reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

joanna153 faktycznie widać postępy w remoncie od ostatniego zdjęcia

Pannacota jak ja zazdroszczę tego ogrodu.

kamcia nie wpadłabym na to, żeby w tym stanie przez płoty skakać.

die_perle fajny ten Twój mąż

Deli naprawdę prześliczna dziewczynka z tej Twojej Oliwki

reklama
Kamcia ty to masz pomysły. Dwa i poł miesiąca do porodu, a ty przez płoty skaczesz!

No bo... to chyba już z nerwów zrobiłam, nie dość, że upał, Tomek jeszcze kazał mi kupić mieszadło do zaprawy bo wczoraj w OBI nie kupił, zapomniałam reklamówki którą sobie naszykowałam na te jagody to jeszcze ta kłódka i mnie szlak trafił:wściekła/y: Aż mamie kwiatki podeptałam przez przypadek, ale nie miałam innego wyjścia:-p

Kamcia- kochanan nigdy wiecej takich głupot. Przepraszam za dosłowność, ale aż mnie zatkało. :no: Wiem, ze w nerwach robi sie dziwne rzeczy, ale... No no!
Joann, nnatalie nie pije na szczęście herbaty, a anatol faktycznie jest dobrą kawką. Czemu o nim zapomniałam? A frappe uwielbiam :-D
die_perle fuksiaro! Smacznego :-)
Oskaa chyba tata przemyślał sprawę i zauważył ze trochę nie halo postapilby. To dobrze. A jak coś sie kopie to już reszta pokoleii leci. Nie wiem czemu tak jest, ale jest :-)
Podłączam się do prośby ewelinkowskiej o tytuły czegoś lekkiego do poczytania.

Ale jestem zła. Mąż chciał zmienić pracę na zgodną z kwalifikacjami. Był na pierwszym etapie rekrutacji, za parę dni miał być drugi. Dobrze rozwiązał zadania, ale okazało się że ta rozmowa to tylko formalność. Już po znajomości zatrudnili kogoś! No k""""" jakieś dwa lata miałam niemal identyczną sytuację. Niby wiadomo, ze tak jest, ale kiedy doświadczy sie czegoś na własnej skórze to jeszcze bardziej wkurza :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
oo matko dziewczyny, ale się rozpisałyscie!
deli omg jakbym widziała swój sufit rok temu :)), a córeczkę masz prze cudną!
ewelinkowska obśliniłam laptopka od twoich wczorajszych słodkości
Sony looooooool gratulacje :)))) rewelacja ! zazdroszczę wózka :)
aniula gratuluje córeczki :)
deli współczuje takich bóli :/
Iguana witaj ! najważniejsze ze z córeczką ok, 3mam kciuki, a co do męża to tak już z nimi jest bo czasem nie rozumieją i potrafią palnąć głupotę, nie przejmuj się, wyniki się poprawią i będzie dobrze
Kamea mi również niespanie nie odpuszcza :((
Antopie moje kondolencje :/ każda utrata najbliższej osoby jest trudna :/
joanna urządzanko pokoiku będzie z pewnością najfajniejsze, zazdroszczę :)tak lubię kawę a staram się jej unikać, czemu ja nie wpadłam na to żeby sobie bezkofeinową kupić? ale ja debil jestem lol ! :szok:
nnatalie też mam anatolka ale coś ostatnio o nim zapominam, za to joanna przypomniała mi że istnieją bezkofeinowe i kupię jutro moją ulubioną nescafe classic :))
die no to koffany mąż :))
zabka ehh tak to już jest, mój D. ostatnio miał mieć już z 5 prac "na bank" i co? i wielkie g.....ehhh, na szczęście od soboty zaczyna coś robić

co do prania to chce się zaopatrzyć w proszki z Loveli i ewentualnie płyn z dzidziusia ale to do kocyków myślę póki co

pasuje mi zrobić paznokcie u nóg ale już mi brzuch przeszkadza i nie wiem jak się za to zabrać ehh :szok:

jak powiedziałam wczoraj mojemu D. że mała po zjedzeniu kasztanka strasznie fika to poszedł do sklepu i kupił mi 4 różne batoniki :szok: taaaaa jak tak dalej pójdzie to się w drzwi nie zmieszczę

u mnie okropny upał! pozdrawiam was!! dobrze że już prawie weekend :-D

Joanna84 dziękuje ślicznie w imieniu córy. Co do paznokci właśnie skończyłam malowanie :-). Było troszkę trudno, ale jeszcze da się radę.

Kamcia na drugi raz meliska, a po porodzi płot ...

Natalie malutkie wysysają z Ciebie energie dlatego Ty ciągletaka głodna.
Deli fajna sesyjka. Ja też musze się wkońcu zebrać i jakieśfotki porobić brzucha i Alusce bo dawno nie miała zdjęć robionych.
Kamcia musiałaś wyglądać komicznie:D Dobrze, że nikt niezadzwonił na policje myśląc, żeś złodziejka. Ale taki wybryk to trocheniebezpieczne.
Die taki mąż to skarb. W sumie mój też pewnie by się zgodziłalbo kupił coś gotowego.
Oskaa o ja też się wkurzam i płacze ciągle o błahostki. Takie są uroki ciąży-hormony szaleją. Dobrze,że jednak obie sprawy udało się załatwić.
Ewelinkowska , Zabka ja uwielbiam książki Emily Giffin.Lekkie, przyjemne, babskie.
Zabka w Lublinie trudno o prace, a jeszcze jak wszystko poznajomościach to szlak człowieka może trafić. Mój M od października zmieniaprace, jestem ciekawa czy ta będzie lepsza od poprzedniej.
Joanna84 Twój M szaleje, wczoraj bułeczki, dzisiaj batoniki.Złoty chłop:)

Ja własnie skońćzyłam robić kompoty, jeszcze zostało mi zapasteryzować,ale nogi mi już wchodzą do d... Jeszcze na jutro domówiłam bo mało słoików wyszło więc i w sobote czeka mnie powtórka z rozrywki. Jutro wieczorem ma koleżanka wpaść na ploty, mam nadzieje, że zostanie na noc to poplotkujemy dłużej.

Dziekuje wam za miłe słowa oraz wsparcie wypiłam melise i troche sie uspokoiłam poszłam z koleżanka na mega lody i humor troche sie poprawił co do męza... nie mam z nim kontaktu niech troche pocierpi za swoje słowa i moje nerwy

joanna_84 no tak to jest po słodkim :-) maluchy fikają. Moja siostra mówiła mi: Jak chcesz zobaczyć jak mały fika, to zjedz trochę czekolady i połóż się.
A pazurki u stóp jeszcze tez daję radę, ale co raz ciężej ;-) Całe szczęście mam pod domem fajną kosmetyczkę :-)

Gotuję sobie kolbę kukurydzy :-p

Dziewczyny któraś z Was pisała ze sama robi sok z buraków czy moge prosic o przepis bo ten sklepowy niestety nie nadaje sie do picia...:(

reklama
Iguana buraka musisz przepuścić przez sokowirówkę i dodać troszkę jabłka. Mi to na hemoglobinę nie pomogło, niestety. Biorę Tardyferon, który utrzymuje wynik ok 11,4.

Do góry