reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
Pannacota my na podziękowanie dla rodziców mieliśmy Jack "Dziękuję rodzicom" uwielbiam tą piosenkę.

Zjadłam pierożki i siedze przyklejona do sofy. Cały wieczór napierdziela mnie brzuch wzięłam no-spe i zaraz uciekam do łóżka.
Nie wiem po co ale dzwonili do mnie że jutro o 12 przyjdzie mi do domu położna =/

żabcia... jak przyjdzie? polożna..gadałam z nią i mówiłam ze masz karte i ze juz była w domu.
Jakas zakrecona ta baba...

cześć dziewczyny
ja już pd 6 nie śpie tak jakoś nie umiem, chyba wkurza mnie to że zaczoł się kolejny weekend i oczywiście pogoda się popsuła ,,,
nic mi sie niechce
M poszedł na rybki...

Dzień dobry, zapowiada się pochmurny dzień, ale mam dzis wyjątkowo dobry humorek nawet śniadanie dziś zrobiłam, a już od nie wiek kiedy mój zawsze robi.
Idę pranie póścić ogarnąć troszkę, by jutro nic nie robić.

No niestety tak już jest od x czasu, ze co weekend pogoda do dupy :-(
My dziś jedziemy do znajomych, Oli do koleżanki, bo już się stęskniła.

MIŁEGO DNIA

reklama
Dzien doberek- ja dla odmiany witam się słonecznie- u nas pięknie okna pootwierane ptaszki spiewaja..mąz biega po domu z mopem i myje podłogi- zyc nie umierac:p

My juz tez po śniadaniu- ziótka na placku ( znaczy się sadzone- moje dziecko jak bylo malutkie tak mówilo i tak już u nas zostało..są jeszcze jajka w skrupce lejące - na miękko, i jajka w skrupce kulkowe- na twardo:p)
Mloda zaraz idzie na balet, mąż do miasta odebrac bilety z kina a ja przygotuje male party- bo Mloda dzis robi mini przyjecie urodzinowe- znaczy idą do kina na film a po kinie jeszcze chwila z torcikiem i łakociami w domu i won:p

co do listy- ja jestem za nią jak najbardziej- zwlaszcza w takiej formie zeby wpisac plec juz teraz - te co znaja- a potem jak sie nasz skarbek urodzi to porownamy czy wystapily jakies pomylki :D nowego tematu chyba nie trzeba zakladac tylko dodac np. nową tabelke w zakladce o LISTOPADÓWKACH- albo na zamknietym jak tam wolicie:)

Wczoraj wypiłam drinka cool summer- oczywiscie bezalk., no i nie moglam sobie odmówic paulanerka przenicznego bez procentow:p bylo fajnie jak zawsze z moimi dziewczynami- posmialysmy sie powydurniałysmy wypiłysmy swoje zdrowie i gitara:)

Milego dnia WAM ŻYCZYMY Z GROCHEM :)

Do góry