reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Witam :) ja kupilam plyn do prania i juz ciuszki prawie poprane jeszcze tylko prasowanie :( a i w piatek spotkanie z polozna :)) i tez musze dok upic pare rzeczy. Co myslicie o takim przewijaku razem z wanienka ? Pozdrawiam

reklama
Deli ta krew to na pewno nic poważnego, ale masz rację, że lepiej pojechać i się upewnić że wszystko w porządku.
Współczuję bólu kręgosłupa.

die_perle to faktycznie będziesz w nocy z tej szkoły rodzenia wracać. My z D mieliśmy wczoraj już 3 zajęcia w szkole rodzenia i zostały nam jeszcze tylko jedne i koniec. W sumie, to dobrze, że tak to skondensowali, zwłaszcza zważywszy na czas, którego nam teraz brakuje (zwłaszcza D)

joanna_84 no to lipa z tym cukrem :-(

A mnie cały czas męczy ta wstrętna zgaga. Jak ja tego nie lubię…

patrycja ja mam przewijak z wanienka firmy roba- model rock star baby o taki robaprzewijak.jpgrobap2.jpgmi się wydaje ze to mega praktyczne rozwiązanie...ale fajne tez jest takie jak deli wynalazła- komoda z przewijakim drewniana i dokupila wanienke ze stokka taka skladana na plasko o taka stokke.jpg

antiope no z tym kursem to trochę moja wina bo za pozno się zapislam i z tych dla par został już tylko ten "nocny" do tego najpierw sa spotkania samych kobiet co tydzień a potem cala sobota jedna z partnerem....

Załączniki

• robaprzewijak.jpg
    robaprzewijak.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 44
  • robap2.jpg
    robap2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 41
  • stokke.jpg
    stokke.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 29
Hej,
Villa to jesteśmy na podobnym etapie jeśli chodzi o przygotowania na przyjście malucha.

Dżaga mam podobne odczucia,też bym chciała już urodzić,mam już dosyć.

Deli mam nadzieje,że to nic poważnego. Czekam na info.

Joanna super dostaliście prezent i jaki fajny gratis.

Patrycja ja mam samą wanienke.

Ja znowu w nocy nie spałam,koszmar jakiś. Bolaly mnie plecy,miednica i w sumie dalej wszystko boli. Chodze rozdrażniona przez ten ból i niemoc. M ma w dupie wszystko co jeszcze bardziej doprowadza mnie do wściekłosci.
Wczoraj zaczełam prasować ubranka Filipa,wyprasowalam kilka bodziaków i skapitulowałam. Jak ja niecierpie takich malutkich ubranek prasować. Może jutro wena najdzie. Dzisiaj jedynie 2 komplety pościeli machnełam.

A co do prania to ja piore wszystko w 40 stopniach. Kupiłam proszek lovela. Uważam,że nie ładnie pachnie. Dzidziuś i Jelp pachnialy tak dzidziusiowo,a ten jakoś tak chemicznie. Z Alą używalam tych dwóch i się sprawdziły. Teraz na promocji lovele i niw podoba mi się,ale trudno. Zapach wkoncu się wywietrzy. A jak któraś na ubrankach ma żÓłte plamy to polecam suszyć na słoncu,plamy znikają.

No i ja już po. Musiało strzelić jakieś naczynko. Szyjka długa i zamknięta. Mały wysoko :-)

Ten przewijak z wanienką jest bardzo fajny

Agnieszkaala ja mam lovelę od 4 lat i jak dla mnie prawie w ogólenie pachnie i jestem z niej zadowolona. W sumei chyba jedyny proszek gdzie po praniu Oliwia nie ma krostek na ciałku.

Antiope witaj w klubie zgaga jest straszna na szczęście kefir zaczął pomagać :-)

W już poprane poprasowane, a ja nic. Może w przyszłym tygodniu zacznę.

:-).

Deli bardzo się cieszę, że z tą krwią, to nic poważnego.
Kefir? Kurcze, nawet mam w lodówce, ale jakoś się bałam wypić przez to, że kefir kwaśny i do tej pory tylko mleko piłam. Muszę spróbować.

Witajcie. U mnie już wszystko poprane i poprasowane dla brzdąca. Wczoraj jeszcze wyhaczyłam perełki z lumpka,więc zrobiłam dodatkowe pranko i prasowanko,ale teraz już chyba muszę powiedzieć STOP ;)
Dziś wyprałam materacyk z wózka, torbę i pokrowce.
Co do proszku - pisałam już wcześniej, że ja zawsze prałam w DZIDZIUSIU i teraz też ;) Ślicznie pachnie i ubranka są mięciutkie :)

A mi dziś przyszła w końcu paczka z apteki. Jestem bardzo zadowolona. Wkleję foteczki na zakupowym ;) Dodatkowo dołożyli mi kilka gratisów, m.in. płytę z kołysankami muzyki poważnej dla dzidziusia :)

Przewijak jest u mnie czymś niepotrzebnym w zasadzie. Przydawał mi się tylko przez ok. 2 miesiące, potem przewijałam już na łóżku.

Wczoraj się przeraziłam, bo młody tak mi się wypchnął od strony pępka,że dostałam takiego bólu i nie mogłam się ruszyć. Straszne to! Tak promieniował ten ból na cały brzuch i uczucie było jakby mi coś chciało go rozsadzić od środka przez pępek :O

Beata Kamińska Ja myślę powoli o pakowaniu torby do szpitala,ale na razie nie mam w co, bo mąż pojechał na kolejną operację oka dziś i znowu go z tydzień nie będzie. No i ma małą walizeczkę ze sobą. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko.
deli cieszę się,że to nic poważnego
agnieszkaala ja też piorę w 40 stopniach, jedynie pieluchy gotowałam.
Antiope na zgagę dobre są jeszcze migdały i... reni ;)

W ogóle super że natka i zabcia trzymają się nadal.

Ostatnia edycja:
reklama
deli dobrze, ze wszystko ok :-) Ja też jeszcze nic nie uprane... Dziś jadę kupić Lovelę (mleczko) do prania. Powącham jeszcze w sklepie, skoro takie różne opinie ;-)

Do góry