reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Hej :)

Ja po wizycie, wszystko ok, czekamy na serduszko :) Wg usg dziś 5t2d

Beatka super wieści :) a jak po lekarzu?
Szyszuna ja jakoś nie mam takich obaw wychowawczych, cieszę się,że znów będę z małym w domu,bo od maja do grudnia mały chodził do złobka

Anna dpo to dni po owulacji :)

co do sexiku to my też się wstrzymujemy chociaż się chce ;)
Lussia to super ze jest wszystko wporządku!!:) mi zostało 12dni czekania

reklama
lussia fajnie, że wszystko ok :) oby tak dalej :) a nam jeszcze pozostało 9 dni czekania... może jakoś dam radę :-)

nula1988 widze na suwaczku że idziemy w tym samym tempie :) hehe mam nadzieje ze szybko i spokojnie zleci nam reszta ciąży :)

mi to najbardziej się spieszy do końca I trymestru :) bo wtedy zacznie się wiosna i będzie miło :) zawsze marzyłam o ciąży w okresie letnim :) Synka rodziłam w lutym więc jak się w czerwcu dowiedzialam o ciąży to do końca lata jeszcze nic po mnie nie było widać i od września/października dopiero dostałam brzuszek,a teraz pewnie już kwiecień/maj i wyskoczy :)

Scan4.jpgScan5.jpg

Oto moje maleństwo:):):):) byłam u gin i jestem na początku szustego tygodnia:) narazie mało widać ale ważne że jest ok. jutro wysyłam pismo i zaświadczenie do głównej siedziby firmy i od razu mam L4 tak więc teraz spokojnie moge wypoczywać:-D

Jak poczytałam o tym Waszej ochocie na seks, to się zastanawiam, czy ze mną jest coś nie tak. Ja nie mam najmniejszech chęci na baraszkowanie i tylko mężą mi szkoda ...

reklama
Do góry