reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Cześć dziewczyny :) jeśli mogę dopisuję się do wątku. Ostatnią miesiączkę miałam 3 stycznia, niecały 5 tc. 31 stycznia zrobiłam test i były dwie kreski. W sumie zrobiłam trzy i na wszystkich były coraz mocniejsze :). Ja wizytę mam 12 lutego już, później mogę dopiero 20 lutego i nie wiem na który termin się zdecydować... Nie należę do cierpliwych niestety...
Ja również dostałam wypowiedzenie, ale mijało mi 5 stycznia, a w ciążę zaszłam w okolicach 17, więc odpada. Mieliśmy się przestać starać, skoro straciłam pracę, ale stwierdziliśmy, że od razu się przecież nie udaje :-D. Cieszymy się obydwoje bardzo i nie żałujemy ani trochę. Szukam teraz pracy, ale same wiecie jak to jest. Pewnie nie znajdę. Może otworzę coś swojego :) pozdrawiam.

reklama
Hej Dziewczyny :) ostatnią miesiączkę miałam 12.01 ponieważ mam bardzo krótkie cykle to okres spóźniał mi się już 5 dni, w ostatnim miesiącu było podobnie więc się nie przejęłam zbytnio, ale zaczęło mnie mdlić ostatnio, nie mogę spać no i piersi stały się bardzo bolesne i nabrzmiałe. Wczoraj kupiłam test i miał zrobić rano ale nie wytrzymałam i już wieczorem widziałam dwie kreseczki <3 pomimo, że było to planowane to i tak jestem w szoku i nie dowierzam jeszcze :) teraz najważniejsze, żeby fasolka zdrowo rosła :) Pozdrawiam Was cieplutko :)

Witajcie dziewczyny:) Huh widze ze nas sie troche nazbieralo;)
co do pracy to ja pracuje bez umowy wiec mi juz w ogole nie przysługuje ani chorobowe ani macierzyński :/ no ale moze uda sie wykombinowac coś bo w rodzinie dwie osoby maja swój własny interes...moze akurat..ale najpierw chce sie upewnić ze z malenstwem wszystko wporzadku:)

Witam nowe mamuśki :)
Dziewczyny jak czytam o waszych problemach pracowych to normalnie nie zazdroszczę...ja mam swój własny biznes więc przynajmniej nie muszę się martwić, że ktoś mnie zwolni...ale to ma też swoje minusy, bedę musiała pracować praktycznie do porodu, oczywiście nie całymi dniami ale jednak.

beatka czekamy na dobre wieści i trzymam kciuki
miłego dnia wszystkim

Hej
Imama - ja pracowałam w pierwszej ciąży aż do dnia porodu a nie mam własnego biznesu - po prostu żal mi było zostawić pracę ... teraz pewnie będzie tak samo ale co tam :)) damy rade przynajmniej nie zwariuje w domu - oczywiscie czekamy do soboty ... na testowanie :)

cześć dziewczyny :) cieszę się, że jest nas coraz więcej :) powiedzcie mi a jak u Was z bobosexsami teraz w ciąży? Bo ja to mam jakieś większe libido w ciąży aż sama się dziwię :-D mam tylko nadzieję, że to nie zaszkodzi naszemu Maluszkowi...

Ja mam codziennie sny erotyczne i potem w ciagu dnia ochota mnie łapie, ale póki co mam celibat. Po pierwsze boje się trochę bólu, bo jeszcze po stymulacji mam obolale jajniki i trochę ogólnie sie boję, żeby dziecku nie zaszkodzić , a po drugie nie mam męża przy sobie jeszcze parę dni. Dopiero po USG jak dostanę pozwolenie od lekarza to zaszaleje :)

Ja postanowiłam poczekać na drugi trymestr no i jeśli oczywiscie jeśli dostanę pozwolenie od lekarza na lozkowe igraszki bo jednak obowiązują mnie troche inne zasady po poronieniu;) ale mysle ze w drugim trymestrze bedzie juz bezpiecznie:) znalazłam jakaś stronie gdzie jest fajnie to opisane...i z tego co wyczytalam lepiej wybierać pozycje gdzie penetracja nie jest za gleboka

reklama
Do góry