reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Witam :) ja kupilam plyn do prania i juz ciuszki prawie poprane jeszcze tylko prasowanie :( a i w piatek spotkanie z polozna :)) i tez musze dok upic pare rzeczy. Co myslicie o takim przewijaku razem z wanienka ? Pozdrawiam

reklama
Deli ta krew to na pewno nic poważnego, ale masz rację, że lepiej pojechać i się upewnić że wszystko w porządku.
Współczuję bólu kręgosłupa.

die_perle to faktycznie będziesz w nocy z tej szkoły rodzenia wracać. My z D mieliśmy wczoraj już 3 zajęcia w szkole rodzenia i zostały nam jeszcze tylko jedne i koniec. W sumie, to dobrze, że tak to skondensowali, zwłaszcza zważywszy na czas, którego nam teraz brakuje (zwłaszcza D)

joanna_84 no to lipa z tym cukrem :-(

A mnie cały czas męczy ta wstrętna zgaga. Jak ja tego nie lubię…

patrycja ja mam przewijak z wanienka firmy roba- model rock star baby o taki robaprzewijak.jpgrobap2.jpgmi się wydaje ze to mega praktyczne rozwiązanie...ale fajne tez jest takie jak deli wynalazła- komoda z przewijakim drewniana i dokupila wanienke ze stokka taka skladana na plasko o taka stokke.jpg

antiope no z tym kursem to trochę moja wina bo za pozno się zapislam i z tych dla par został już tylko ten "nocny" do tego najpierw sa spotkania samych kobiet co tydzień a potem cala sobota jedna z partnerem....

Załączniki

• robaprzewijak.jpg
    robaprzewijak.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 39
  • robap2.jpg
    robap2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 36
  • stokke.jpg
    stokke.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 25
Hej,
Villa to jesteśmy na podobnym etapie jeśli chodzi o przygotowania na przyjście malucha.

Dżaga mam podobne odczucia,też bym chciała już urodzić,mam już dosyć.

Deli mam nadzieje,że to nic poważnego. Czekam na info.

Joanna super dostaliście prezent i jaki fajny gratis.

Patrycja ja mam samą wanienke.

Ja znowu w nocy nie spałam,koszmar jakiś. Bolaly mnie plecy,miednica i w sumie dalej wszystko boli. Chodze rozdrażniona przez ten ból i niemoc. M ma w dupie wszystko co jeszcze bardziej doprowadza mnie do wściekłosci.
Wczoraj zaczełam prasować ubranka Filipa,wyprasowalam kilka bodziaków i skapitulowałam. Jak ja niecierpie takich malutkich ubranek prasować. Może jutro wena najdzie. Dzisiaj jedynie 2 komplety pościeli machnełam.

A co do prania to ja piore wszystko w 40 stopniach. Kupiłam proszek lovela. Uważam,że nie ładnie pachnie. Dzidziuś i Jelp pachnialy tak dzidziusiowo,a ten jakoś tak chemicznie. Z Alą używalam tych dwóch i się sprawdziły. Teraz na promocji lovele i niw podoba mi się,ale trudno. Zapach wkoncu się wywietrzy. A jak któraś na ubrankach ma żÓłte plamy to polecam suszyć na słoncu,plamy znikają.

No i ja już po. Musiało strzelić jakieś naczynko. Szyjka długa i zamknięta. Mały wysoko :-)

Ten przewijak z wanienką jest bardzo fajny

Agnieszkaala ja mam lovelę od 4 lat i jak dla mnie prawie w ogólenie pachnie i jestem z niej zadowolona. W sumei chyba jedyny proszek gdzie po praniu Oliwia nie ma krostek na ciałku.

Antiope witaj w klubie zgaga jest straszna na szczęście kefir zaczął pomagać :-)

W już poprane poprasowane, a ja nic. Może w przyszłym tygodniu zacznę.

:-).

Deli bardzo się cieszę, że z tą krwią, to nic poważnego.
Kefir? Kurcze, nawet mam w lodówce, ale jakoś się bałam wypić przez to, że kefir kwaśny i do tej pory tylko mleko piłam. Muszę spróbować.

Witajcie. U mnie już wszystko poprane i poprasowane dla brzdąca. Wczoraj jeszcze wyhaczyłam perełki z lumpka,więc zrobiłam dodatkowe pranko i prasowanko,ale teraz już chyba muszę powiedzieć STOP ;)
Dziś wyprałam materacyk z wózka, torbę i pokrowce.
Co do proszku - pisałam już wcześniej, że ja zawsze prałam w DZIDZIUSIU i teraz też ;) Ślicznie pachnie i ubranka są mięciutkie :)

A mi dziś przyszła w końcu paczka z apteki. Jestem bardzo zadowolona. Wkleję foteczki na zakupowym ;) Dodatkowo dołożyli mi kilka gratisów, m.in. płytę z kołysankami muzyki poważnej dla dzidziusia :)

Przewijak jest u mnie czymś niepotrzebnym w zasadzie. Przydawał mi się tylko przez ok. 2 miesiące, potem przewijałam już na łóżku.

Wczoraj się przeraziłam, bo młody tak mi się wypchnął od strony pępka,że dostałam takiego bólu i nie mogłam się ruszyć. Straszne to! Tak promieniował ten ból na cały brzuch i uczucie było jakby mi coś chciało go rozsadzić od środka przez pępek :O

Beata Kamińska Ja myślę powoli o pakowaniu torby do szpitala,ale na razie nie mam w co, bo mąż pojechał na kolejną operację oka dziś i znowu go z tydzień nie będzie. No i ma małą walizeczkę ze sobą. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko.
deli cieszę się,że to nic poważnego
agnieszkaala ja też piorę w 40 stopniach, jedynie pieluchy gotowałam.
Antiope na zgagę dobre są jeszcze migdały i... reni ;)

W ogóle super że natka i zabcia trzymają się nadal.

Ostatnia edycja:
reklama
deli dobrze, ze wszystko ok :-) Ja też jeszcze nic nie uprane... Dziś jadę kupić Lovelę (mleczko) do prania. Powącham jeszcze w sklepie, skoro takie różne opinie ;-)

Do góry