reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
hej Kochane,
sorry, że tak pobieżnie odpisze, ale niestety dopadło mnie choróbsko i ledwo na oczy widze. Kaszle, mam katar, gardło boli, a tu domowe sposoby nie pomagają. Niestety nie udało mi się uchronić przez zarażeniem od domowników. Przez ten kaszel brzuch mam twardy i mam wrażenie jakby Maluch schodził coraz niżej bo boli mnie spojenie łonowe.

Szczęściara skoro masz takie marzenie to ja życze aby się spełniło. Szybkiego porodu życze!
Rajani torba rzeczywisćie pokaźna. Ja mam troche mniejszą, ale szlafrok i rożek będe musiała w trzecią spakować bo inaczej sie nie zmieśći.
Tosieńka jak tam z Twoim wapnem? Byłaś u lekarza?
Iguana nie szalej tak bo zaraz urodzisz. Ale jak już zaszalalaś to ja poprosze z 2 gołąbki:-D

szczęściara trzymam kciuki, żeby dzisiejsza pełnia zadziałała i żebyś urodziła. Ja zamawiam poród na następną pełnię, bo jeszcze nic nie gotowe, a przy następnej to akurat prawie mój termin.

Takhisis będzie dobrze. Grunt to pozytywne nastawienie.

Aga spoko już pakuje i dzambodzetem wysyłam :) zycze smacznego:-)

Generalnie powiem wam ze na chwile obecna jest ok lepiej sie czuje jak coś porobiłam niz jak leżalam non stop tyle tylko ze troszke mnie zamulać zaczyna nawet kawka nie pomogła:-(

Dziewczynki powiedzcie mi, czy jak skończą mi sie witaminy ciążowe które zażywam to jeszcze mam brac? Witaminy te koncza mi sie 4 dni przed terminem.

I jeszcze jedno. Pierwszego pazdziernika konczy mi sie zelazo które zażywam na anemie. Poród mam 29 pazdziernika. Musze zrobic badanie krwi?

hey Dziewczynki:)
Iguana mi tez narobilas smaka:p
szczesciara no to staraj się staraj by ta pelnia zadzialala:pP

ja jestem trochę wkurzona...mój piękny oswiadczyl ze musi wyjechać...i już mu powiedzalam ze jak wyjedzie, a ja w tym czasie urodze...może się do mnie nie oddzywac
no niby wiem ze musi jechać...i to tylko 4 dni...wiec albo rodze razem ze szczesciara albo bardziej sciskam gierki do przyszłego piątku :p
a tak serio mam nadzieje ze wytrzymam(y) jeszcze tydzień a później niech się dzieje co chce:)

jutro ide do lekarza wiec zobaczymy co mi powie:)

buziaki Laski :) spokojnej i przespanej nocki

Dzień dobry Dziewczyny

Pełnia na mnie nie podziała, nadal w 2-packu

aganea nie dziwię Ci się, ja też bym się wkurzyła, ale masz jeszcze troszkę czasu więc może nic się nie wydarzy :tak:

Wojniczanka ja witamin już nie biorę jakiś czas, ale co na to Twój lekarz? On najlepiej będzie wiedział na podstawie badań, i ja też miałam anemię, przestałam brać lekarstwa jak wyniki wróciły do normy ... Na badanie też powinien Cię wysłać lekarz.

Ogólnie to chyba Vivien chce być wagą, więc na poród liczę w przyszłym tygodniu :) nocka całkiem spokojna, nawet się wyspałam. Jak pogoda dopisze może dzisiaj jakiś spacer do lasu, bo oszaleje w domu :-D

I ktoś mi tu zrobił mega smaka na gołąbki, jak dalej będą chęci to nagotuje

Miłego i spokojnego piątku Mamuśki ;-)

reklama
Dobry :-) melduje sie nadal 2 in 1 :-D

dzis mialam fantastyczny sen sniło mi sie ze jechalam juz na CC i ze urodzilam mega duzego syna ponad 5 kg:szok: tylko nie wiem jakim cudem okazał sie byc chłopcem czarnoskórym...

przepraszam za te gołąbki nie wiedzialam ze az tak wam smaka narobie:zawstydzona/y: ja sie tak wczoraj objadłam ze po 5 minutach mega zgaga mnie dopadła i sie pół nocy meczyłam:(

U mnie narazie pogodo dopisuje za oknem słonko świeci i oby tak zostalo na wekeend bo na jakiś spacer bym poszła bo pomału szalenstwo mnie dopada w domu tym bardziej ze Nikola tez co chwile przychodzi i wola ze chce isc na dwór.

Dobra ide pić kawe i ogarnac jakieś sniadanie pózniej sie odezwe miłego dzionka laseczki:-)

Do góry