reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
Koreczek to jakaś masakra, jak ja nienawidzę tych młodych naćpanych gnojków, którzy pozjadali wszystkie rozumy.
Joanna dobrze że z zębem już pokój.
Oskaa gratuluje setki ;)

Dziewczyny z ledwością przeżyłam urodziny. Plecy i spojenie bolały okropnie. Dobrze, że siostra przyjechała później i mi pomogła, bo było by źle. W nocy do wc nie umiałam dojść taki ból. Dziś już lepiej.
Tort Macedoński słodki jak cholera i masa się słabo zsiadła, jednym słowem przepis do kosza, już więcej go nie zrobię. Nie wart tej roboty. Bardziej wszystkim smakował placek drożdżowy z rabarbarem i truskawkami, aż mnie teść pochwalił, że lepszy niż jego żona robi :)) Powiem Wam, że zamiast kupić cukier waniliowy to przez pomyłkę kupiłam cukier cynamonowy i dodałam do ciasta i aż siostra się pytała co ja dodałam, bo taki inny lepszy smak wyszedł:-D

Dziś już wiem, że moich urodzin w październiku już nie zrobię, bo nie będę w stanie, a może już na porodówce będę.....

koreczek no co za gnojstwo! :wściekła/y::angry: słów brak! Dobrze, ze nic się Wam nie stało. A auto bardzo zniszczone? Uważajcie na siebie. Najlepiej ich ignorować jak się przypadkiem spotkacie.
Ja też miałam przejścia z taki gówniarzem u siebie w bloku. Ale zaczęłam go z mężem ignorować i dał sobie spokój.

Koreczek nam nadzieję, że to było jednorazowe i dadzą wam spokój.

My po sesji i z ciążowej sesji wyszła Oliwkowa :-) i może dobrze, bo jakoś wole studyjne.

Dżaga biedna mała. Mam nadzieję, ze się szybko zagoi. Biedulka.

Ostatnia edycja:
Kurcze, ale mam stracha. Przed chwilą zauważyłam obrzęk przy kostce lewej stopy. Kostki nie widać. Gdy nacisnę w to miejsce, to ślad po ucisku znika dopiero kilku długich sekundach. Od razu zmierzyłam ciśnienie. Jest ok. Teraz leżę z uniesionymi nogami i modlę się, żeby do rana obrzęk zszedł. Wizytę u lekarza mam w czwartek, a od przyszłego tygodnia mój gin zaczyna urlop:baffled: Boję się cholernie, żeby nie było powtórki. Przy Kubie też w tym czasie zaczęły się problemy.

Die mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i ładnie sobie odpoczywasz :)

Kamcia ładna fryzurka :)

joanna84 dobrze, że wyrywanie zęba poszło w miarę gładko ;)

nula powodzenia na obronie. Kciuki mocnooo zaciśnięte!

O cyckach nawet mi nie mówcie! 4 lata temu nosiłam 70B, później 70C, a teraz 70 E:-(

ałł Dżaga, mam nadzieję, że warga małej już w miarę ok. i, że szybko się zagoi.

Koreczek!!!!:szok: Co za smarkacze!!! Nie dziwię się, że boicie się z domu wyjść! Nie wiadomo co takim do głowy strzeli!!! Mam nadzieję, że ich zapał już ostygł!

Ostatnia edycja:
Witam na zakończenia weekendu!!!

Zawitała na dwa dni do domu, ale córcia została u babci, bo ja tylko na badania jutro i wizytę u ginekologa we wtorek więc nie ciągnęłam ze sobą małej, ona chętnie została a ja sobie troszkę odpocznę :-) dziewczyny za dwa ni mam wizytę i mam w związku z nim dyskretne pytanko: ja się przygotowujecie do ginekologa? dajecie jeszcze radę, bo u mnie będzie ciężko? chodzi mi tam na dole :-)
Jutro jadę do lidla, bo pieluchy mają być na promocji, w kauflandzie też są i zamierzam kupić kilka paczek, powoli gromadzić, żeby były na zaś.
joanna_84 super, że z tym dentystą ok, że nie bolało, mnie na samą myśl boli :-)
die_perle extra, że u Ciebie już dobrze, maluszek daje znaki i ma się ok, mój jakiś taki leniwy, jakoś tak słabo tańcuje, ale pewnie jeszcze trochę to doczekam się porządnego kopniaka.
nula1988 w takim razie trzymam kciuki za obronę, będzie dobrze, no ale stres pewnie jest :-)
Dżaga oj bidulka, cierpi pewnie mocno. Ja strasznie się boję jak moja córka się przewróci albo uderzy w buzię i widzę krew, boję się od razu o zęby. Mąż przecież nie chciał i sam pewnie bardzo się przestraszył, ale wiem jak ja bym była zła na mojego za takie coś więc doskonale Cię rozumiem. Trzymajcie się!!!
koreczek83 ojej straszna historia, współczuję, ależ strachu się najedliście i pewnie dalej stresujecie, bo to naprawdę poważna sprawa. Niestety teraz młodzi ludzie z nudów tak się właśnie zachowują, tylko dlaczego atakują niewinnych ludzi? Mam nadzieję, że wszystko się uspokoi, a dzieciaki jak wytrzeźwieją to dojdzie do nich co zrobili, bo o przeprosinach pewnie mowy nie ma.
bosmanka dziękuję i pozdrawiam!!!

Witam rano :-)
Malutki głodny i siłą rzeczy po siusiu trzeba była coś zjeść, bo spać już nie pozwolił. Nie ma jak mieć głoda w sobie :p. Testuje mamusię już teraz. Ciekawe czy po porodzie też będzie głodkiem?
Dostałam wczoraj pierwsze zdjęcia Oliwii z sesji - bomba. I nawet JA się załapała na zdjęciu z córeczką.

Anula ja mam wizytę we wtorek i szczerze to dół porządkuje tylko jak idę do gin, bo mój niestety już nie korzysta :-D jakkolwiek to brzmi. Jak na razie daje radę, a na koniec tylko sprawdzam lusterkiem czy aby na pewno nie zostawiłam gdzieś krzaczków :-).

reklama
Witam,

Tak dziś już znacznie lepiej ale nadal ma spuchnięta wargę...
Wczoraj byłam wieczorem u koleżanek bo dwie leża na patologii, dziś jedna będzie wiedzieć kiedy CC a druga będzie mieć 3 indukcje....
Ja natomiast dziśs będe robić gołąbki, zaraz wstawie zupke i musze pojechac miesa dokupic bo jednak za malo kupiLam :p
Troche posprzatam i do konca dnia leze do gory brzuchem :D

Do góry