Witam ja kupilam plyn do prania i juz ciuszki prawie poprane jeszcze tylko prasowanie a i w piatek spotkanie z polozna ) i tez musze dok upic pare rzeczy. Co myslicie o takim przewijaku razem z wanienka ? Pozdrawiam
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Deli ta krew to na pewno nic poważnego, ale masz rację, że lepiej pojechać i się upewnić że wszystko w porządku.
Współczuję bólu kręgosłupa.
die_perle to faktycznie będziesz w nocy z tej szkoły rodzenia wracać. My z D mieliśmy wczoraj już 3 zajęcia w szkole rodzenia i zostały nam jeszcze tylko jedne i koniec. W sumie, to dobrze, że tak to skondensowali, zwłaszcza zważywszy na czas, którego nam teraz brakuje (zwłaszcza D)
joanna_84 no to lipa z tym cukrem :-(
A mnie cały czas męczy ta wstrętna zgaga. Jak ja tego nie lubię…
Współczuję bólu kręgosłupa.
die_perle to faktycznie będziesz w nocy z tej szkoły rodzenia wracać. My z D mieliśmy wczoraj już 3 zajęcia w szkole rodzenia i zostały nam jeszcze tylko jedne i koniec. W sumie, to dobrze, że tak to skondensowali, zwłaszcza zważywszy na czas, którego nam teraz brakuje (zwłaszcza D)
joanna_84 no to lipa z tym cukrem :-(
A mnie cały czas męczy ta wstrętna zgaga. Jak ja tego nie lubię…
die_perle
patrycja ja mam przewijak z wanienka firmy roba- model rock star baby o taki
mi się wydaje ze to mega praktyczne rozwiązanie...ale fajne tez jest takie jak deli wynalazła- komoda z przewijakim drewniana i dokupila wanienke ze stokka taka skladana na plasko o taka
antiope no z tym kursem to trochę moja wina bo za pozno się zapislam i z tych dla par został już tylko ten "nocny" do tego najpierw sa spotkania samych kobiet co tydzień a potem cala sobota jedna z partnerem....
antiope no z tym kursem to trochę moja wina bo za pozno się zapislam i z tych dla par został już tylko ten "nocny" do tego najpierw sa spotkania samych kobiet co tydzień a potem cala sobota jedna z partnerem....
Załączniki
agnieszkaala
Hej,
Villa to jesteśmy na podobnym etapie jeśli chodzi o przygotowania na przyjście malucha.
Dżaga mam podobne odczucia,też bym chciała już urodzić,mam już dosyć.
Deli mam nadzieje,że to nic poważnego. Czekam na info.
Joanna super dostaliście prezent i jaki fajny gratis.
Patrycja ja mam samą wanienke.
Ja znowu w nocy nie spałam,koszmar jakiś. Bolaly mnie plecy,miednica i w sumie dalej wszystko boli. Chodze rozdrażniona przez ten ból i niemoc. M ma w dupie wszystko co jeszcze bardziej doprowadza mnie do wściekłosci.
Wczoraj zaczełam prasować ubranka Filipa,wyprasowalam kilka bodziaków i skapitulowałam. Jak ja niecierpie takich malutkich ubranek prasować. Może jutro wena najdzie. Dzisiaj jedynie 2 komplety pościeli machnełam.
Villa to jesteśmy na podobnym etapie jeśli chodzi o przygotowania na przyjście malucha.
Dżaga mam podobne odczucia,też bym chciała już urodzić,mam już dosyć.
Deli mam nadzieje,że to nic poważnego. Czekam na info.
Joanna super dostaliście prezent i jaki fajny gratis.
Patrycja ja mam samą wanienke.
Ja znowu w nocy nie spałam,koszmar jakiś. Bolaly mnie plecy,miednica i w sumie dalej wszystko boli. Chodze rozdrażniona przez ten ból i niemoc. M ma w dupie wszystko co jeszcze bardziej doprowadza mnie do wściekłosci.
Wczoraj zaczełam prasować ubranka Filipa,wyprasowalam kilka bodziaków i skapitulowałam. Jak ja niecierpie takich malutkich ubranek prasować. Może jutro wena najdzie. Dzisiaj jedynie 2 komplety pościeli machnełam.
agnieszkaala
A co do prania to ja piore wszystko w 40 stopniach. Kupiłam proszek lovela. Uważam,że nie ładnie pachnie. Dzidziuś i Jelp pachnialy tak dzidziusiowo,a ten jakoś tak chemicznie. Z Alą używalam tych dwóch i się sprawdziły. Teraz na promocji lovele i niw podoba mi się,ale trudno. Zapach wkoncu się wywietrzy. A jak któraś na ubrankach ma żÓłte plamy to polecam suszyć na słoncu,plamy znikają.
