reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Co do seksu to ja się wstrzymuję do wizyty u lekarza, mimo że ochota wielka. Wolę nie ryzykować, nie wiadomo czy ciąża jest zdrowa czy czasem nie zagrożona.

reklama
dziewczyny dobre wieści...dzwoniłam do panstwowej inspekcji pracy i dowiedziałam sie że jezeli faktycznie zaszłam w ciązę na okresie wypowiedzenia to pracodawca jest zobowiązany przywrócic mnie do pracy...a jeżeli nie bedzie chciał tego zrobić to zgłosić sprawe do sądu pracy i jestem na dzien dobry na pozycji wygranej... tak więc teraz tylko do gin na 15:00 i wysyłam pismo do pracodawcy...i mogą mnie cmoknac w dzyndzel:-D

Ale fajnie ze jest juz nas tak dużo :)

Dziewczyny ja tez mam wielka ochotę na sex ale na razie nie moge bo mam infekcje, ale tylko sie wylecze i na pewno będę korzystala, w pierwszej ciazy kochaliśmy sie do końca, to bardzo zbliża :)

Witam nowe koleżanki :)

Beatka, świetne wiadomości. Chciałabym zobaczyć ich minę, jak przeczytają pismo:-D Od razu śmigaj na L-4 jak tacy mądrzy.

Baetka super wieści:-)
co do sexu to raczej poczekam na wizyte u gina, tymbardziej że podbrzusze cały czas pobolewa...wolę się upewnić że wszytsko ok...jesczcze półtora tygonia, a ja już mało jaja nie zniosę;-)

ja też postanowiłam, że na razie się już wstrzymamy bo to podbrzusze mi dokucza choć przy samym sexie nie bolało, tzn on nie powodował bólu

reklama
Hej :)

Ja po wizycie, wszystko ok, czekamy na serduszko :) Wg usg dziś 5t2d

Beatka super wieści :) a jak po lekarzu?
Szyszuna ja jakoś nie mam takich obaw wychowawczych, cieszę się,że znów będę z małym w domu,bo od maja do grudnia mały chodził do złobka

Anna dpo to dni po owulacji :)

co do sexiku to my też się wstrzymujemy chociaż się chce ;)

Do góry