reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Hej dziewczyny :) póki co ja się nic nie odzywam, bo mam straszny kryzys hormonalny :( normalnie ryczę z byle powodu, wkurza mnie moja nieporadność, bo nagle zaczęłam się potykać o wszystko. Poza tym jestem tak rozkojarzona, że wczoraj stuknęłam zderzak jak wyjeżdżałam z parkingu, nie mówiąc już o tym, że ze sklepu wychodziłam z ubraniem na ręce, którego zapomniałam odwiesić na wieszak, zatrzymał mnie pisk bramek i oczywiście wszyscy potraktowali mnie jak złodzieja :( W życiu się tak źle nie czułam :no2: A myślałam, że skoro moje dzieciątko jest tak wyczekane to ja będę skakać z radości w czasie całej ciąży. Póki co mam dość ;( nie potrafię sobie poprawić humoru... może jutro mi się uda bo mam wizytę i zobaczę jak mój maluszek urósł przez tydzień. Mam nadzieję, że ma już ponad 1 cm.

Ostatnia edycja:
reklama
anna_ trzymajc się kochana! ja tak miałam w pierwszej ciąży,ale jak się pojawił brzusio i ruchy dzidzi to ciąża była cudowna :)

co do grupy na fb to ja w to nie wchodzę - forum jest jak najbardziej ok :)

Anno nie przejmuj się , każdemu hormony dają się we znaki .. ja też jestem jakaś rozkojarzona i jak mój P. mówi inna niż zwykle a przecież to dopiero począteczek ciąży. Ciągle śpie praktycznie. W dodatku w poprzedniej ciąży bardzo plamiłam co niestety skończyło sie fatalnie. Teraz każda wizyta w toalecie to dla mnie stres, ale odpukać narazie jest ok. Zła jestem bo zamiast teraz cieszyć się przygotowaniami do ślubu to ja się stresuje sprawami ciążowymi. Mam nadzieję, że w dniu ślubu będę bardziej rezolutna niż obecnie..

ściskam Was :***

Szylszylka trochę Ci zazdroszczę ślubu. Ja swój wspominam bardzo pozytywnie. Mogłabym jeszcze raz :) choć rzeczywiście przygotowania są straszne. Wszystko było na mojej głowie... ale potem to się opłaciło, bo wszystko było tak jak sobie wymarzyłam :) Mi bardzo odpowiada specyfika tego forum, dlatego ujawnianie mojego stanu na facebook odpada. Nie chciałabym żeby niektóre osoby dowiedziały się o mojej ciąży. Przynajmniej nie na tym etapie.

cześć dziewczyny :) anna nie przejmuj się :) głowa do góry! wszystko się poukłada i będzie dobrze bo przecież inaczej być nie może!
Szynszylka też zazdroszczę ślubu :) mój wspominam bardzo miło a był 1,5 roku temu :)
co do grupy na fb ja także jestem przeciwna. Jakoś nie chcę jeszcze obwieszczać całemu światu, że jestem w ciąży! Ci co mają wiedzieć to wiedzą, reszta się dowie pewnie dopiero jak będzie widać.

Czesc dziewczyny!

Gucha- ufff bardzo sie ciesze- myslam dzisiaj i wczoraj ciągle o Tobie- ale nie mialam kiedy tutaj zajzec do teraz!!!! trzymam kciuki dalej! profilaktycznie!

Takhisis
- jestem w szoku....nie spotkałam się jeszcze nigdy z tym....nie wiem moze miala zly dzien..ale to niczego nieusprawiedliwia powinnas to zglosic chyba wyzej...

Anna
nie powiem Ci nieprzwjmoj sie i bedzie dobrze- bo hormony to hormony- nad nimi niezapnujesz...ale straj sie zdystansowac do tego- to jest normalne- mimo ze napewno uciazliwe:) a swoja droga taka Anna z głową w chmurach :) to fajny chyba widok co??? masz powody moja droga masz:)

Aaa_aniusia taka grupa zamknieta na fb- nie ejst zlym pomyslem- ale raczej jeszcze nie na tym etapie- moze jak poznamy sie lepiej??

Ja dzis zaczynam sesje fotograficzną dziewczyny- pierwsze zdjęcie brzunia- bedziemy robic co tydzien w niedziele- zobaczymy co nam sie z tego udokumentuje:) kupilam sobie specjalne "ubranko" zeby zawsze być w tym samym i na tym samym tle:) podobaja mi sie takie sesje:)

Ja dzis zaczynam sesje fotograficzną dziewczyny- pierwsze zdjęcie brzunia- bedziemy robic co tydzien w niedziele- zobaczymy co nam sie z tego udokumentuje:) kupilam sobie specjalne "ubranko" zeby zawsze być w tym samym i na tym samym tle:) podobaja mi sie takie sesje:)
Ja dziś też zrobiłam sobie sesję :) co prawda zupełnie się sobie nie podobam i jakoś nie mogłam się dobrze ustawić, ale najważniejsze, że jakieś zdjęcia już są :) Pamiętam jak sobie obiecywałam, że będę robiła co tydzień od dnia testu i tak właśnie powoli wchodzę w 9 tydzień ciąży a tu dopiero pierwsza sesja za mną.

ja mam nadzieje ze wytrwamy- licze na meza- jest zapalonym fotografem wiec....llicze na fajne efekty:) a to co tam wyjdzie niezbyt atrakcyjnie..moze troche "podrasujemy"

reklama
anusia my mamy taką grupę na kwietniówkach, ale w związku z tym zrezygnowałyśmy z tego forum, bo bez sensu pisać i tu i tu, myślę że jak już się dobrze poznamy to FB będzie fajny, my grupę założyłyśmy po 1,5 roku...
W poprzedniej ciązy robiliśmy zdjęcia brzucha co miesiąc + sesja pod koniec ciąży, świetna pamiątka, polecam ;-)

Do góry