reklama
hej dziewczyny! ale u mnie duchot, słonka już nie ma ale taka zawiesina w powietrzu że nie ma czym oddychać :/
Dżaga no to osiem świeczek ! zazdroszczę ci, ja dopiero zbliżam się do 7-mki a już mam tak wielki brzuch i tak mi ciężko że nie wiem jak mam to wszystko wytrzymać :/
die zdolniacha z twojej córy ! zazdroszczę takiej temperatury mam nadzieje że i u mnie się jutro obniży
agnieszkala współczuje bardzo, zdrówka !!!
zabka mnie krzyże napierdzielają już od ponad 2 tygodni i jest coraz gorzej
dziewczyny piszą o kąpieli a ja mam tylko kabinę
Dżaga no to osiem świeczek ! zazdroszczę ci, ja dopiero zbliżam się do 7-mki a już mam tak wielki brzuch i tak mi ciężko że nie wiem jak mam to wszystko wytrzymać :/
die zdolniacha z twojej córy ! zazdroszczę takiej temperatury mam nadzieje że i u mnie się jutro obniży
agnieszkala współczuje bardzo, zdrówka !!!
zabka mnie krzyże napierdzielają już od ponad 2 tygodni i jest coraz gorzej
witam już prawie weekendowo :-)
wpadam tylko się przywitać i poczytać co u Was...
Ł właśnie dziś zaczął tygodniowy urlop więc pewnie rzadziej będę zaglądać bo mamy trochę spraw do ogarnięcia z jeszcze zapadła decyzja że kupujemy drugi większy samochód więc pewnie chwilowo jeżdżenie i oglądanie zajmie nam trochę czasu ale postaram się być na bieżąco...
u nas na szczęście już drugi dzień chłodniej tz. jakieś 26 stopni ale odczuwalna temp bardzo przyjemna, całkiem inaczej organizm funkcjonuje
życzę Wam miłego weekendu i na pewno będę podczytywać w ciągu tego tygodnia :-)
wpadam tylko się przywitać i poczytać co u Was...
Ł właśnie dziś zaczął tygodniowy urlop więc pewnie rzadziej będę zaglądać bo mamy trochę spraw do ogarnięcia z jeszcze zapadła decyzja że kupujemy drugi większy samochód więc pewnie chwilowo jeżdżenie i oglądanie zajmie nam trochę czasu ale postaram się być na bieżąco...
u nas na szczęście już drugi dzień chłodniej tz. jakieś 26 stopni ale odczuwalna temp bardzo przyjemna, całkiem inaczej organizm funkcjonuje
życzę Wam miłego weekendu i na pewno będę podczytywać w ciągu tego tygodnia :-)
Dżaga
Fanka BB :)
u nas w końcu sie schłodziło.. rano było 29 stopni teraz 24 a w domu juz spadlo do 27 ;] zaraz i tak musze okna pozamykać bo jak wróci towarzystwo z placyka to od razu prysznic i oby młodej nie zawiało...
zdrzemnełam sie 30min ale czuje ze padne wieczorem
zdrzemnełam sie 30min ale czuje ze padne wieczorem
Witam!!!
Jakoś tak te dni lecą jak szalone, niby nic ciekawego nie robię a jednak. Dziś miałam pyszny obiadek- rybka z frytkami i do tego cola :-) mniam!!!
Dżaga nie myśl o porodzie, może być zupełnie inny. Jak ja bym miała myśleć, że ten poród będzie wyglądał jak mój poprzedni to bym chyba bała się do szpitala jechać. Teraz będzie inaczej, lepiej, taką mam nadzieję :-)
Antiope ja też kocham lato i ciepełko i tez ta pogoda teraz mnie nie rajcuje.
agnieszkaala współczuję zapalenia, że też kobiety w ciąży muszą wszystko łapać
ewelinkowska cudny widok na suszarce. kto by pomyślał, że skarpetki mogą wzruszać :-)
Jakoś tak te dni lecą jak szalone, niby nic ciekawego nie robię a jednak. Dziś miałam pyszny obiadek- rybka z frytkami i do tego cola :-) mniam!!!
Dżaga nie myśl o porodzie, może być zupełnie inny. Jak ja bym miała myśleć, że ten poród będzie wyglądał jak mój poprzedni to bym chyba bała się do szpitala jechać. Teraz będzie inaczej, lepiej, taką mam nadzieję :-)
Antiope ja też kocham lato i ciepełko i tez ta pogoda teraz mnie nie rajcuje.
agnieszkaala współczuję zapalenia, że też kobiety w ciąży muszą wszystko łapać
ewelinkowska cudny widok na suszarce. kto by pomyślał, że skarpetki mogą wzruszać :-)
agnieszkaala
Zabka co do bóli krzyża to mi chwilową ulge przynosi masaż albo ciepły prysznic/kąpiel. Podczas prysznica woda masuje plecy.
Ewelinkowska skarpetusie urocze.
Aniula obiad mniam.
Dzaga ja też dzisiaj w dzień drzemałam i dlużej bo z godzine.
Ewelinkowska skarpetusie urocze.
Aniula obiad mniam.
Dzaga ja też dzisiaj w dzień drzemałam i dlużej bo z godzine.
Kamcia2810
w sytuacjach krytycznych to ja nawet w brodziku potrafiłam się położyć hehe
Dżaga
w sytuacjach krytycznych to ja nawet w brodziku potrafiłam się położyć hehe
my tez mamy tylko kabine ale brodzik wysoki przy dzieciakach idealnie
burza jest ale obok nas u nas zaczeło padac w końcu ;]
reklama
Dziewczyny ja już kompletnie wypadłam z ogólnego obiegu
Wywczasowałam się, a teraz remont mamy, więc też czasu nie wiele. Teraz siadłam do forum troszkę, bo małż poszedł na piwko z kolegą solenizantem. Jeszcze mam po niego jechać
Myślę, że wrzesień będzie miesiącem spokoju... Tyle, że wtedy mam zamiar przysiąść troszkę do handmade'owych akcji
W środę zaczynamy szkołę rodzenia Już nie mogę się doczekać!!!
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie ogarnę tego co u Was Na fb teraz mi łatwiej śledzić Wasze losy
Poczytam sobie wątki tematyczne, czasem coś napiszę, ale to chyba będzie na tyle mojego forumowego życia jak na razie...
Wywczasowałam się, a teraz remont mamy, więc też czasu nie wiele. Teraz siadłam do forum troszkę, bo małż poszedł na piwko z kolegą solenizantem. Jeszcze mam po niego jechać
Myślę, że wrzesień będzie miesiącem spokoju... Tyle, że wtedy mam zamiar przysiąść troszkę do handmade'owych akcji
W środę zaczynamy szkołę rodzenia Już nie mogę się doczekać!!!
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie ogarnę tego co u Was Na fb teraz mi łatwiej śledzić Wasze losy
Poczytam sobie wątki tematyczne, czasem coś napiszę, ale to chyba będzie na tyle mojego forumowego życia jak na razie...