reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Kochane jestescie dziewczyny i widze że wszystkie dzielne ja mam tylko nadzieje ze po porodzie nawet te z innej czesci polski uda nam sie znaleśc jakies miasto i spotkac w duzym gronie na wiosne lato 2014 ....

a ja mam postanowienie bede zajebista kucharka ..., juz teraz staram sie eksperymentowac w kuchni ...

reklama
witam się weekendowo :-)

Dziś u mnie studniówka :happy:
I jeszcze coś...
laugh.gif
... chciałam kupic biustonosz, bo w tym mi już troszkę ciasno i wiecie co się okazało... że obecnie dobry na mnie to 75C lub D
shocked.gif
p.gif
a zawsze miałam 70B lub C. A jakiś czas temu dostałam od szwagra żony torbę z biustonoszami do karmienia i myśle "boże jakie to wielkie!!!" a dziś mierzę i dobre :-D

Ostatnia edycja:
Witam się i ja dziś z wieczora
Rano poszłam z mała do babci, bo dzwoniła i wróciłam o 19 :-). Dzień na zakupach prawie cały.
Mały dostał dwa bodziaki, Oliwia spineczki i dwie bluzeczki, a ja portfel o którym już dawno marzyłam, a co :-).

Perle odpoczywaj i do usłyszenia

Oskaa ja tak w pierwszej ciąży miałam, ze co chwilkę kupowałam biustonosze, bo cycki tak rosły. Teraz jakoś wolniej im to idzie :-)

Natalii tylko 10 to już z górki u ciebie. Za chwilkę będziesz tulić swoje księżniczki.

Witam ...

Joanna super że wyrwanie zęba nie było takie straszne :)
Die dobrze że mąż dba o Ciebie :)
Oska gratki 100dniówki :)

a my wczoraj byliśmy u szwagierki, jej synek super i już bym chciała mieć Oliwke przy sobie :) w każdym razie poszlismy pozniej nad wode a wracajac córka z mezem poszli na placyk, a ze ja musiałam posiedzieć to doszłam chwile pozniej do nich i czekalam przed placykiem i w tym momencie mąż zakrecił ja na karuzeli duzo za mocno spadla z niej odbiła sie i wypadła :( zalala się krwią, ma wielką górną warge... na szczęscie zeby całe ale ten dzyndzelek miedzy dziasłami a górna wargą jej się urwał :( bosze jaka ja zła na niego jestem i jak na nia patrze to mnie się chce ciągle płakać :(

czesc dziewczyny

przepraszam ze o sobie ale ja nadal sie uspokoic nie moge ... po wczorajszym ....

najpierw jakies nacpane i pijane dupki rzucili sie na m i naszych znajomych facetów .... nasi mezczyzni sie nie bili tylko ich odpychali my z m chchielismy i szlismy do domu.... po czym 4 naskoczyło na mojego m .... jeden z nozem ... Maciek jak sie z orientowal polecial do nas do domu .... ja zaraz za nim..... i myśleliśmy ze to koniec ... po 40 minutach mojego supokajania sie ... sasiad obok puka ze nam auto przewrocili na dach....

strach strach ... to wąłsnie czuje te gnojki maja po 16 18 20 lat .... pstro w głowie i bezkarni pewnie cpuny i dilerzy .... boje sie o Macka zeby go.....jak dalej żyć .... nawet spacmi sie niechce ... nie umiem cały cały czas płacze.....bo skoro ktos wskazał nasze auto ... po podejrzenie jest na tych cio zaczepiali to to tez wiedza gdzie mieszkamy .....

Kochana nie przejmuj sie, bo to i tak nic nie da...jak tylko mąż się obudzi to porozmawiam z nim co trzeba w takiej sytuacji zrobić...on jest policjantem i może jakieś rozwiązanie przyjdzie mu do głowy

Najważniejsze jest, aby się wyciszyć, to Tobie nie jest wskazane aby sie denerwowac!
Głupie dupki..ale niestety ciągle słychać takie historie..i idioci nie patrzą, że kobiety są i jeszcze w ciązy!!
Myślę, że mogli być na bani albo czyms wiecej, bo to wzbudza agresję... tylko że aż tak, że samochod Wam przewrócili? o kurde....
ja bym to zgłosiła na policję...i jeszcze nagadała, że napaść i dewastacja...ba! zagrożenie życia dla kobiety w ciąży i dla jej dziecka! to pachnie wyrokiem i to dużym!!! Dam znać co i jak, bo mąż jest po nocce i śpi teraz :)

Dzień dobry

Dżaga no faceci czasami nie mają wyczucia. Dobrze, że się nic poważniejszego nie stało.

Koreczek o rany, to straszne. Ja bym chyba zawału dostała. Koniecznie zgłoście to na policję

Witam się niedzielnie,

Ja dziś kolejną sesyjkę sobie strzelam. Tym razem w plenerze z córeczką. Jestem ciekawa jak wyjdzie?

Koreczek masakra jakaś... a czemu od razu tego nie zgłosiliście? Postaraj się nie denerwować i porozmawiaj z mężem co zrobić, bo nie daj Boże będziesz szła gdzieś sama z córką i ich spotkasz...

Dzaga też marzę już o przytuleniu syneczka :-), a Oliwia tylko plany robi co będzie robić z braciszkiem. Dziś oznajmiła, ze na dobranoc będzie mu bajeczki czytać :-).

reklama
Koreczek nie wiem co napisać ;/ wiem że moja znajoma miała podobną sytuacje tylko obydwoje z mężem trafili do szpitala w ciężkim stanie ;/ musieli odciąć sie troche od swiata.... mam nadzieje że nic Wam sie nie stanie i koniecznie zgłoscie to na policji !!

ja po zakupach i drugim sniadaniu ...

Do góry