reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Kurcze nie wiedzialam że niektóre wózki potrzebują materacyki.. muszę sama sprawdzić jak to jest z moim...
Dziewczyny..dzisiaj zauważyłam zmianę w śluzie.. z rzadkiego zrobił jest BARDZO gęsty- myślicie że to coś oznacza?

reklama
Martoocha mysle ze ten sluz nic nie oznacza bo ja mam taki na zmiane. Bylam dzis na ktg w piatek nastepne. Ja nie wiem ale cos mam dziwne przeczucia. A co do materacykow to sprawdz czy masz miekka gondole bo czasem jest tak ze materacyk jest tzw wbudowany a u mnie bylo golo ze pasy od spacerowki by sie malemu wbijaly w cialko a wkladu nie chce uzywac. A i tak musialabym go odswiezyc wiec za te pieniadze kupilam materacyk.

Agnes wielkość brzucha jest nijaka do wielkości dziecka :)

Martocha śluz na koniec może zmienić swoją konsystencje :) spokojnie ...

ja sie szykuje do lekarza.. miłego :*

Dzień dobry dziewczyny

Nie zaskoczę Was, dalej w 2-packu :-)
Objawy? BRAK.

Już martwię się o te co dwudniowe KTG, mąż będzie musiał się zwalniać z pracy bo sama nie dojadę, a to najgorszy moment u jego szefa ...

Vivi znów wczoraj wieczorem chyba ćwiczyła fitness, bo szaleństwo totalne, dzisiaj chyba to nagram na komórce tzn. jak mi brzuch skacze i faluje :-D

Miłego dnia dziewczyny

Novascape jedyne co mogę Ci napisać to na pewno już bliżej jak dalej :-)
Żabcia nowy odcinek CHIRURGÓW?!
Czuje delikatny dyskomfort przez to że nie byłam w tym szpitalu w którym będę rodzić, nie widziałam położnych i nie wie jakie tam "zasady" panują....

Hej. Zaczynam sie zastanawiac co z tym Olsztynem.....wymyslaja sobie jakies nowosci;-) Ponoc od tego roku polozna powinna odwiedzac ciezarna od 20 tyg. Ja nie widze potrzeby u wielorudek. Rozumiem kiedy odwiedza pierworodki bo przeciez takie mamy maja niejasnosci....ze mna rozmawiala jak karmic, myc, o spacerach, o porodzie, o diecie w ciazy i takie tam:-)
Ide do lazienki bo na 10 wizyta u ginki....
Milego dnia....Słyszalyscie o tym ze taka pogoda ma sie utrzymac 3 miesiace;-) czyli sniegu dlugo nie bedzie:tak:

Nowaspace - mój tez tak szaleje, a jak tylko wezmę do ręki aparat, żeby nagrać, to od razu spokojny :p Ukrywa się przed fleszami :D

Iwona Uzar - ja słyszałam wczoraj o zimie stulecia eh, więc nie wiem już w które informacje wierzyć. Dla mnie im cieplej, tym lepiej :)

cześć dziewuszki :-)
Nowaspace u mnie tak samo jak u Ciebie,młody daje popalić,budzę się w nocy i muszę czekać aż się uspokoi żeby móc przysnąć. Do tego teraz doszły skurcze od krzyża,które promieniują brzuch :baffled:
Dzis w nocy juz myślałam,ze zaraz zacznę rodzić bo te skurcze łapały mnie przez godzine ale potem przeszły.
Dziś już od rana mnie łapie coś czuję,ze już dlugo w dwupaku nie zostanę :tak:

reklama
Witam się w ten szary, jesienny poranek.
Co do kąpieli w szpitalu to mi Ale najpierw przetarli, a na następny dzień wykąpali i co 2 dni kąpali.
Co do cc, a opieki nad dzieckiem to ja zaraz po przebudzeniu dostałam dziecko i miałam je cały czas.
Torby do szpitala. Ja mam 2. Jedną dla Filipa, a jedną dla siebie plus taką szmarcianą gdzie włoże szlafrok i jakieś pierdólki pewnie np pieluchy . Co do ilości to ja na zapas nie będe brała, doniosie mi ktoś zawsze. pamiętam że jak Ale rodziłam to położne się czepiały, że tyle bagażu mamy, ale skoro wymagają wszystkiego to niech się nie dziwią. Fotke torb zostawiam.
Jedzenie. Planuje wziąść sok jabłkowy, wode mineralną, jakieś biszkopty, owoce.
Zima stulecia. Jak moja Ala się urodziła to taka była więc jak Filip się urodzi to prawdopodobne, że również będzie. Więc wierze w prognozy:D

Załączniki

• DSC02488.jpg
    DSC02488.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 29
Do góry