Carla.
Fanka BB :)
Iwona on chce 1000 zł miesięcznie, jest bezdomny i bezrobotny hahahaha Śmiech na sali, na ostatniej rozprawie nie byłam bo połozyłam się do szpitala. Nie mogłam dopuścić, żeby coś się młodemu stało tylko dlatego, że ten dziad kłamie i chce wyłudzić ode mnie kasę. Najlepsze jest to, że kłamie jak najęty, ja mam masę dowodów na jego kłamstwa, a sąd dalej się bawi w ustalanie czy mam mu płacić- ciekawe z czego?
Plan porodu zrób, masz do tego pełne prawo, teraz dołączają to do całej dokumentacji i muszą się do niego zastosować, chyba że sytuacja wymaga innych działań.
Ja pogrubionymi literami zaznaczę, że nie wyrażam zgody na żadne szczepienia dziecka, mam nadzieję że nikt mi z tego powodu nie będzie robił wyrzutów.
Plan porodu - Plan Porodu - Fundacja Rodzić po Ludzku
Antiope jeszcze trochę czasu zostało więc na pewno wszystko zdążysz przygotować.
Plan porodu zrób, masz do tego pełne prawo, teraz dołączają to do całej dokumentacji i muszą się do niego zastosować, chyba że sytuacja wymaga innych działań.
Ja pogrubionymi literami zaznaczę, że nie wyrażam zgody na żadne szczepienia dziecka, mam nadzieję że nikt mi z tego powodu nie będzie robił wyrzutów.
Plan porodu - Plan Porodu - Fundacja Rodzić po Ludzku
Antiope jeszcze trochę czasu zostało więc na pewno wszystko zdążysz przygotować.