reklama
Zabka - gratuluję szybkiego porodu w szpitalu! Najgorsze co może być to męczyc się na porodówce pół dnia albo i dłużej...
Odnośnie seksu - ja traktuję go teraz jak specyfik na wywołanie porodu, a małżonek chętnie z tego korzysta:-)
Bardzo lubi patrzeć na mój brzusio - nawet wydaje mi się, że kręci go taki widok
Odnośnie seksu - ja traktuję go teraz jak specyfik na wywołanie porodu, a małżonek chętnie z tego korzysta:-)
Bardzo lubi patrzeć na mój brzusio - nawet wydaje mi się, że kręci go taki widok
Carla.
Fanka BB :)
Żabka gratuluję!!
Iguana Tobie również
Ja po wizycie, na poród póki co nie zapowiada się, ktg bardzo ładne.
Sex- lekarz zalecił współżycie na przyśpieszenia, śmiechu trochę było jak stwierdziłam, że to nic nie daje
Faceci chyba w większości mają to do siebie, że palcem trzeba pokazać, czego się wymaga- mój jak ostatnio tą łazienkę sprzątał to biedaczek nie domyślił się, żeby kafelki za pralką umyć i zetrzeć kurz z tych wszystkich wężyków i rurek :/
GBS ujemny, a kolejną wizytę mam za 2 tygodnie...
Miłego dnia dziewczyny!!
Iguana Tobie również
Ja po wizycie, na poród póki co nie zapowiada się, ktg bardzo ładne.
Sex- lekarz zalecił współżycie na przyśpieszenia, śmiechu trochę było jak stwierdziłam, że to nic nie daje
Faceci chyba w większości mają to do siebie, że palcem trzeba pokazać, czego się wymaga- mój jak ostatnio tą łazienkę sprzątał to biedaczek nie domyślił się, żeby kafelki za pralką umyć i zetrzeć kurz z tych wszystkich wężyków i rurek :/
GBS ujemny, a kolejną wizytę mam za 2 tygodnie...
Miłego dnia dziewczyny!!
Iwona Uzar
Czesc dziewczyny. Powoli wracam do swiata zywych nie bylo mnie troszke. Od poniedzialku migrena wiec myslalam ze umre wierzcie mi. Az sie smialam z tej niemocy ze chyba porod jest mniej bolesny i wybieram porod;-) no ale nie ode mnie to zalezy. Dzidziusiowi podoba sie w brzuszku i nie zamierza sie rodzic. Mi z tym narazie dobrze bo sily musze nabrac po tych ostatnich dniach.
O rety tak wiele z nas juz urodzilo swoje malenstwa:-) watek gratulacyjny ma juz 12 stron - szok.
Widze ze glownym tematem sa faceci....zawsze sie cos znajdzie na nich. A slyszalyscie kiedys taka anegdotke
" zona prosi meza zeby umyl salate i wysuszyl....wraca do domu a tam salata na suszarce poprzyczepiana spinaczami sie suszy...." tacy sa faceci....
O rety tak wiele z nas juz urodzilo swoje malenstwa:-) watek gratulacyjny ma juz 12 stron - szok.
Widze ze glownym tematem sa faceci....zawsze sie cos znajdzie na nich. A slyszalyscie kiedys taka anegdotke
" zona prosi meza zeby umyl salate i wysuszyl....wraca do domu a tam salata na suszarce poprzyczepiana spinaczami sie suszy...." tacy sa faceci....
Oskaa
Żabka, Iguana gratuluję :-) Żabka fajnie, że taki poród szybki Ja też chcę z prysznica korzystać. A póki co na przyspieszenie posprzątałam całe mieszkanie i czekam na rozwój akcji ;-) Na seks już chyba teraz nie mam co liczyć, bo mój już teraz się chyba boi
Z tym macierzyńskim, to ja dzwoniłam do ZUS-u i wniosek można składać do 14 dni po porodzie.
Z tym macierzyńskim, to ja dzwoniłam do ZUS-u i wniosek można składać do 14 dni po porodzie.
Iwona Uzar
Napewno od 38 tygodnia:-) wiec jak juz zaczniesz to nie zaszkodzi...
reklama
Paulina1984
Zaangażowana w BB
Napar z liści malin nie przyspiesza porodu, a wzmacnia mięsień macicy. Powoduje, że skurcze są silniejsze i efektywniejsze. Pije się go do 3 szklanek dziennie (2 łyżeczki suszu na szklankę). Pity po porodzie powoduje szybszy powrót macicy do stanu z przed ciąży. Tyle usłyszałam od swojej położnej.
Osobiście piję od 3 tygodni, do najlepszych nie należy, jak napar w mokrego siana
Osobiście piję od 3 tygodni, do najlepszych nie należy, jak napar w mokrego siana