nnatalie04
Fanka BB :)
Z tego co mi wiadomo w kodeksie pracy jest napisane ze kobiety w ciazy zwolnić nie można...mogą przedłużyć umowę do porodu i w dniu porodu zwolnić Cie ale nie teraz!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciazy jak miałam jakies zapalenie to moj gin przepisał mi jakies globulki dopochwowe, i zadzialaly wiec najlepiej chyba zadzwonic do ginekologa
Tak ale ja nie mieszkam w pl a dostać sie tutaj do giną to normalnie cud, w pierwszej ciazy go nawet na oczy nie widziałam, cała ciążę prowadzi położna. Ani razu nie byłam badana ginekologicznie. Juz rozmawiałam z bratowa ma spoko ginie w pl i ma mi cos wyslac, teraz poczekam jeszcze z tydzien na przesyłkę.