reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

Dzaga 8 miesiac wiec mozemy sobie podac rece. Ja ogolnie jestem przerazona ta cala sytuacja. Tata wraca 5 wrzesnia wiec wtedy dopiero zaczne szykowac pokoj bo musze desantowac swoje biurko a komputer gdzies przestawic. Odwrocic jedna czesc segmentu by lozko moje zmiescilo sie pod okno. Skrecic lozeczko i je "poscielic" potem przykryje sie je folia. Poukladac rzeczy, przyszykowac wszystko. Dobrrze ze prasowaf nie bede musiala ufff.
Ogolnie czuje ze popadam w jakiegos masakrycznego dola a moja psychika jest wyniszczona przez pewna osobe.
Porod ... Ja nawet jak pomysle ciarki mnie przechodza. W srode musze sie zapytac czy moja dr wystawi mi skierowanie bo by nie hylo tak ze tfu tfu jak cos sie zafznie wczesniej to nie bedzie miejsc a co gorsza.beda mi kazac rodzic sn :o

reklama
Dysplazja szyjki macicy cin2/cin3 i nie wiadomo czy poczatkowego stadium raka nie ma poniewaz nie zgodzilam sie w ciazy na badanie histopatologiczne.

ach faktycznie już sobie przypomniałam przecież pisalas pare razy.....skleroza ciezarowki :p
ale z tego co kiedyś czytałam dysplazja nawet sin3 nie jest wskazaniem do cesarki- bo nie ma wpływu na porod oraz dziecko- jedynie może się zdażyć ze szyjka się nie rozwiera- wtedy decydują się cesarkę wykonać ale to spontaniczna.

Gdyby bylo tylko wiadomo ze to jest samo cin3. Skoro badanie cyto sie pogorszylo sa przypuszczenia ze choroba postepuje. Wiec ja wole dmuchac na zimne i moja dr tez woli nie ryzykowac bo jesli jest juz wczesne stadium raka to jest niebezpieczne. Wiec sama wyrazilam chec i zgode na cc.

Iguana gratuluje córci. Kawał kobiety z niej.
Paulinek masz racje. Nikomu nie dogodzisz. Niema się coprzejmować tylko dumnie pokazywać brzuszek.
Rajani mam nadzieje, że jednak wszystko będzie ok. i wynikcytologi się mylił.
Die współczuje upałów, u Nas podobnie.

Ja dzisiaj depresyjnie. Nie dość, że upał przez co duszno, słabo to jeszcze cholera mam zapalenie drog moczowych i zamiast byc lepiej bo od wtorku biore leki to jest gorzej. piecze podbrzusze strasznie. Już niewiem co mam robić, ciągle coś.

Hej dziewczyny,

u mnie dziś też ochłodzenie...może 23 stopnie...ale bombowo!!! w końcu mogę odetchnąć z ulgą.
W nocy coś mnie krzyże pobolewały i lewa strona brzucha, ale to jest tak strona co lekarze stwierdzili, że od moich operowanych bioder mogą być te bóle...

Co do kobit starszych i modzie ciążowej, to moja teściowa też mi gada, że powinnam trochę luźniejsze ubrania kupować, bo to nie wygląda ładnie...:wściekła/y: grrrrrr
A jak jeszcze nie byłam w ciąży, to ciągle twierdziła, że nie powinno się ubierać w tak dopasowane rzeczy, tylko trochę luźniejsze...i zawsze wtrącała kilka zdań mimochodem na temat mojego ubioru: a to bluzka za obcisła, płaszczyk za bardzo dopasowany, bo jak przytyje kilka kilo, to już nie będzie pasował bo sie nie zmieszcze:angry:...ehhh i co takiej zrobic?

Dzidzia mi sie dzisiaj taaaak rusza...ciągle sie wypina i brzuch mam zniekształcony...łobuziara jedna!
Zrobiłam dziś pranie skarpetek...i aż wzruszenie mnie wzięło na ich widok:
DSC_0805.jpg

ejjj no dziewczyny, jak się wchodzi na wątek zamknięty? I czy to jest dla stałych bywalczyń na forum??

Załączniki

• DSC_0805.jpg
    DSC_0805.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na bolący krzyż? Tak mi napierdziela od wczoraj, ze chodzić nie mogę nie mówiąc o schylaniu. Byłam w aptece po jakąś maść, ale nic nie dostałam, bo w ciąży podobno żadnej nie można :-(

agnieszkaala, wyobrażam sobie jak się czujesz, bo doskonale wiem jaką mamy pogodę a do tego ten ból. Współczuje.

ewelinkowska, nie wiem jak wejść na zamknięty wątek. Nie dostąpiłam tego zaszczytu ;-)

Do góry