Witam na zakończenia weekendu!!!
Zawitała na dwa dni do domu, ale córcia została u babci, bo ja tylko na badania jutro i wizytę u ginekologa we wtorek więc nie ciągnęłam ze sobą małej, ona chętnie została a ja sobie troszkę odpocznę :-) dziewczyny za dwa ni mam wizytę i mam w związku z nim dyskretne pytanko: ja się przygotowujecie do ginekologa? dajecie jeszcze radę, bo u mnie będzie ciężko? chodzi mi tam na dole :-)
Jutro jadę do lidla, bo pieluchy mają być na promocji, w kauflandzie też są i zamierzam kupić kilka paczek, powoli gromadzić, żeby były na zaś.
joanna_84 super, że z tym dentystą ok, że nie bolało, mnie na samą myśl boli :-)
die_perle extra, że u Ciebie już dobrze, maluszek daje znaki i ma się ok, mój jakiś taki leniwy, jakoś tak słabo tańcuje, ale pewnie jeszcze trochę to doczekam się porządnego kopniaka.
nula1988 w takim razie trzymam kciuki za obronę, będzie dobrze, no ale stres pewnie jest :-)
Dżaga oj bidulka, cierpi pewnie mocno. Ja strasznie się boję jak moja córka się przewróci albo uderzy w buzię i widzę krew, boję się od razu o zęby. Mąż przecież nie chciał i sam pewnie bardzo się przestraszył, ale wiem jak ja bym była zła na mojego za takie coś więc doskonale Cię rozumiem. Trzymajcie się!!!
koreczek83 ojej straszna historia, współczuję, ależ strachu się najedliście i pewnie dalej stresujecie, bo to naprawdę poważna sprawa. Niestety teraz młodzi ludzie z nudów tak się właśnie zachowują, tylko dlaczego atakują niewinnych ludzi? Mam nadzieję, że wszystko się uspokoi, a dzieciaki jak wytrzeźwieją to dojdzie do nich co zrobili, bo o przeprosinach pewnie mowy nie ma.
bosmanka dziękuję i pozdrawiam!!!