reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Hej dziewczyny...ja dziś jakaś wypompowana jestem.. to chyba przez te upały. Byłam na zakupach i w mięsnym nie wytrzymałam ogromu kolejki i poddałam się. Cóż, dziś nie będzie obiadu...Ale szczerze Wam powiem, że okropna znieczulica jest wsrod ludzi! Niby widzą kobietę w ciąży ale żeby przepuścić w kolejce....uuuuu tyyyyle gadania jest później. Myślałam, że przywalę babce jak wyskoczyła z tekstem że ona ma przeciez mało rzeczy do kupienia...i tak pewnie odpowiedziałaby każda kolejna a Ty człowieku stój w tym upale :-:)no: więc wyszłam :(

reklama
Hej dziewczyny!

Dżaga gratuluje udanej wizyty! :)
karola gratuluje dziopinki! :D
Sony ja właśnie jak mnie najdzie na kawę to robię sobie mrożoną, z lodami the best :D
bosmanka ja się boje burzy!
Takhisis ja do dzis nie jestem pewna kiedy urodzę, wg OM (którego nie pamietam dokładnie +/- 5 dni) to 17.10, wg usg 27.10, z tym że 27.10 to będę dopiero w 38 tygodniu eh :/ także sa rozbieżności, co do nocy to też nie mogłam spać masakra, a o 4:05 obudziło mnie gadanie ptaków :/
die zazdroszczę pogody

u mnie zbierało się na deszcz wczoraj ale nic z tego nie wyszło, stąd dziś duchota c.d. :/
lecę na 16 na wyrywanie ósemki ehhhhh

pozdrawiam was i trzymajcie się jakoś na tym upale, dużo zimnej wody! miłego dnia!

Osa dlatego wkleiłam tutaj, bo dziewczyny z różnych rejonów. Jedno takie badanie przeszło mi koło nosa na początku czerwca. Teraz chyba też nie skorzystam, bo we wtorek będę widziała maluszka 3/4d no i do szpitala mam na badania iść.
Tak czy siak może Sony lub Koreczek skorzystają :-) koleżanka moja była i mówi, ze pełen profesjonalizm.

Deli a masz jakąś stronkę od której do której to wykonują?? Może namówię mojego, bo w przyszłym tygodniu ma nocki, ale we wtorek idę do lekarza na wizytę. Zobaczymy.
Joanna współczuję dentysty:baffled:

Kutwa temp. odczuwalna 38 stopni. :szok:

Jeśli jesteś w ciąży, to przyjdź koniecznie 28 lub 29 czerwca br. do Centrum Handlowego AKS w Chorzowie na akcję bezpłatnych badań USG 3D/4D - "Simin w trosce o kobietę ciężarną i jej dziecko". W czasie imprezy będzie możliwość wykonania bezpłatnego badania USG 3D/4D, porozmawiania z położnymi, Międzynarodowym Konsultantem Laktacyjnym a także z anestezjologiem, który opowie o znieczuleniu zewnątrzoponowym. Każda przyszła mama otrzyma od Śląskiego Instytutu Matki i Noworodka niespodziankę.
Partnerem akcji jest woda Ustronianka z jodem, doskonała dla kobiet w ciąży.

deli tylko powiedz od której to sie zaczyna

a juz doczytałam fajnie ...

wogóle witam dziewczynki a ja teraz mecze sie bez picia i jedzenia no i bez sikania na usg nerki o 15 30

Ostatnia edycja:
Ja znalazłam coś takiego, ale nie podali od której do której. CH jest od 9 czynne.
http://simin.pl/akcje/

W te upały to nie myślę, przecież na ulotce jest jak byk, a ja nie widziałam. Ha ha ha

Już mam od 12:00 do 18:00 :)

Ostatnia edycja:
Ewelinka - zgadzam sie z Toba, ja sie zle czuje jak gdzies wychodze przez ta anemie i czasem zdarzy mi sie ze bez kolejki mnie poprosza a czasem nie ;/ zalezy jaki maja dzien. a o komunikacji miejskiej nie wspomne.

Sony, odczuwalna 38? ja w mieszkaniu juz mam 30 stopni, na dworze w sloncu temperatura siega 50 stopni gdzie nie ma czym odetchnac. wyszlam do sklepu po 3 litry wody i myslalam ze padne.
Mialam jechac do rodzicow ale mama zadzwonila i powiedziala zebym nie wazyla sie nawet z domu wyjsc.

Jak dzis nie bedzie z tych upalow burzy to sie pochlastam ;(

Siedze w samych majciochach i bluzce na ramiaczka i leje sie ze mnie....

reklama
Do góry