agnieszkaala
Fanka BB :)
Co do płci to w pierwszej ciąży marzyłam o chłopcu. A jak dowiedziałam się,że będzie córcia to aż się popłakałam. Byłam rozczarowana. Ale jak się urodziła to zakochałam sie ponad życie w niej. Jest cudowna! Ale ma nature chłopaczycy. Uwielbia wspinaczki,parki linowe,chodzenie po drzewach,reperowanie,skręcanie itp. Ona skręcała z tatą łóżeczko dla Filipa. Jak mówie pomóż mi w kuchni to mówi,ze nudy. Ale zakochana w tacie do szaleństwa. Tatuś najważniejszy, a M w Ali. Jak dowiedziałam się,że teraz będzie chłopak to ja byłam bardzo szczęśliwa, M chciał drugą córke. Moje marzenie o synku się wkońcu spełni. Mam nadzieje,że nie będe go faworyzowac.
Co do faworyzowania to u mojej szwagierki jest tak,że starszy syn zawsze wychuchany,a jak się urodził młodszy to nagle został odstawiony. W konsekwencji stał się aroganckim,nieznośnym 5latkiem. Nienawidzi brata,na każdym kroku go bije,zaczepia.
Co do faworyzowania to u mojej szwagierki jest tak,że starszy syn zawsze wychuchany,a jak się urodził młodszy to nagle został odstawiony. W konsekwencji stał się aroganckim,nieznośnym 5latkiem. Nienawidzi brata,na każdym kroku go bije,zaczepia.