reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Rajani tak mi pokazuje stacja meteo :) Pewnie na zwykłym termometrze w słońcu dobija do 50 :)

Na szczęście słońce jest za chmurami.

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie mąż robi mi zakupy ciuchowe :-). Ciekawe czy kupi dobry rozmiar, bo się powiększyłam, a on przyzwyczajony do czego innego. Ciekawe jakie okulary nosi, ze nie widzi moich kg na plusie. Mógłby mi pożyczyć :-D.

Cześć dziewczyny!
Podczytuje Was od jakiegoś czasu, ale jakoś do tej pory nie zebrałam się żeby zacząć pisać. Mam na imię Asia, 24 lata, termin 22 października i hoduję w sobie facecika. ;) Dodam jeszcze, że to moja pierwsza ciąża.
Postaram się żeby to nie był mój ostatni post, w końcu najtrudniejszy pierwszy krok ;)

Witaj kapotishka

Laski no nie wytrzymam zaraz leje się ze mnie strasznie. Normalnie koszulkę zaraz wykręcę. Czy nie może być po prostu ciepło? Co za duchota.

kapothishka witaj!
deli ja bym sie nie owazyla m na zakupy dla mnie wyslac:no:
dziewczyny ja nawet nie chce wiedziec ile stopni na dworze:no: bylam juz 4 razy pod prysznicem i ide kolejny
joanna trzymam kciuki za dentyste
koreczek wspolczuje tego "bez picia" w taka pogode to masakra:szok:

kapotishka witaj

A ja stwierdziłam, że jestem inna. Jak gdzie indziej i u nas ciepło, bo 35 stopni. Poszłam sobie na zakupy i poczułam, że to jest jednak to, co tygrysy lubią najbardziej. Uwielbiam jak jest tak ciepło, wtedy odżywam, nawet w ciąży. No ale czego się spodziewać po osobie, która będąc na wakacjach w Egipcie w ogóle nie zauważyła, że ma w pokoju zepsutą klimatyzację (jakoś nie było mi gorąco)...

Ewelinkowska tak ludzie nie przepuszczają w kolejce. Mnie zAlą w ciąży raz Pan w kolejce przepuścił i raz pani w autobusie miejscaustąpiła i to by było na tyle. Nawet przy kasie uprzywilejowanej nie puszczają,a jak się upomnisz to Cię zlinczują. Ja walczyłam o swoje w przychodniach już zmalutką Alą jak miałam jakieś badania krwi jej robic to w laboratorium małedzieci są obsługiwane bez kolejki i zawsze się pchałam. Gadania było, że hoho.
Joanna współczuje wyrywania 8.
Koreczek w takie upały nie pić to nie lada wyczyn. Współczujei powodzenia na usg.
Kapitoshka witaj!
Rajani ja wlaśnie dogoniłam wagę sprzed ciąży. Mój ginprzyzwyczajony, że mało przybieram na wadze w ciąży,ale profilaktycznie zleciłmi zrobić tsh bo mówi, że często przy problemach z tarczycą może kobieta małoprzybierać na wadze. W ciąży często tarczyca szwankuje. Ale u mnie w ciąży zAlą wszystko było ok., po prostu taka moja uroda i pewnie z Filipem będzie tosamo.
Antopie dobrze, że chociaż Ty czujesz się komfortowo. Mojejmamie takie upały też nie przeszkadzają, a ja ich nie cierpie. 23 stopnie tomaks.

Maleństwo trochę się rozbrykało w brzuchu chodź nie jest taki aktywny jak zwykle. Ale wrzuciłam do wanny, żeby się ochłodziła, jak ona wyjdzie to ja idę bo inaczej się nie da. Coś mnie podbrzusze pobolewa, ale leże ile się da i ma przejść. Ta pogoda mnie wykończy.

reklama
Rajani jak lekarz nie widzi problemu to nie masz się czum martwić, ważne że dzidzi rozwija się prawidłowo.

Osa ja mogę, bo lubię proste rzeczy i mój o tym wie :-). Po za tym tylko spodenki i koszulka to da rade :-).

Antiope ja też lubie ciepło,a le nie duchotę gdzie nei ma czym oddychać.

Agnieszkaala mój lokator szaleje od rana im cieplej i duszniej to ten ma RAJ. Coś mi się wydaje, ze będzie przeciwieństwem Oliwii.

Do góry