reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Beatko trzymamy kciuki :) wszystko się dobrze ułoży!!!

Call super wieści, ja mam nadzieję za już za niecałe 10dni też będę taka spokojna :)

Ostatnia edycja:
reklama
Call gratuluje pięknego widoku :) dostałaś może zdjęcie dzidziusia na pamiątkę?
ja jeszcze mam 2 tygodnie do wizyty :( chciałabym juz zobaczyć i usłyszeć mojego juniora :-D

Ja mam wizytę 18 lutego i jeszcze pare innych babeczek z wątku tez :-D będzie dużo dobrych wiadomości jednego dnia.

Ja też mam wizytę za dwa tygodnie dokłądnie 19:) powinno już być serduszko myślę. Z pierwszym za wcześnie poszłam i nic nie słyszałam,dlatego teraz wolę poczekać. lussia mamy dzieciaczki w podobnym wieku, nie boisz się że sobie nie poradzisz, albo(niestety) odtrącisz starsze lekko na bok? Ja się tego strasznie boję. Jak ja podzielę tą swoją miłość na dwoje:-D

reklama
Do góry