reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Całe popołudnie po za domem, a moja dziewczynka dzis jakiś podły nastrój miała i jakby nei to, ze babcia z nami była na spacerku to chyba bym nie wytrzymała. Co krok jakiś foch, płacz i cuda na kiju. Nie wiem czy to wpływ nocy czy w dzień nie spała, ale strasznie dziś było.

Ja zjadłam i teraz odpoczywam. Po spacerze boli mnie kręgosłup i coś jeszcze bliżej przeze mnie nie określonego.
Co do imion Adam, Jan, Marek i dalej mi się nic nie podoba. POMOCY

Natalii to miałaś dziś miły dzień

Lamdrynka
narobiłaś mi smaka

Perle
oczywiście popłakałam się czytając ...

Nula miałą być lista zrobiona w ten sposób by była płeć. Ni ema sensu zakładać kolejnego tematu

reklama
die_perle ale urocze słonie. Też bym się rozczuliła.
O rany i po co ja czytałam tą historię, teraz D się ze mnie śmieje, że znowu płaczę.

Pannacota ja akurat kocham stare piosenki, starsze niż sprzed 20 lat; bardziej takie sprzed 40-50 lat.

Natalie tak mnie natchnęłaś, że upiekłam właśnie muffinki czekoladowe :) Antiope ja też lubię stare kawałki. Bardziej miałam na myśli, że to są piosenki weselne sprzed 20 lat.

Paulinek mi się Lukas bardzo podoba, ale niestety u mnie nie przeszło. Co do Maxim tez ładne, ale mój chce polskie imię i koniec ;-(.

nula a ja mysle ze jedna tabelka do wszystkiego wystarczy
potem posegrgujesz ja po faktycznej dacie urodzenia i bedzie super...

Nula wydaje mi się, ze wystarczy tak jak już kiedyś o tym rozmawialiśmy.
Możesz jednynie dać NICKI osób udzielających sie na górę, a resztę zostawić niżej.
Nie ma sensu dodawać kolejnego tematu, bo tylko zaśmiecamy sobie w ten sposób.

Nula zgadzam się z dziewczynami. Nie ma sensu tworzyć kolejnego tematu i kolejnej listy. jestem za to za tym, żeby na zamkniętym stworzyć listę aktywnych październikówek.

reklama
Do góry