reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2013:)

35,7 w cieniu.... 33,1 w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katorga

byłyśmy na zakupach ... kupiłam podkłady poporodowe, higieniczne, podpaski 2 paczki na po szpitalu, espumisan, efferalgan, stanik do karmienia w hamie, córce kupiłam rajstopki w reserved do przedszkola bo za 7zl w promocji, mezowi bokserki w hamie :) generalnie jestem zadowolona :D

a jak wracalysmy ze sklepu to myslalam ze sie ugotujemu w domu od razu prysznic zimny... :)

Iwona super że bez zmian :D

czekam jeszcze na kuriera bo zmieniamy operatora i ma mi umowe z telefonikiem przywiezc tylko cos nie moze dotrzec o_O

reklama
hej,
U Nas upał nie do wytrzymania. Za oknem 38stopni, w domu 30 mimo włączonego wiatraka. Masakra.
Trudno mi Was nadrobić, postaram się,ale wieczorem jak wena przyjdzie.
Ja nadal bez dziecka. Wraca we wtorek. M skończył malować salon, dzisiaj jak wróci dokręci karnisz, umyje okna i reszte będziemy razem sprzątać.
Dżaga fajne zakupy. Powiedź mi na jakim dziale są te biustonosze na ciążowym czy bieliźnianym? Bo byłam ostatnio i ani na jednym ani na drugim nie było.

na dziale ciążowym jest bielizna ;] tylko ten taki błyszczacy czarny a chciałam materialowy ciemny szary ale nie było rozmiaru :/ buuu

No i moja intuicja mnie zawodzi chyba jak w morde strzelił pan doktor potwierdził ze będzie Zoska:szok: waga mojej kruszyny 2367g o długośc nie pytalam wszytko z mała ok wiec sie ciesze po rozmowie z moim stwierdził ze spierdzieliłam gatunek :szok: jak by to odemnie zalezało:)

No i moja intuicja mnie zawodzi chyba jak w morde strzelił pan doktor potwierdził ze będzie Zoska:szok: waga mojej kruszyny 2367g o długośc nie pytalam wszytko z mała ok wiec sie ciesze po rozmowie z moim stwierdził ze spierdzieliłam gatunek :szok: jak by to odemnie zalezało:)

Wow duza Zosia. Pierworodny w 30 tygodniu wazyl 1640. YYY i co to za tekst mam nadzieje ze to mialo byc dowcipne, bo inaczej to ...:no:

Mysle ze ludziom nie dogodzi, albo za maly brzuszek, albo za duzy, albo za okragly, albo za kanciasty:rofl2: Najwazniejsze ze nam sie podoba i nie wolno zapomniec ze Tam w srodku jest DZIECKO. Ja tez juz roznosci slyszalam. Kiedys w 5 miesiacu jedna zanajoma pyta mi sie co ja urodzilam, chlopca czy dziewczynke? Jakis tydzien temu jeszcze inna: OO to bedzie duze dziecko bo i brzuszek pokazny!:szok: A tymczasem lekarz twierdzi ze raczej drobna bedzie. Z kolei tesciowa ooo niezle przytylas! A przytylam mniej niz z pierworodnym o tym czasie. I tak moglabym pisac i psac. Ale mysle ze najlepiej sie tym nie przejmowac, bo szkoda nerwow:tak:

Antiope moze twoj ojciec "specjalnie" nie zauwazyl ciazy?

Antiope wypluj te słowa 4 w zupełności mi wystarczy:)

Paulinek no zaśmiał sie raczej przeciez sama sobie Zochy nie zrobiłam wiec co do gatunku to nie moj plemnik zawiódł tylko Jego pozatym powiedzial ze bardzo sie cieszy ze wszytko z małą ok bo juz sie przyzwyczaił do mysli ze bedzie 3 córka i jak by sie okazało ze syn to tez by sie cieszył ale juz nie miał by siły wykłucac sie ze mną o imie bo ja co chwile zmieniam zdanie:-)

Witam się i ja!!!
Oj chyba koniec upałów, u nas już od dwóch tak sobie na dworze, w nocy deszcze i burze a i w ciągu dnia nic ciekawego. No, ale wybrałam się z córką nad morze, pod drodze napotkałyśmy ulewę na miejscu też, ale później się rozpogodziło i młoda nawet się kąpała :-)
Ja swój ciążowy brzuch lubię i podkreślam go jak tylko mogę, lubię jak go widać :-) nawet nad wodą nie przejmuję się nikim, kąpię się w górze od stroju i spodenkach krótkich a jak wychodzę to zakrywam dopiero przed słońcem brzuch.
Iwona Uzar teść jaki znawca, w ogóle bym się nim nie przejęła tym co mówi. Co ona ma do Twojego brzucha, niech się cieszy, że jego wnuk ma piękny duży domek w mamusi brzuszku. Super, że nie wylądowałaś w szpitalu. Odpoczywaj!!!
Dżaga no tak kiedyś to ciężarne worki na siebie zakładały. Czasy się zmieniły, teraz można naprawdę pięknie wyglądać z dużym brzuchem. Zakupy udane, właśnie mi przypomniałaś, że nie mam jeszcze nic z tych rzeczy i chyba powoli czas się w nie zaopatrzyć.
Iguana30 no tak przy dzieciach ciężko o odpoczynek, ale musisz jakoś wygospodarować ten odpoczynek, nie ma innego wyjścia.
Iguana30 najważniejsze, że z małą wszystko dobrze i rośnie Wam duża córcia!!!

reklama
Hej dziewczyny!

nnatalie basen mam fartem od teściów bo już nie używają od dwóch lat, w przeciwnym razie pewnie w tym roku bym się jeszcze nie pluskała :D mam nadzieje że twoje samopoczucie już lepsze?
Kamea u mnie wiatrak też zapiernicza non stop, w domu 29-30 stopni :/ mam już dość
ewelinkowska mnie też jak zaczepiają to mówią do mnie tak jakbym miała zaraz rodzić :// a ja lubie swój duży brzuch :D
persefona zazdroszczę takiego wypoczynku a za masaż oddałabym chyba wszystko!
Iwona super że wizyta udana i nie trzeba leżeć w szpitalu :))
Iguana duża dorodna córcia a najważniejsze że zdrowa :)))

lol ale macie zachcianki :D ja właściwie jem wszystko, najchętniej owoce i słodycze ale to drugie muszę odpuścić :/

zazdroszcze tym u których był już deszcz, u mnie susza totalna aż trawa zrobiła się żółta i sianowata :baffled:

u mnie po wizycie właściwie ok poza cukrem ale to nie pisze tutaj...

pozdro i życze mam przespanej nocy ! bo u mnie to prawdopodobnie już będzie ok 6-7 nieprzespana przez te upały :/

Do góry