reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

No mozliwe, ale cxym blizej tym bardziej sie juz denerwuje...
Jutro wieczorem bede miec zdjecia z sesji:) wyszlo az 43zdjecia:)
Zjadlam makrele i mi niedobrze=/ bleh

reklama
Czekam jak na szpileczkach :-)
Co do bóli podbrzusza mnie też ostatnio podolewa, ale to rozciągania ciąg dalszy... W obwodzie mam już 105 cm Normalnie młody sobie domek letniskowy dobudowuje ...

Rajani super już widać te ruchy. :-) U mnie nadal nie aż tak spektakularne, choć od czasu do czasu widoczne.

A ja się w ogóle nie stresuję porodem, chyba tylko tym, że może się zacząć za wcześnie, bo jeszcze nic nie jest gotowe. Może właśnie dlatego nie myślę o porodzie, bo jeszcze tyle ma się wydarzyć przed nim (jeśli chodzi o przygotowania i zakupy), a Wy już w zasadzie w większości macie wszystko gotowe i tylko czekacie na swoje maleństwa...

Witam się wieczorkiem.
Dziękuję wam kochane za pomysły dotyczące urodzinek koleżanki mojej córki. Kupiliśmy jej książkę z baśniami taką -> Najpiękniejsze baśnie świata / PRACA ZBIOROWA | książka » Księgarnia Gandalf i dorzuciliśmy słodycze :) Mam nadzieję,że będzie zadowolona.
U nas pogoda płata nam figle. Raz upalnie, a raz wietrznie i burzowo.
Mnie od wczoraj brzuch strasznie się napina, a młody figluje na całego.
Rajani fajny filmik. Sama mogłabym nakręcić coś takiego, bo młody daje czadu szczególnie wieczorami i brzuchol skacze,że ho ho :rofl2:

Kupiłam dziś w carrefourze 3kg proszek Dzidziuś do białego i kolorów (każdy po 25,99zł) i płyn do prania pieluszek Dzidziuś (prawie 7zł). Ale prania jeszcze nie zaczęłam, bo muszę przywieźć od siostry trochę ciuszków :p potem je posegregować i zacząć akcję :)

Ogólnie jestem z tych jeszcze nieprzygotowanych :-p:zawstydzona/y: Nie mam wszystkich rzeczy do szpitala pokupionych, żadnych kosmetyków dla dzidziusia (nawet łóżeczka). Nic nie poprane ani nie wyprasowane :p
Ale zdążę - mam nadzieję ;)

Teraz mam na wakacjach 6-latka, później 10-latkę :p Więc mam co robić ;)

Mój młodszy nauczył się wyłazić z łóżeczka górą!!! :szok:Chyba czas usypiania na łóżku. 2 noce walczyliśmy. Dziś zasnął. Zobaczymy co dalej, ehhh....:dry:

rajani fajny filmik... Moje zazwyczaj jak włacze kamerke to udają grzeczne panny a np sekundę wcześniej brzuch skakał jak szalony... Normalnie jakby wiedziały ze mamusia je teraz nagrywa...

antiope ja sie samego porodu nie boje. Boje sie tylko tej niewiadomej czyli kiedy mi małe po cc przywioza, jak pójdzie cc, mam plan wrócić szybko do sił ale czy mi sie to uda... Tego sie obawiam bo nie wiem jak to będzie bo każdy inaczej reaguje...

Rajani fajny filmik

Natalia mój to samo. Szaleje jak szalony, a jak tylko włączę kamerkę to cisza.
Co do cc to faktycznie każda inaczej, ale jak nastawienie jest pozytywne i się bardzo chce to dość szybko się dochodzi do siebie.
Kiedy ci przywiozą małe to zależy od szpitala.

reklama
Rajani no maluszek skacze, że hohoh - moja też taka ruchliwa aż mnie cały pęcherz boli.
Dziewczynki ja też nie gotowa, nie mam nic !! ale przeciez jeszcze 2 m-ce więc kupa czasu :))

Do góry