reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Hej dziewczyny...ja dziś jakaś wypompowana jestem.. to chyba przez te upały. Byłam na zakupach i w mięsnym nie wytrzymałam ogromu kolejki i poddałam się. Cóż, dziś nie będzie obiadu...Ale szczerze Wam powiem, że okropna znieczulica jest wsrod ludzi! Niby widzą kobietę w ciąży ale żeby przepuścić w kolejce....uuuuu tyyyyle gadania jest później. Myślałam, że przywalę babce jak wyskoczyła z tekstem że ona ma przeciez mało rzeczy do kupienia...i tak pewnie odpowiedziałaby każda kolejna a Ty człowieku stój w tym upale :-:)no: więc wyszłam :(

reklama
Hej dziewczyny!

Dżaga gratuluje udanej wizyty! :)
karola gratuluje dziopinki! :D
Sony ja właśnie jak mnie najdzie na kawę to robię sobie mrożoną, z lodami the best :D
bosmanka ja się boje burzy!
Takhisis ja do dzis nie jestem pewna kiedy urodzę, wg OM (którego nie pamietam dokładnie +/- 5 dni) to 17.10, wg usg 27.10, z tym że 27.10 to będę dopiero w 38 tygodniu eh :/ także sa rozbieżności, co do nocy to też nie mogłam spać masakra, a o 4:05 obudziło mnie gadanie ptaków :/
die zazdroszczę pogody

u mnie zbierało się na deszcz wczoraj ale nic z tego nie wyszło, stąd dziś duchota c.d. :/
lecę na 16 na wyrywanie ósemki ehhhhh

pozdrawiam was i trzymajcie się jakoś na tym upale, dużo zimnej wody! miłego dnia!

Osa dlatego wkleiłam tutaj, bo dziewczyny z różnych rejonów. Jedno takie badanie przeszło mi koło nosa na początku czerwca. Teraz chyba też nie skorzystam, bo we wtorek będę widziała maluszka 3/4d no i do szpitala mam na badania iść.
Tak czy siak może Sony lub Koreczek skorzystają :-) koleżanka moja była i mówi, ze pełen profesjonalizm.

Deli a masz jakąś stronkę od której do której to wykonują?? Może namówię mojego, bo w przyszłym tygodniu ma nocki, ale we wtorek idę do lekarza na wizytę. Zobaczymy.
Joanna współczuję dentysty:baffled:

Kutwa temp. odczuwalna 38 stopni. :szok:

Jeśli jesteś w ciąży, to przyjdź koniecznie 28 lub 29 czerwca br. do Centrum Handlowego AKS w Chorzowie na akcję bezpłatnych badań USG 3D/4D - "Simin w trosce o kobietę ciężarną i jej dziecko". W czasie imprezy będzie możliwość wykonania bezpłatnego badania USG 3D/4D, porozmawiania z położnymi, Międzynarodowym Konsultantem Laktacyjnym a także z anestezjologiem, który opowie o znieczuleniu zewnątrzoponowym. Każda przyszła mama otrzyma od Śląskiego Instytutu Matki i Noworodka niespodziankę.
Partnerem akcji jest woda Ustronianka z jodem, doskonała dla kobiet w ciąży.

deli tylko powiedz od której to sie zaczyna

a juz doczytałam fajnie ...

wogóle witam dziewczynki a ja teraz mecze sie bez picia i jedzenia no i bez sikania na usg nerki o 15 30

Ostatnia edycja:
Ja znalazłam coś takiego, ale nie podali od której do której. CH jest od 9 czynne.
http://simin.pl/akcje/

W te upały to nie myślę, przecież na ulotce jest jak byk, a ja nie widziałam. Ha ha ha

Już mam od 12:00 do 18:00 :)

Ostatnia edycja:
Ewelinka - zgadzam sie z Toba, ja sie zle czuje jak gdzies wychodze przez ta anemie i czasem zdarzy mi sie ze bez kolejki mnie poprosza a czasem nie ;/ zalezy jaki maja dzien. a o komunikacji miejskiej nie wspomne.

Sony, odczuwalna 38? ja w mieszkaniu juz mam 30 stopni, na dworze w sloncu temperatura siega 50 stopni gdzie nie ma czym odetchnac. wyszlam do sklepu po 3 litry wody i myslalam ze padne.
Mialam jechac do rodzicow ale mama zadzwonila i powiedziala zebym nie wazyla sie nawet z domu wyjsc.

Jak dzis nie bedzie z tych upalow burzy to sie pochlastam ;(

Siedze w samych majciochach i bluzce na ramiaczka i leje sie ze mnie....

reklama
Do góry