam jakieś pranie zrobić i z suką do weterynarza, pewnie jeszcze dziś zajrzę ale póki co życzę miłego dnia :-)

Witam się i ja,
nareszcie słoneczko! wyszykowałam P do pracy o 5 ... i poszlam dalej spać wstaje wystarszona telefonem i jest 9.50 :-D pospałam sobie nareszcie. Trzeba wyjsc pomyslec o jakims obiadku i troche się przewietrzyć. Mały się dzisiaj rano starsznie rozkopał, oczywiście udało mu sie też w szyjke mamie dać, oj nie powiem zabolało! ;)
Czas na śniadanko i kawusie :)

Hej kochane!
Troche was poczytalam, ale ogólnie przez weekend tu nie wchodzilam... Wczoraj jakoś tez weny strasznie brakowało. Więc narazie was nie nadrobie za to postaram sie byc na bierzaco:)
gratuluje wszystkich 100dniowek i żadnych egzaminów! Gratulacje:* teraz juz będzie z górki!
wspolczuje tez wszystkich nerwów które macie! Mam nadzieje ze szybko mina! Ja tez niestety mam duzo nerwów i czekam kiedy sie skończą a dodatkowo zastanawiam sie jak to wpłynie na małe..
Wczoraj dzwonilam do sprzedawcy łóżeczek bo miałam kilka pytań, ale koleś okazał sie chamem i cieżko mu było odpowiadać na pytania (odsyłal mnie na aukcje i mam sobie sama szukać odpowiedzi) nie wiem w takim razie po co podawał swój numer telefonu:| strasznie mnie zniechecil do siebie i powiedziałam ze nie chce miec doczynienia z takim sprzedawca. Więc szukam innego lozeczka:)
teraz czekam sobie na polozna bo ma dzis przyjechać (mam nadzieje ze nie zapomniała o mnie ;)) i znowu troche pogadamy o porodzie i dzieciaczkach:)
Życzę miłego dnia, wysyłam masę buziakow:*:*:* poglaskajcie swoje brzuszki ode mnie!
Potem jeszcze tu wpadne zobaczyć co piszecie:) a teraz jak mam jeszcze czas poczytam inne wątki:)

reklama
Wojowniczka witaj :-)

Pannacotta, Dżaga gratuluję 100-dniówki :-)

nnatali szkoda że sprzedawca okazał się chamem i że nie uzyskałaś odpowiedzi na pytania. A jakie łóżeczka chcesz kupić ??

Dzisiaj pochmurno buuuu 1 dzień słońca był wczoraj pochmurno i dzisiaj też super ta pogoda jest normalnie do bani czy nie mogło by być tak przez tydzień chociaż słonecznie.
Zaraz zbieram się z Maciusiem i idziemy do centrum trzeba kupić pampki i mleko i przy okazji połazić po sklepach o ile siły na to pozwolą.

Miłego dnia :-)

Do góry