No i ja już po. Musiało strzelić jakieś naczynko. Szyjka długa i zamknięta. Mały wysoko :-)
Ten przewijak z wanienką jest bardzo fajny
Agnieszkaala ja mam lovelę od 4 lat i jak dla mnie prawie w ogólenie pachnie i jestem z niej zadowolona. W sumei chyba jedyny proszek gdzie po praniu Oliwia nie ma krostek na ciałku.
Antiope witaj w klubie zgaga jest straszna na szczęście kefir zaczął pomagać :-)
W już poprane poprasowane, a ja nic. Może w przyszłym tygodniu zacznę.
:-).
Ten przewijak z wanienką jest bardzo fajny
Agnieszkaala ja mam lovelę od 4 lat i jak dla mnie prawie w ogólenie pachnie i jestem z niej zadowolona. W sumei chyba jedyny proszek gdzie po praniu Oliwia nie ma krostek na ciałku.
Antiope witaj w klubie zgaga jest straszna na szczęście kefir zaczął pomagać :-)
W już poprane poprasowane, a ja nic. Może w przyszłym tygodniu zacznę.
:-).
persefona
Witajcie. U mnie już wszystko poprane i poprasowane dla brzdąca. Wczoraj jeszcze wyhaczyłam perełki z lumpka,więc zrobiłam dodatkowe pranko i prasowanko,ale teraz już chyba muszę powiedzieć STOP
Dziś wyprałam materacyk z wózka, torbę i pokrowce.
Co do proszku - pisałam już wcześniej, że ja zawsze prałam w DZIDZIUSIU i teraz też Ślicznie pachnie i ubranka są mięciutkie
A mi dziś przyszła w końcu paczka z apteki. Jestem bardzo zadowolona. Wkleję foteczki na zakupowym Dodatkowo dołożyli mi kilka gratisów, m.in. płytę z kołysankami muzyki poważnej dla dzidziusia
Przewijak jest u mnie czymś niepotrzebnym w zasadzie. Przydawał mi się tylko przez ok. 2 miesiące, potem przewijałam już na łóżku.
Wczoraj się przeraziłam, bo młody tak mi się wypchnął od strony pępka,że dostałam takiego bólu i nie mogłam się ruszyć. Straszne to! Tak promieniował ten ból na cały brzuch i uczucie było jakby mi coś chciało go rozsadzić od środka przez pępek :O
Beata Kamińska Ja myślę powoli o pakowaniu torby do szpitala,ale na razie nie mam w co, bo mąż pojechał na kolejną operację oka dziś i znowu go z tydzień nie będzie. No i ma małą walizeczkę ze sobą. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko.
deli cieszę się,że to nic poważnego
agnieszkaala ja też piorę w 40 stopniach, jedynie pieluchy gotowałam.
Antiope na zgagę dobre są jeszcze migdały i... reni
W ogóle super że natka i zabcia trzymają się nadal.
Dziś wyprałam materacyk z wózka, torbę i pokrowce.
Co do proszku - pisałam już wcześniej, że ja zawsze prałam w DZIDZIUSIU i teraz też Ślicznie pachnie i ubranka są mięciutkie
A mi dziś przyszła w końcu paczka z apteki. Jestem bardzo zadowolona. Wkleję foteczki na zakupowym Dodatkowo dołożyli mi kilka gratisów, m.in. płytę z kołysankami muzyki poważnej dla dzidziusia
Przewijak jest u mnie czymś niepotrzebnym w zasadzie. Przydawał mi się tylko przez ok. 2 miesiące, potem przewijałam już na łóżku.
Wczoraj się przeraziłam, bo młody tak mi się wypchnął od strony pępka,że dostałam takiego bólu i nie mogłam się ruszyć. Straszne to! Tak promieniował ten ból na cały brzuch i uczucie było jakby mi coś chciało go rozsadzić od środka przez pępek :O
Beata Kamińska Ja myślę powoli o pakowaniu torby do szpitala,ale na razie nie mam w co, bo mąż pojechał na kolejną operację oka dziś i znowu go z tydzień nie będzie. No i ma małą walizeczkę ze sobą. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko.
deli cieszę się,że to nic poważnego
agnieszkaala ja też piorę w 40 stopniach, jedynie pieluchy gotowałam.
Antiope na zgagę dobre są jeszcze migdały i... reni
W ogóle super że natka i zabcia trzymają się nadal.
Ostatnia edycja:
reklama