Dzaga 8 miesiac wiec mozemy sobie podac rece. Ja ogolnie jestem przerazona ta cala sytuacja. Tata wraca 5 wrzesnia wiec wtedy dopiero zaczne szykowac pokoj bo musze desantowac swoje biurko a komputer gdzies przestawic. Odwrocic jedna czesc segmentu by lozko moje zmiescilo sie pod okno. Skrecic lozeczko i je "poscielic" potem przykryje sie je folia. Poukladac rzeczy, przyszykowac wszystko. Dobrrze ze prasowaf nie bede musiala ufff.
Ogolnie czuje ze popadam w jakiegos masakrycznego dola a moja psychika jest wyniszczona przez pewna osobe.
Porod ... Ja nawet jak pomysle ciarki mnie przechodza. W srode musze sie zapytac czy moja dr wystawi mi skierowanie bo by nie hylo tak ze tfu tfu jak cos sie zafznie wczesniej to nie bedzie miejsc a co gorsza.beda mi kazac rodzic sn
Ogolnie czuje ze popadam w jakiegos masakrycznego dola a moja psychika jest wyniszczona przez pewna osobe.
Porod ... Ja nawet jak pomysle ciarki mnie przechodza. W srode musze sie zapytac czy moja dr wystawi mi skierowanie bo by nie hylo tak ze tfu tfu jak cos sie zafznie wczesniej to nie bedzie miejsc a co gorsza.beda mi kazac rodzic sn